Criteriul National

De ce ar trebui sa alegi hainele orgnice pentru copilul tau

De ce ar trebui sa alegi hainele orgnice pentru copilul tau
iunie 05
11:41 2020

Daca esti in cautarea de hainute de vara pentru copilul tau, racoroase si care sa permita pielii sa respire, poti lua in calcul varianta ecologica. Aceste hainute nu numai ca sigura confortul pielii, ci au si alte beneficii de care merita sa tii cont.

Citeste mai departe pentru a afla de ce cumpararea hainutelor bio pentru copii este o investitie buna.

Hainele bio sunt o investitie pe termen lung

Cumpararea hainelor organice pentru copii este o miscare inteligenta pe termen lung. Studiile au aratat ca bumbacul organic poate dura de pana la cinci ori mai mult decat bumbacul produs cu pesticide. Cand sunt spalate hainutele, fibrele de bumbac incep sa se rupa, ceea ce duce la uzura si degradare. Cu cat sunt aplicate mai multe substante chimice pe o fibra, cu atat aceasta devine mai slaba, deteriorandu-se rapid. Deoarece hainutele pentru copii sunt spalet des, ele vor avea o uzura mai mare. Cu toate ca s-ar putea sa coste putin mai mult, in timp, hainutele din fibre ecologice sunt mai rezistente ceea ce te va ajuta sa economisesti bani.

Producatorii de hainute bio sponsorizeaza diverse campanii de ajutorare

Cand cumperi haine ecologice pentru bebelusi este foarte posibil sa contribui la sponsorizarea familiilor defavorizate. Exista multe companii producatoare de hainute bio care ofera un salariu pe viata unei familii mai putin instarite sau sponsorizeaza campanii de educatie a copiilor din tarile subdezvoltate.

Totodata, in acest mod incurajezi productia ecologica care ar trebui sa capete amploare.

Hainutele bio sunt benefice pentru mediu si muncitorii din domeniu bumbacului

Bumbacul este folosit de oameni de mii de ani, iar productia sa s-a abatut mult de la metodele naturale. Culturile de bumbac acopera 2.5% din pamantul cultivat din intreaga lume, iar 25% din totalul insecticidelor si 18% din totalul pesticidelor utilizate la nivel mondial sunt utilizate pe culturile de bumbac. Acest lucru nu numai ca dauneaza mediului si ecosistemului, dar nu este benefic nici pentru oamenii care lucreaza fara echipament adecvat la producerea acestor culturi.

Durata mare de viata a hainutelor bio aduce beneficii mediului

Hainutele din bumbac bio sunt mult mai durabile in timp, ajungand rar la deseuri. Asigurandu-te ca hainele pe care le cumperi duereaza cat mai mult faci un lucru benefic pentru protejarea mediului.

Cand beneficiile aduse de hainutele bio sunt semnificative atat pentru tine, cat si pentru mediu si cei din jur, nu mai exista nici un argument pentru a nu lua in considerarea achizitionarea de hainute bio pentru copilul tau. Acestea nu sunt doar o investitie in sanatatea pielii micutului tau, ci si pentru viitorul planetei pe care acesta va creste.

La Naia poti cumpara hainute bio pentru copii, dragute, confortabile si extrem de atragatoare. Investeste in viitorul copilului tau si al planetei si intra chiar acum pe site pentru a face cele mai inteligente alegeri.

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul