Criteriul National

De ce ar trebui sa folositi un sampon bio pentru parul dvs.

De ce ar trebui sa folositi un sampon bio pentru parul dvs.
martie 19
12:02 2020

Untitled2

Astazi, tot mai multe persoane aleg sa foloseasca un sampon bio pentru ingrijirea si frumusetea parului. Exista o serie intreaga de motive care impulsioneaza utilizarea unui sampon bio: motivele principale sunt cu siguranta acelea de a dori sa aiba grija de parul lor in mod natural, de a rezolva probleme specifice si de a proteja mediul inconjurator.

Cu toate acestea, nu este intotdeauna usor sa alegeti un sampon bio potrivit pentru tipul dvs. de par, la fel cum nu este usor sa apreciati caracteristicile unui sampon bio si sa obtineti rezultate vizibile imediat dupa ce v-ati obisnuit cu utilizarea unui sampon clasic. Va recomandam sa alegeti produsele bio, precum sampoane si alte produse de ingirjirea parului, dar si toate tirpurile de cosmetice, de la magazinul rfresh.ro. Atunci cand alegeti sa schimbati complet produsele, trecand de la cele „clasice”, adesea pline de substante chimice, care nu sunt cu adevarat sanatoase pentru piele, par si scalp, la cele naturale, este de asteptat sa vedeti o schimbare in bine in conditiile epidermei sau parului.

Sampoanele organice, spre deosebire de cele clasice, contin doar agenti tensioactivi naturali care respecta pielea si pH-ul acesteia, eliminand murdaria la fel de bine, dar fara a provoca daune (acesta este motivul pentru care produc putina spuma in timpul spalarii). Sampoanele bio nu contin silicon, parabeni si petrolatum, in schimb contin minerale naturale, extracte din plante si uleiuri care hidrateaza si hranesc parul si scalpul, aducand numeroase alte beneficii. Sunt produse concepute in vederea respectarii mediului si din acest motiv, chiar si ambalarea lor este studiata in acest sens: sunt ambalate, de obicei, in ambalaje fabricate din materiale biodegradabile.

Odata ce a fost luata decizia de a elimina complet produsele care contin ingrediente de origine chimica, putem avea impresia ca, odata cu primele spalari efectuate cu un sampon complet natural, parul devine uscat, fragil, frizzy si lipsit de viata. Starea parului nu s-a agravat, ci se arata, pur si simplu, cum este cu adevarat sau cum a devenit din cauza folosirii continue a sampoanelor prea agresive. Folosind produsele bio, parul incepe sa se “elibereze” de acele straturi de silicon care l-au acoperit si care l-au facut sa para frumos, la fel ca si cum ar fi avut un fel de masca care ascundea conditiile reale ale parului cuiva.

A readuce parului inapoi la gradul normal de hidratare, forta si vitalitate nu este imposibila, dar este cu siguranta o cale care necesita multa rabdare. Trebuie sa insistam sa utilizam samponul bio si sa rezistam tentatiei de a reveni la utilizarea sampoanelor clasice. Daca intr-adevar nu vedeti rezultate chiar si dupa luni de utilizare, este mai bine sa schimbati marca samponului bio deoarece, asa cum se intampla cu sampoanele clasice, chiar si intre cele naturale si cele bio bio exista produse mai bune sau mai putin bune decat altele sau mai mult sau mai putin potrivite pentru tipul dvs. de par.

Urmand aceste sfaturi simple, citind ingredientele unui sampon si incercand unele dintre ele, de pe rfresh.ro, puteti gasi cel mai potrivit sampon pentru tipul dvs. de par si sa obtineti rezultatul dorit.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul