Criteriul National

De ce ar trebui sa investiti in noile iPhone13?

De ce ar trebui sa investiti in noile iPhone13?
octombrie 19
19:08 2021

In calitate de pasionat de tehnologie, imi este usor sa ma entuziasmez cu privire la actualizarile iPhone-ului din acest an, chiar daca in prezent folosesc modelul 12 Pro Max de acum invechit de la Apple. Magazinul Quickmobile a oferit disponibilitate pentru precomanda pentru noile iPhone 13 incepand cu data de 17 Septembrie!

S-ar putea ca altii sa isi puna intrebarea legitima: „Chiar am nevoie de cel mai recent dispozitiv, mai ales ca actualul meu va primi cele mai recente imbunatatiri software?”. Aceasta este o intrebare pe care o auzim des.

Pentru multi, in special pentru calatori, exista mai multe motive ca niciodata pentru a face upgrade la cel mai recent iPhone de la Apple.

Care ar fi motivele principale pentru a face un astfel de upgrade?

Daca va folositi telefonul pe tot parcursul zilei, mai ales daca sunteti pe un drum fara acces la energie, veti aprecia in special imbunatatirile privind durata de viata a bateriei pe cele mai noi dispozitive Apple.

Datorita bateriilor mai mari si a unor imbunatatiri software pe dispozitiv, cum ar fi trecerea inteligenta intre retelele de date celulare mai rapide si mai lente, gama iPhone 13 se mandreste cu cea mai lunga durata de viata a bateriei vreodata pe un iPhone, variind de la 90 de minute la 2,5 ore mai mult decat pe generatia precedenta.

Cand sunt in miscare, capturez intotdeauna fotografii – indiferent daca este vorba despre o noua cabina de aeronava sau despre o mega-statiune. In ultimii ani, mi-am folosit iPhone-ul ca fiind camera mea principala, iar anul acesta nu ar trebui sa fie diferit.

Fiecare dintre cele patru modele de iPhone are un nou sistem de camere, cu un obiectiv larg si ultra-larg pe modelele 13 si iPhone 13 Mini, si un al treilea, mai puternic, teleobiectiv pe telefoanele Pro.

Noile lentile au senzori mai mari si capteaza mai multa lumina, reducand zgomotul si dezvaluind mai multe detalii in fotografiile capturate. In plus, camerele au procesare software imbunatatita, care ar trebui sa va ajute sa va perfectionati toate fotografiile.

De cand Apple a introdus obiectivul ultra-larg pe iPhone 11, a devenit din ce in ce mai mult obiectivul meu ideal pentru fotografierea scaunelor de avion sau tururi de camera. Anul acesta, obiectivul ultra-larg primeste un mare impuls in intreaga gama, care ar trebui sa va imbunatateasca dramatic imaginile.

Impreuna cu un nou sistem de focalizare automata, capteaza mult mai multa lumina decat pana acum – cu 92% mai mult la modelele Pro – care, combinat cu modul de noapte al camerei, ar trebui sa faca mai usor ca niciodata captarea fotografiei pe care o cautati, mai ales noaptea si in alte conditii de lumina slaba.

Daca este la fel de bun pe cat materialul promotional ne-o spune, fotografiile tocmai au primit un mare upgrade. Exista un nou mod de a inregistra videoclipuri pe iPhone cu modul Cinematic. Aceasta caracteristica va permite sa faceti tranzitia adancimii de camp intre doua subiecte, adaugand o nota extraordinara videoclipurilor pe care le realizati. Puteti chiar schimba focalizarea sau edita nivelurile filtrului dupa fotografiere.

Noile iPhone 13 sunt exceptionale si disponibile in 4 modele care se pliaza pe necesitatile oricarui utilizator!

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul