Criteriul National

De ce ar trebui sa schimbi in mod regulat filtrele de lichid si de aer?

De ce ar trebui sa schimbi in mod regulat filtrele de lichid si de aer?
martie 13
10:12 2017

Multe inovatii au fost aduse lumii de-a lungul anilor. In decursul istoriei umane, aceste schimbari au jucat un rol foarte important in modul in care a fost afectata viata omului. Una dintre cele mai importante perioade, care a debutat la inceputurile epocii moderne este Revolutia Industriala. In aceasta perioada s-a nascut industria de masini. Asa s-a deschis drumul spre inventarea diferitelor dispozitive care au ajutat omul. Astazi, aceasta industrie joaca inca un rol foarte important atunci cand vine vorba de afaceri. Masini nu inseamna insa nimic, daca acestea nu sunt eficiente si nu sunt intretinute cu piese de cea mai buna calitate.

Piese de schimb originale fac intotdeauna diferenta cand vine vorba despre intretinerea unei masini. Cu atat mai mult acest lucru este valabil cand vorbim despre utilajele de constructii si agricole, proiectate sa functioneze in conditii grele si sa simplifice munca omului, contribuind semnificativ la obtinerea profitului.

Excavatoare, incarcatoare, multifunctionale, buldozere, tractoare etc sunt utilaje care, in ciuda rezistentei, nu pot functiona la standarde optime decat daca piesele de schimb sunt de cea mai buna calitate.   Acest lucru se datoreaza faptului ca inginerii care proiecteaza acele parti si care supravegheaza productia lor sunt aceiasi oameni care sunt responsabili pentru dezvoltarea utilajelor care folosesc respectivele piese de schimb. Ei stiu exact ce e bine pentru masina ta.

Una din piesele de schimb importante pentru utilajele grele sunt filtrele, fie ele de aer, de ulei, de transmisie, hidraulice, de motorina etc.

Filtrele originale mentin motorul in functiune mai mult, mai puternic si mai curat. Filtrele de aer si de lichid sunt proiectate sa indeplineasca specificatiile si cerintele utilajelor.

Performanta optima de filtrare este garantata prin utilizarea celor mai noi tehnologii (celuloza, microfibra de sticla, sintetice sau anorganice) adecvate pentru a capta particulele de praf, spori de mucegai, polen si alti agenti contaminanti care sunt surse de uzura accelerata a motorului si a componentelor sale.

Performantele motorului pot fi reduse semnificativ prin aportul de agenti contaminanti si de blocajele de filtrare. Motoarele au evoluat de-a lungul anilor din ce in ce mai mult, devenind tot mai eficiente si mai puternice. Cu toate acestea necesitatea unor fluide de calitate mai mare a crescut, de asemenea. Filtrele originale au fost proiectate pentru a contine diferite mecanisme pentru a opri si retine agentii contaminanti.

Pentru performanta utilajelor tale alege intotdeauna cele mai bune filtre realizate de producatori cu experienta, asa cum este un filtru marca New Holland.

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro