Criteriul National

De ce ar trebui sa schimbi in mod regulat filtrele de lichid si de aer?

De ce ar trebui sa schimbi in mod regulat filtrele de lichid si de aer?
martie 13
10:12 2017

Multe inovatii au fost aduse lumii de-a lungul anilor. In decursul istoriei umane, aceste schimbari au jucat un rol foarte important in modul in care a fost afectata viata omului. Una dintre cele mai importante perioade, care a debutat la inceputurile epocii moderne este Revolutia Industriala. In aceasta perioada s-a nascut industria de masini. Asa s-a deschis drumul spre inventarea diferitelor dispozitive care au ajutat omul. Astazi, aceasta industrie joaca inca un rol foarte important atunci cand vine vorba de afaceri. Masini nu inseamna insa nimic, daca acestea nu sunt eficiente si nu sunt intretinute cu piese de cea mai buna calitate.

Piese de schimb originale fac intotdeauna diferenta cand vine vorba despre intretinerea unei masini. Cu atat mai mult acest lucru este valabil cand vorbim despre utilajele de constructii si agricole, proiectate sa functioneze in conditii grele si sa simplifice munca omului, contribuind semnificativ la obtinerea profitului.

Excavatoare, incarcatoare, multifunctionale, buldozere, tractoare etc sunt utilaje care, in ciuda rezistentei, nu pot functiona la standarde optime decat daca piesele de schimb sunt de cea mai buna calitate.   Acest lucru se datoreaza faptului ca inginerii care proiecteaza acele parti si care supravegheaza productia lor sunt aceiasi oameni care sunt responsabili pentru dezvoltarea utilajelor care folosesc respectivele piese de schimb. Ei stiu exact ce e bine pentru masina ta.

Una din piesele de schimb importante pentru utilajele grele sunt filtrele, fie ele de aer, de ulei, de transmisie, hidraulice, de motorina etc.

Filtrele originale mentin motorul in functiune mai mult, mai puternic si mai curat. Filtrele de aer si de lichid sunt proiectate sa indeplineasca specificatiile si cerintele utilajelor.

Performanta optima de filtrare este garantata prin utilizarea celor mai noi tehnologii (celuloza, microfibra de sticla, sintetice sau anorganice) adecvate pentru a capta particulele de praf, spori de mucegai, polen si alti agenti contaminanti care sunt surse de uzura accelerata a motorului si a componentelor sale.

Performantele motorului pot fi reduse semnificativ prin aportul de agenti contaminanti si de blocajele de filtrare. Motoarele au evoluat de-a lungul anilor din ce in ce mai mult, devenind tot mai eficiente si mai puternice. Cu toate acestea necesitatea unor fluide de calitate mai mare a crescut, de asemenea. Filtrele originale au fost proiectate pentru a contine diferite mecanisme pentru a opri si retine agentii contaminanti.

Pentru performanta utilajelor tale alege intotdeauna cele mai bune filtre realizate de producatori cu experienta, asa cum este un filtru marca New Holland.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo