Criteriul National

De ce arată Constanța ca un CUR?… Și pentru că arhitecți șaormiști, geambași si politizați…

De ce arată Constanța ca un CUR?… Și pentru că arhitecți șaormiști, geambași si politizați…
iunie 13
14:34 2017

articol

Perla nestemata de la malul marii a capatat un luciu de maioneza vizibil din satelit mai repede decat zidul chinezesc. Acest lucru nu era posibil insa fara concursul largei comunitati care si-a odihnit cu resemnare burtihanul in fotoliu la tv sau la mall dar mai ales a multor institutii de cultura, invatamant si alte administratii care concentreaza specialistii pe probleme de arhitectura. Cine poate reclama in primul rand problemele de urbanism ale orasului? Desigur ca nu asociatia asistentelor medicale, ci asociatia arhitectilor, reprezentata la Constanta de filiala Ordinului Arhitectilor din Romania, filiala Dobrogea.

peninsulapiataovidiulucrari9-1384695264

Suprize surprize! Cine este presedinte al Ordinului la malul marii? – Nimeni altul decat Alexandru Balan, artistul cotetzului de sticla din Pta Ovidiu (foto mai sus). Cine este in consiliul director? – Familia Isacov, cei care au lucrat PUZ-ul pentru extinderea Mall-ului din parc prin supraetajarea parcarii (detalii). Cine este in consiliul teritorial de conducere? Suleiman Adnan Memet, care s-a gandit ca-i de bun simt sa shaormareasca arhitectonic parcul, asa ca a lucrat si el la proiectul de extindere al mall-ului din parc (asa cum a declarat unui Sub acoperire al ziarului nostru) si apoi s-a angajat in campania politica din 2016 pe listele USR la senat. Asadar sunt clare intentiile cele mai bune.

14938177_780730795399435_1467231214036878652_n

Pe langa acesti ilustrii mai sus enumerati mai sunt alte cateva sute de arhitecti in Constanta. I-ati auzit sa se revolte de problemele orasului: spatii verzi, monumente, mobilitate urbana, conditii pentru sport? – Muuuucles… pai normal, nu au si ei burtihan de fortat in exces, se urca in rable cu multe airbaguri, ochelari de soare si o muzicuta si ei? Normal ca s-au incadrat in curentul artistocratiei shaormiste, cale batuta de arhitectii geambasi (detalii). Un singur looser se mai certa cu primarul (video) si mai mananca bataie (detalii) de la insi care distrug monumente, dar daca statea in banca lui, poate strangea si el bani de niste xenoane ca tare saracie mai arata bmw-ul lui, fraier…

61688440

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Pamflet Criteriul

Pamflet Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro