Criteriul National

De ce aspecte sa tii cont atunci cand vine vorba de ventuze masaj

De ce aspecte sa tii cont atunci cand vine vorba de ventuze masaj
octombrie 05
15:23 2018

Un set de ventuze masaj se dovedeste foarte eficient, daca este bine ales. Astfel, pentru a va asigura ca ati luat decizia corecta, trebuie sa tineti cont de aspectele de mai jos. Iata care sunt acestea.

Materialul folosit pentru a confectiona ventuze masaj

Exista trei tipuri de materiale populare, folosite pentru a confectiona ventuze masaj. Acestea sunt reprezentate de: plastic, silicon si sticla. Dintre toate, cele mai eficiente si usor de aplicat, chiar si acasa, se dovedesc cele din silicon. Ventuzele din silicon au un sistem de prindere usor, pe baza de vacuum. Acesta absoarbe toxinele din organism, lasand pielea sa „respire”.

Cele din sticla necesita incalzire, fiind specifice medicinii traditionale. Pentru a intelege mai bine cum stateau lucrurile, acum cativa ani, se lua o bucata de material care se aprindea la flacara unei lumanari, apoi se introducea in ventuzele din sticla. Rolul acelei flacari era de a reduce cantitatea de oxigen dinauntru ventuzei, astfel incat sa se poata produce efectual de vacuum. Ventuzele din sticla semanau cu niste borcanele de dimensiuni mici, care se asezau pe zona cu probleme. In prezent, aceasta metoda nu mai este folosita decat in centrele spa sau de ingrijire. Acasa se aleg adesea ventuze masaj din silicon.ventuze pentru masaj anticelulitic

Aplicarea lor este foarte simpla, tinandu-se cont de o regula generala: ventuzele se prind de pielea curata si uscata. Se lasa sa actioneze timp de cateva minute, apoi se indeparteaza usor. Daca lasa urme la nivelul pielii, inseamna ca si-au facur efectul. Insa, daca urmele sunt inchise la culoare si se aseamana mai degraba cu niste vanatai, inseamna ca aplicarea lor trebuie sa inceteze fara a fi consultat un specialist.

Dimensiunea ventuzelor pentru masaj

Aceasta este determinata de tipul de afectiune. Daca, de exemplu, te confrunti cu celulita, ai nevoie de ventuze masaj de dimensiuni mari, care sa acopere bine suprafata respectiva. Daca te confrunti cu riduri in zona fetei, poti opta pentru ventuze masaj de dimensiuni mici. De regula, cele pentru fata au o forma conica, pentru a determina un sistem de prindere mai bun. Acestea actioneaza inclusiv la nivelul ridurilor ceva mai fine, care se afla doar la suprafata pielii. In schimb, daca este vorba de o problema precum celulita, atunci este nevoie de ventuze mai mari, care sa acopere mai mult din suprafata peste care s-a asternut coaja de portocala.

Numarul ventuzelor

Daca sa zicem sa vrei ventuzele respective pentru un masaj impotriva celulitei, trebuie sa te gandesti ca suprafata pe care urmeaza sa le aplici este destul de mare. Astfel, ai nevoie de un set complet. Acesta trebuie sa includa cel putin 5-6 ventuze masaj.

Pretul ventuzelor

Desigur ca atunci cand vine vorba de ventuze pentru masaj anticelulitic, pretul este un aspect care influenteaza decizia de cumparare. Astfel, daca acesta este prea mare, cu siguranta cumparatorii vor avea tendinta de a da inapoi. Drept urmare, pentru a scapa de aceasta problema, va recomandam varianta de a comanda ventuze masaj online. Magazinele online va ofera posibilitatea de a compara preturile. In felul acesta, va puteti da seama daca ati facut sau nu alegerea corecta privind ventuzele pe care ati decis sa le cumparati.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Anca Maria

Anca Maria

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu