Criteriul National

De ce atât de multe românce aleg un job în industria videochatului?

De ce atât de multe românce aleg un job în industria videochatului?
aprilie 15
12:00 2022

Videochatul este în prezent una din cele mai populare alegeri pentru femeile la început de carieră, care își doresc să aibă un job stabil, din care să obțină un venit mare, dar unde nivelul de stres să fie minim.

Un job videochat este un job care îți oferă foarte multe beneficii și satisfacții. Iată care sunt cele mai importante din acestea și de ce atât de multe tinere românce aleg să muncească astfel.

#1 Videochatul te ajută să devii mai încrezătoare

Dacă vrei să îți recapeți încrederea în propria persoană, alegerea unui job în domeniul videochatului este o decizie înțeleaptă întrucât prin intermediul acestuia ai parte de admirația multor bărbați din întreaga lume, lucru care te ajută să te redescoperi ca persoană și să-ți dai seama cât ești de fapt de frumoasă, dar și pentru că îți oferă mulți bani. Ca model de videochat câștigi nu doar mai mult, ci și mai ușor decât în alte domenii, ceea ce îți oferă o siguranță de nedescris.

#2 Este simplu să-ți îmbunătățești imaginea ca model de videochat

Ce femeie nu vrea să arate mai frumos, mai atrăgător, mai senzual? Nu toate femeile își doresc neapărat să arate mai tânăr, dar cele mai multe dintre ele vor să arate mai bine și să-și îmbunătățească imaginea. Dar o schimbare de look, precum și întreținerea corporală prin tratamente de înfrumusețare costă bani, uneori atât de mulți încât nu toată lumea își permite să arate cum vrea. De aceea, acesta este încă un motiv pentru care videochatul este o meserie atât de populară în România. Ca model de videochat colaborezi în mod frecvent cu make-up artiști și hairstyliști, în general angajați permanenți ai studioului la care lucrezi, care te ajută să-ți perfecționezi imaginea și să descoperi cum să-ți pui în evidență cele mai frumoase trăsături, iar toate acestea într-un mod complet gratuit. De asemenea, ca model de videochat, câștigi mai mult decât suficient încât să-ți permiți să te întreții așa cum îți dorești și să investești în tratamente de înfrumusețare ori de câte ori consideri că este cazul.

#3 Când te angajezi ca model de videochat te simți ca și cum ai descoperit o nouă familie

Dacă alegi un studio de videochat profesional ca savage studio, atunci când te angajezi te simți ca și cum te-ai fi alăturat unei familii iubitoare și deschise față de fiecare membru al său. Studiourile de videochat axate pe câștig recunosc cât este de important să-și prețuiască modelele și să le ajute să evolueze pentru că de ele depind câștigurile lor. Astfel, spre deosebire de alte locuri de muncă unde competiția este acerbă chiar și în cadrul aceluiași birou, atunci când te angajezi în industria videochatului te bucuri de multă susținere și suport din partea tuturor celorlalți angajați ai studioului și superiorilor tăi, simțindu-te la muncă la fel de bine ca acasă.

#4 Este simplu să ajungi la venituri de mii de euro pe lună dacă lucrezi în domeniul videochatului

În timp ce salariul mediu net din România este de aproximativ 700-750 de euro, ca model de videochat poți câștiga venituri de câteva mii de euro încă din prima lună de lucru. Membrii platformelor de videochat plătesc aproximativ 3 euro pentru fiecare minut pe care îl petrec în privat cu modelele lor preferate și pe lângă acești bani, dacă descoperă femei cu care stabilesc conexiuni speciale, obișnuiesc să ofere și cadouri sub formă de bani, care din punctul de vedere al modelelor sunt tot un câștig de care nu s-ar fi putut bucura dacă activau în alte industrii. De aceea, indiferent dacă vrei să devii independentă financiar cât mai rapid sau dacă vrei să ai un job ușor, pe care să-l păstrezi pentru mult timp și de pe urma căruia să câștigi suficient încât să-ți poți îndeplini fără excepție toate poftele, atunci videochatul este exact ceea ce cauți!

În concluzie, videochatul este o meserie atât de populară în rândul româncelor pentru că beneficiile pe care el le oferă sunt foarte greu sau chiar imposibil de găsit la alte locuri de muncă.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul