Criteriul National

De ce ce ai nevoie de cutii pentru cadouri

De ce ce ai nevoie de cutii pentru cadouri
iunie 25
14:14 2018

De ce ce ai nevoie de cutii pentru cadouri

 

Un cadou ambalat intr-o cutie fie ea si decenta, nu va trece neobservata, chiar daca acesta este un suvenir mic. Cadourile exclusive vor deveni si mai importante daca sunt prezentate in cutii de cadouri. O persoana neinformata nu-si poate imagina cat de diversa este lumea materialelor de ambalaj. Aceste ambalaje sunt diferite, adica sunt cutii personalizate. Cutiile personalizat pentru cadouri pot fi oferite angajatilor sau partenerilor destul de usor, deoarece alegerea formelor, solutiilor de proiectare, utilizarea de materiale care nu corespund standardelor, ofera o oportunitate de a sublinia semnificatia sarbatorii.

Principalele tipuri de cutii cadou

 

  • Cover-fundForma si dimensiunile variaza. Poate fi rotunda, dreptunghiulara, simpla, personalizata etc. Se compune din fund si capac. Este o cutie multifunctionala, potrivita pentru cadouri fragile si deosebite.
  • PatrateIn acest caz, partea inferioara si capacul sunt fixate bine una de cealalta. Aceasta optiune de ambalare este aleasa pentru suveniruri mici.
  • Cu supapa magneticaPrinzatoarea dubla in combinatie cu rigiditatea constructiei cutiei cadou, garanteaza siguranta continutului acesteia. Capacul este bine fixat cu o incuietoare magnetica. Daca ai de gand sa prezinti un cadou fragil, ar trebui sa acorzi atentie unei astfel de cutii de cadou.
  • LungiCutii plate inguste, cu o parte culisanta. Exista o limba pentru extragerea usoara a continutului. Poti comanda cutii personalizate de acest tip in vrac, pentru a le oferi cadou salariatilor, stilouri sau pixuri personalizate. In cutiile de dimensiuni mari cu aceeasi forma pot fi amplasate sticle de vin.

Toate tipurile de cutii cadou sunt gata facute, pentru a fi achizitionate in vrac si pot fi echipate cu intarituri. Acestea se inchid cu un capac sau au incuietori speciale, care asigura o protectie suplimentara pentru darul tau. In functie de abordare, scop si proiectare, ambalajul poate fi  din carton s-au piele ecologica.

cutii

Criterii de alegere

 

Unul dintre criteriile importante pentru alegerea unei cutii, este corespondenta acesteia cu dimensiunea cadoului. Un mic cadou, prezentat intr-un pachet mare, va arata ridicol. Trebuie sa te asiguri ca dimensiunea cutiei si a cadoului arata armonios.De exemplu, este mai util sa impachetezi obiecte intr-o cutie cu acelasi format. Poate fi o carte scumpa, un jurnal frumos sau orice altceva. Adesea acest tip de ambalaj este utilizat pentru lenjerie de corp. Seriile de cutii rotunde de diferite inaltimi, vor arata originale pentru a fi facute cadou iubitei sau sotiei. Ele nu costa foarte mult, dar arata bine si pot servi ca ambalaj pentru orice. Prin achizitionarea de astfel de cutii cadou in vrac, nu uita de posibilitatea de a le decora cu panglici.

 

Pentru Ziua Indragostitilor, exista mai multe cutii de cadouri in forma de inima. Chiar si aspectul pachetului se refera deja la sentimentele tale. Daca doresti, poti comanda o cutie cu un design personalizat pentru un cadou scump. Cutiile de cadouri cu aspect luxos si delicat, pot fi ornate cu catifea sau matase. In combinatie cu un arc rafinat, ele vor fi un ambalaj minunat al darului tau. Destinatarul va sti sa aprecieze simtul gustului rafinat. Cutiile de cadou de Anul Nou sunt adesea comandate de companii care aleg produse din materiale fragile pentru cadouri de Craciun. In acest caz, cutia cadou poate fi complet transparenta sau poate avea o fereastra de vizualizare pe o parte.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu