Criteriul National

De ce continutul este cea mai importanta parte a marketingului digital?

De ce continutul este cea mai importanta parte a marketingului digital?
iulie 12
14:33 2020

O strategie puternica de marketing digital este formata din ami multe componente diferite. De la retelele de socializare la motoarele de cautare, inscrierea in directoare web si publicarea de articole, poate fi dificil sa stii unde trebuie sa iti concentrezi atentia. In timp ce fiecare componenta a strategiei de marketing digital este importanta pentru promovarea eficienta a afacerii online, unele elemente sunt mai importante decat altele.

De exemplu, continutul pe care il creezi este probabil cea mai importanta parte a eforturilor tale de marketing digital. Continutul nu doar ca te ajuta sa creezi incredere si sa te conectezi cu publicul tinta, de functioneaza si ca un combustibil pentru celelalte tehnici de marketing. Este baza pe care iti poti promova o afacere online. Prin urmare, este esential sa oferi atentia cuvenita continutului.

Continutul poate ajuta la educarea publicului si ii ajuta sa ia decizii inteligente de achizitie.

Continutul de calitate buna te poate ajuta sa devii mai vizibil online, atat pe motoarele de cautare, cat si pe retelele de socializare. In plus, continutul de calitat poate fi conectat peste tot in site-ul tau si poate creste astfel traficul catre site si autoritatea in motoarele de cautare.

Continutul te ajuta sa-ti educi audienta

Informarea este primul pas pe care un potential client il face atunci cand decide daca un produ sau un serviciu este potrivit pentru el. Inainte de a putea alege, el trebuie sa inteleaga pe deplin de ce are nevoie de acel produs, ce beneficii ii aduce acel produs, ce optiuni are etc. Acest lucru inseamna ca trebuie sa te straduiesti sa generezi un continut bun care sa fie atragator pentru client si care sa-i ofere informatiile de care el are nevoie pentru a face cele mai bune alegeri.

Continutul educational ia de obicei forma unor postari pe blog, pagini de produse, homepage, pagini ale companiei, articole sau advertoriale publicate de site-uri terte sau in directoare web (cum este linkweb.ro, unde publicarea articolelor este gratuita).

Continutul educational ar trebui sa se concentreze pe informarea publicului asupra afacerii si ofertelor tale.

Pentru a crea continut relevant si citit de catre utilizatori, este important sa te concentrezi asupra intrebarilor sau preocuparilor pe care publicul tau tinta le poate avea. Atunci cand te adresezi publicului tinta, ia in considerare ce probleme ar dori sa rezolve acestia prin produsele si serviciile pe care le oferi tu.

Cauti sa publici mai mult continut informational pentru potentialii tai clienti? Vino pe www.linkweb.ro.Postarea este gratuita.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul