Criteriul National

De ce e bine sa alegi epilarea definitiva cu laser

De ce e bine sa alegi epilarea definitiva cu laser
noiembrie 29
18:22 2018

Astazi, indepartarea parului cu laser este cea mai eficienta si mai sigura metoda de eliminare a parului de pe orice parte a corpului, fie ca este vorba despre zona fetei, picioare, brate sau zona bikinilor. Multe femei din intreaga lume, recurg la aceasta metoda. Datorita alegerii metodei de epilare definitiva cu laser, scapi de problema neplacuta de a epila regulat parul nedorit de pe anumite zone ale corpului. Metoda de epilare definitiva cu laser, nu are termen de comparatie cu  optiunile existente de indepartare a parului, deoarece aceasta metoda te scapa pentru totdeauna de parul nedorit. Actionand pe suprafata pielii cat mai usor posibil, laserul, spre deosebire de dispozitivul electric sau electroscopic, care utilizeaza impulsuri de curent electric, nu provoaca dureri in timpul procedurii, iar epilarea dureaza doar cateva minute. Pentru femeile si barbatii care doresc sa beneficieze de  metoda de epilare definitiva cu laser, pot merge la clinica de epilare definitiva Bucuresti.

Dispozitiv de epilare cu tehnologie avansata

 

Clinica ofera o calitate cu adevarat europeana a serviciilor, in timp ce majoritatea competitorilor folosesc echipamente ieftine chinezesti, care nu numai ca dau senzatii neplacute in timpul procedurii, ci si dezamagesc complet, din cauza eficientei reduse a dispozitivelor folosite. Dispozitivul de epilarea definitiva cu laser face parte din cea mai recenta generatie de aparate de indepartare a parului cu laser, multifunctional, sigur si eficient. Se bazeaza pe o tehnologie avansata de inalta putere. Principalele avantaje si caracteristici ale dispozitivului sunt: universalitatea, deoarece dispozitivul poate fi utilizat pe toate tipurile de piele si pentru indepartarea parului de orice culoare; multifunctionalitate, deoarece dispozitivul este eficient nu numai pentru indepartarea parului cu laser, ci si pentru alte procedee cosmetice; si, de asemenea, eficacitatea ridicata a metodei de epilare definitiva cu laser.

Rezolva problema radical

Indepartarea parului cu laser este o tehnica care iti permite cu adevarat sa rezolvi radical problema parului nedorit de pe corp pentru o perioada lunga de timp sau pentru totdeauna. In lume, aceasta tehnologie exista si este folosita cu succes in practica de peste 20 de ani. Cu toate acestea, exista cateva mituri in legatura cu indepartarea parului cu laser care distorsioneaza ideile oamenilor cu privire la ea si la eficacitatea ei. La fel ca multe alte proceduri, exista contraindicatii la utilizarea indepartarii cu laser a parului, acestea fiind bolile sistemice ale pielii, diabetul zaharat, epilepsia, neoplasmele maligne, tuberculoza activa, sarcina si alaptarea. Cu toate acestea, prezenta unui „dar” nu neglijeaza deloc avantajele si cu siguranta nu ar trebui sa genereze mituri si fictiuni.

Adancimea de penetrare a fasciculului laser in timpul epilarii, este de 1-4 mm, ajungand numai la foliculii de par, apoi se disipeaza complet si nu penetreaza mai adanc in piele. Laserul afecteaza numai firul de par, nu si structura pielii. Fasciculul laser aluneca peste piele, fara a o deteriora. Singurul lucru care poate aparea dupa procedura este roseata, similara cu cea care apare atunci cand pielea este expusa la soare. Aceasta roseata, este partial un indicator al unei proceduri efectuate corect. Dupa cateva ore, iritatia dispare fara urma.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei