Criteriul National

De ce e bine sa alegi epilarea definitiva cu laser

De ce e bine sa alegi epilarea definitiva cu laser
noiembrie 29
18:22 2018

Astazi, indepartarea parului cu laser este cea mai eficienta si mai sigura metoda de eliminare a parului de pe orice parte a corpului, fie ca este vorba despre zona fetei, picioare, brate sau zona bikinilor. Multe femei din intreaga lume, recurg la aceasta metoda. Datorita alegerii metodei de epilare definitiva cu laser, scapi de problema neplacuta de a epila regulat parul nedorit de pe anumite zone ale corpului. Metoda de epilare definitiva cu laser, nu are termen de comparatie cu  optiunile existente de indepartare a parului, deoarece aceasta metoda te scapa pentru totdeauna de parul nedorit. Actionand pe suprafata pielii cat mai usor posibil, laserul, spre deosebire de dispozitivul electric sau electroscopic, care utilizeaza impulsuri de curent electric, nu provoaca dureri in timpul procedurii, iar epilarea dureaza doar cateva minute. Pentru femeile si barbatii care doresc sa beneficieze de  metoda de epilare definitiva cu laser, pot merge la clinica de epilare definitiva Bucuresti.

Dispozitiv de epilare cu tehnologie avansata

 

Clinica ofera o calitate cu adevarat europeana a serviciilor, in timp ce majoritatea competitorilor folosesc echipamente ieftine chinezesti, care nu numai ca dau senzatii neplacute in timpul procedurii, ci si dezamagesc complet, din cauza eficientei reduse a dispozitivelor folosite. Dispozitivul de epilarea definitiva cu laser face parte din cea mai recenta generatie de aparate de indepartare a parului cu laser, multifunctional, sigur si eficient. Se bazeaza pe o tehnologie avansata de inalta putere. Principalele avantaje si caracteristici ale dispozitivului sunt: universalitatea, deoarece dispozitivul poate fi utilizat pe toate tipurile de piele si pentru indepartarea parului de orice culoare; multifunctionalitate, deoarece dispozitivul este eficient nu numai pentru indepartarea parului cu laser, ci si pentru alte procedee cosmetice; si, de asemenea, eficacitatea ridicata a metodei de epilare definitiva cu laser.

Rezolva problema radical

Indepartarea parului cu laser este o tehnica care iti permite cu adevarat sa rezolvi radical problema parului nedorit de pe corp pentru o perioada lunga de timp sau pentru totdeauna. In lume, aceasta tehnologie exista si este folosita cu succes in practica de peste 20 de ani. Cu toate acestea, exista cateva mituri in legatura cu indepartarea parului cu laser care distorsioneaza ideile oamenilor cu privire la ea si la eficacitatea ei. La fel ca multe alte proceduri, exista contraindicatii la utilizarea indepartarii cu laser a parului, acestea fiind bolile sistemice ale pielii, diabetul zaharat, epilepsia, neoplasmele maligne, tuberculoza activa, sarcina si alaptarea. Cu toate acestea, prezenta unui „dar” nu neglijeaza deloc avantajele si cu siguranta nu ar trebui sa genereze mituri si fictiuni.

Adancimea de penetrare a fasciculului laser in timpul epilarii, este de 1-4 mm, ajungand numai la foliculii de par, apoi se disipeaza complet si nu penetreaza mai adanc in piele. Laserul afecteaza numai firul de par, nu si structura pielii. Fasciculul laser aluneca peste piele, fara a o deteriora. Singurul lucru care poate aparea dupa procedura este roseata, similara cu cea care apare atunci cand pielea este expusa la soare. Aceasta roseata, este partial un indicator al unei proceduri efectuate corect. Dupa cateva ore, iritatia dispare fara urma.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu