Criteriul National

De ce e bine sa lucrezi la un studio de videochat in timpul facultatii

De ce e bine sa lucrezi la un studio de videochat in timpul facultatii
iulie 20
18:00 2017

Studentia ar trebui sa fie cea mai frumoasa perioada din viata de tanar adult, deoarece dupa aceasta etapa incep sa apara dificultatile vietii. Pentru a te bucura la maximum de acesti ani frumosi, ai nevoie de bani. Iar cea mai buna modalitate de a-i castiga, in timp ce frecventezi cu regularitate cursurile facultatii, este angajarea la un studio de videochat!

Pe langa asigurarea unui trai decent, un student are nevoie de bani si pentru distractii si calatorii. De multe ori, joburile pentru aceasta categorie de varsta presupun sacrificarea timpului dedicat facultatii sau ofera remuneratii foarte mici. Un studio de videochat, cum este Studio 20, reprezinta calea cea mai sigura si placuta de a te bucura de anii studentiei, deoarece te ajuta sa castigi venituri substantiale, muncind in conditii de lux si avand un program flexibil. In felul acesta, iti castigi independenta financiara fata de parinti si iti poti continua studiile fara niciun impediment.

Este important sa te distrezi si sa-ti urmezi visurile in cei mai frumosi ani ai tineretii, de aceea locul de munca pe care ti-l alegi acum trebuie sa iti asigure nu numai nevoile de baza, ci sa te ajute sa-ti indeplinesti si dorintele. Cele mai frecvente joburi pentru studenti sunt: operator call-center, distrbuitor de pliante, hostess la evenimente sau model intr-un studio de videochat. Munca intr-o companie ca Studio 20 este de departe cea mai benefica pentru studenti, atat din punct de vedere profesional, cat si personal. Spre deosebire de celelalte joburi, aici ai parte de numeroase avantaje:

  1. Posibilitatea de a face videochat glamour. Poti lucra intr-un studio de videochat fara sa te dezbraci in fata camerei video, daca esti mai timida sau daca vrei sa te familiarizezi treptat cu domeniul. La Studio 20, poti face videochat glamour, o imbinare ideala intre videochatul nonadult si cel adult. Iti vei castiga banii bazandu-te doar pe farmecul tau personal, nu pe trupul gol.
  2. Castiguri foarte mari, de minim 1.000 de dolari pe luna. Pe masura ce capeti experienta, poti castiga in medie intre 3.000 si 5.000 de dolari pe luna.
  1. Mediul de lucru placut si relaxant. Intr-un studio de videochat ca Studio 20, vei gasi mereu o curatenie impecabila, echipamente profesionale, decoruri diverse si moderne, colegi dornici sa te ajute cu tot ceea ce ai nevoie, spatii de relaxare, de fitness, make-up artist, hairstylist si chiar maseur.
  2. Cursuri individuale gratuite de limba engleza, cunostinte generale si machiaj. Pentru a lucra ca model online, trebuie sa te prezinti impecabil in fata camerei video si sa stapanesti foarte bine arta conversatiei in limba engleza. De aceea, Studio 20 te ajuta sa dobandesti toate cunostintele si deprinderile necesare pentru a face fata cu brio cerintelor. Aceste noi aptitudini te vor ajuta sa te dezvolti personal si iti vor folosi ulterior in alte domenii de activitate sau in viata personala.
  3. Posibilitatea de a accesa credite rapide, fara dobanda, chiar de la Studio 20. Dupa 6 luni in cadrul echipei acestui studio de videochat poti solicita credite pentru operatii estetice, achizitia unei masini sau chiar a unui apartament. Tu vii cu 20% din bani, iar noi iti asiguram diferenta. Iti poti plati ratele direct din castigurile de pe siteurile de videochat.

Locurile de munca in videochat ii ajuta pe studenti sa se concentreze pe studii si sa se bucure de viata. Le ofera posibilitatea de a munci legal, cu contract de artist-interpret, de a-si face singuri programul si de a se distra chiar la job. Responsabilitatea lor principala este de a socializa cu cat mai multi oameni interesanti din Marea Britanie sau din Statele Unite ale Americii, oferindu-le acestora momente de relaxare si de distractie. Studio 20, cel mai mare studio de videochat din lume, face in aceasta perioada angajari in toate cele 9 studiouri din Romania, aflate in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Oradea, Craiova, Brasov si Ploiesti, asa ca suna la 0748.777.757 sau trimite un email la angajari@studio20.ro pentru a stabili un interviu cu un reprezentant al companiei noastre.

 

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro