Criteriul National

De ce este atat de important sa apelati la un designer de interior

De ce este atat de important sa apelati la un designer de interior
martie 24
12:38 2020

Cu siguranta multi dintre dumneavoastra ati fost fascinati cand ati urmarit vreo emisiune tv dedicata amenajarii de locuinte sau cand ati vazut casa vreunei vedete. Chiar daca parerea generala este ca doar familiile foarte bogate isi pot permite un designer de interior, lucrurile nu stau chiar asa.

Nu negam ca angajarea unui designer de interior presupune costuri suplimentare, dar potentialele beneficii nu au pret. Iata cateva dintre aceste beneficii care decurg din angajarea unui designer de interior.

Va defineste stilul

Cu resurse precum Pinterest si Instagram, exista milioane de fotografii din care va puteti inspira pentru designul locuintei dvs. Problema cu care se confrunta multi proprietari de case este ca se indragostesc de prea multe stiluri diferite. Intr-o zi ai putea decide ca vrei o bucatarie traditionala, iar a doua zi vezi o bucatarie moderna si te razgandesti complet. Acest lucru se poate intampla din nou, pana cand nu mai stii ce design sa alegi. Un designer de interior, precum cei de la Studio inSIGN, are abilitatile de a va ajuta sa va definiti propriul stil si sa-l incorporati in planul de design. Punand intrebari corecte si  aratandu-i cateva variante, un designer va va ajuta sa finalizati un concept de design care sa se potriveasca gustului, stilului de viata si personalitatii voastre.

Evitati durerile de cap

Emisiunile tv de specialitate fac ca decorarea unei locuinte sa para un lucru extrem de usor. Realitatea este insa ca proiectarea si decorarea unei case este un proces lung si dificil. De la comanda articolelor de design interior, alegerea furnizorilor si incadrarea intr-un anumit buget; designerul de interior preia toate operatiunile complicate de zi cu zi, astfel incat sa va puteti concentra pe rezultatul final – o casa frumoasa!

Acces la furnizori calificati

Daca ati angajat vreodata un zugrav, instalator sau tamplar, stiti cat de dificil poate fi sa gasiti persoana potrivita. Poate dura ore intregi de cautari, verificari in cercul de prieteni si comparare de oferte pentru a gasi in sfarsit pe cineva in care ai incredere sa faca treaba corect. Cand angajati un designer de interior, acestia au deja o lista de furnizori preferati pe care va puteti baza pentru lucrari de calitate pentru proiectul dvs. In plus, acei furnizori de incredere vor oferi cel mai bun pret designerul dvs., stiind ca va colabora cu acesta mult timp de acum in acolo la alte proiecte.

Rezultate profesionale si frumoase

Cel mai evident motiv pentru a angaja un designer de interior este pentru a beneficia de un proiect deosebit. Ochiul format si cunostintele unui designer de interior sunt esentiale daca doriti ca rezultatul final sa fie la fel de superb ca acele fotografii de pe Pinterest. Exista o multime de elemente complicate care intra in decorarea unei camere. Un designer de interior va va ajuta sa luati decizii complicate, precum alegerea si amplasarea mobilierului, proiectarea ferestrelor, dimensiunea covoarelor si pozitionarea lucrarilor de arta.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul