Criteriul National

De ce este bine sa se apeleze la serviciile unui salon de infrumusetare?

De ce este bine sa se apeleze la serviciile unui salon de infrumusetare?
martie 18
17:45 2019

Fie ca esti femeie sau barbat, in viata de zi cu zi, fiecare dintre noi isi doreste sa arate cat mai bine, cat mai aranjat si elegant, iar aspectul fizic este cel care conteaza in mare masura. In zilele noastre, oamenii, dar femeile in general, se fac remarcate datorita modului in care sunt machiate, coafate sau cat de tinere par datorita tratamentelor si procedurilor intalnite intr-un salon de infrumusetare.

coafor

Acesta este si motivul pentru care, un salon coafura Bucuresti, precum Antica Studio, iese in evidenta, deoarece echipa de specialisti a acestui coafor a ales sa puna in centru fiecare client si sa incerce sa ii ofere servicii personalizate, caci se merge pe ideea ca fiecare client este unic si reprezinta o provocare.

In zilele noastre, piata este impanzita de produse de infrumusetare, de produse cosmetice, de tratamente care pot fi facute in propria casa, insa de cele mai multe ori, nu se alege produsul potrivit tenului sau nu se stie exact care este modul de utilizare al acestuia.

Atunci cand se merge la un salon de infrumusetare, cosmeticiana este capabila, datorita experientei acumulate de-a lungul timpului si cursurilor la care a participat, sa ofere cele mai bune solutii si cele mai bune tratamente si proceduri personalizate pentru fiecare client in parte.

De asemenea, se gasesc in magazine foarte multe vopsele de par, decoloranti sau produse menite sa infrumuseteze podoaba capilara. Insa, si in acest caz, se poate sa nu se foloseasca toate aceste produse intocmai cu instructiunile si acestea pot face mai mult rau decat bine.

Salonul Antica Studio are in echipa doar hair stilisti profesionisti, care pot crea un  stil autentic si personalizat pentru fiecare client care le calca pragul salonului.

coafor2

La acest coafor, specialistii cred ca felul in care iti aranjezi parul este o reflexie a personalitatii si a stilului personal unic al fiecaruia, de aceea incearca sa identifice tot ceea ce este legat de client, pentru a-i contura cele mai frumoase trasaturi.

Fiecare client al salonului Antica Studio va fi ajutat sa isi gaseasca tunsoarea potrivita, caci este ideal ca atunci cand ne tundem, felul in care o facem trebuie sa ne ajute sa aratam perfect in fiecare zi, la orice ora.

Atunci cand alegi sa folosesti serviciile oferite de un salon coafor Bucuresti, este o certitudine faptul ca vei plati mult mai mult decat daca ai opta sa te vopsesti singura acasa sau daca ai opta pentru a folosi tratamente si produse cosmetice din magazine.

Un salon de infrumusetare este dotat cu numeroase aparate de ultima generatie, cu ajutorul carora specialistii in cosmetica pot oferi diverse tratamente si proceduri, iar rezultatele sunt sesizabile imediat.

Un salon de infrumusetare, a carui angajati pun accentul de propria dezvoltare, prin participarea continua la cursuri si seminarii, care ofera clientilor modalitati de ingrijire si relaxare pe placul acestora si care isi doresc ca orice client care ajunge in salon sa revina iar si iar, este un salon care cu siguranta merita sa se afle in topul preferintelor.

 

 

 

 

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei