Criteriul National

De ce este bine sa se apeleze la serviciile unui salon de infrumusetare?

De ce este bine sa se apeleze la serviciile unui salon de infrumusetare?
martie 18
17:45 2019

Fie ca esti femeie sau barbat, in viata de zi cu zi, fiecare dintre noi isi doreste sa arate cat mai bine, cat mai aranjat si elegant, iar aspectul fizic este cel care conteaza in mare masura. In zilele noastre, oamenii, dar femeile in general, se fac remarcate datorita modului in care sunt machiate, coafate sau cat de tinere par datorita tratamentelor si procedurilor intalnite intr-un salon de infrumusetare.

coafor

Acesta este si motivul pentru care, un salon coafura Bucuresti, precum Antica Studio, iese in evidenta, deoarece echipa de specialisti a acestui coafor a ales sa puna in centru fiecare client si sa incerce sa ii ofere servicii personalizate, caci se merge pe ideea ca fiecare client este unic si reprezinta o provocare.

In zilele noastre, piata este impanzita de produse de infrumusetare, de produse cosmetice, de tratamente care pot fi facute in propria casa, insa de cele mai multe ori, nu se alege produsul potrivit tenului sau nu se stie exact care este modul de utilizare al acestuia.

Atunci cand se merge la un salon de infrumusetare, cosmeticiana este capabila, datorita experientei acumulate de-a lungul timpului si cursurilor la care a participat, sa ofere cele mai bune solutii si cele mai bune tratamente si proceduri personalizate pentru fiecare client in parte.

De asemenea, se gasesc in magazine foarte multe vopsele de par, decoloranti sau produse menite sa infrumuseteze podoaba capilara. Insa, si in acest caz, se poate sa nu se foloseasca toate aceste produse intocmai cu instructiunile si acestea pot face mai mult rau decat bine.

Salonul Antica Studio are in echipa doar hair stilisti profesionisti, care pot crea un  stil autentic si personalizat pentru fiecare client care le calca pragul salonului.

coafor2

La acest coafor, specialistii cred ca felul in care iti aranjezi parul este o reflexie a personalitatii si a stilului personal unic al fiecaruia, de aceea incearca sa identifice tot ceea ce este legat de client, pentru a-i contura cele mai frumoase trasaturi.

Fiecare client al salonului Antica Studio va fi ajutat sa isi gaseasca tunsoarea potrivita, caci este ideal ca atunci cand ne tundem, felul in care o facem trebuie sa ne ajute sa aratam perfect in fiecare zi, la orice ora.

Atunci cand alegi sa folosesti serviciile oferite de un salon coafor Bucuresti, este o certitudine faptul ca vei plati mult mai mult decat daca ai opta sa te vopsesti singura acasa sau daca ai opta pentru a folosi tratamente si produse cosmetice din magazine.

Un salon de infrumusetare este dotat cu numeroase aparate de ultima generatie, cu ajutorul carora specialistii in cosmetica pot oferi diverse tratamente si proceduri, iar rezultatele sunt sesizabile imediat.

Un salon de infrumusetare, a carui angajati pun accentul de propria dezvoltare, prin participarea continua la cursuri si seminarii, care ofera clientilor modalitati de ingrijire si relaxare pe placul acestora si care isi doresc ca orice client care ajunge in salon sa revina iar si iar, este un salon care cu siguranta merita sa se afle in topul preferintelor.

 

 

 

 

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei