Criteriul National

De ce este bine sa stai intr-o zona buna

 Breaking News
martie 07
07:15 2017

apartamente de vanzare unirii

In momentul in care dorim sa achizitionam o locuinta noua este recomandat sa ne stabilim o strategie pe care sa o urmam.

Este necesar sa stabilim daca ne dorim o locuinta intr-un imobil mai vechi sau mai nou, intr-o zona centrala sau la periferie, ce suprafata sa aiba imobilul si cum sa fie compartimentat, sau daca vom folosi sau nu serviciile unei agentii specializate.

Desi orice situatie mentionata mai sus prezinta avantaje si dezavantaje, ideal ar fi sa optam pentru o locuinta noua aflata in zona centrala.

Avantajele sunt multiple: cu totii dorim sa avem de parcurs o distanta cat mai mica intre domiciliu, scoala si loc de munca sau statii ale mijloacelor de transport in comun.

Aceasta inseamna ca dimineata ne vom trezi mai tarziu, iar folosirea masinii proprietate personala devine facultativa.

O locuinta amplasata intr-o zona centrala ne ofera toate aceste avantaje: proximitatea unitatilor de invamatant si sanitare, accesul facil la transportul public cantarind mult in decizia de achizitionare a unei locuinte.

O zona centrala este perceputa ca o zona sigura. Datorita fluxului mare de trecatori si a proximitatii sectiilor de politie, viata este mai linistita, iar locuitorii sunt mai protejati in fata unor eventuale agresiuni.

O locuinta noua inseamna o constructie ce nu a fost afectata de intemperii sau cutremure, instalatiile electrice si sanitare sunt noi, iar locuinta are un grad mare de eficienta energetica, datorat izolatiei pe care o are din constructie.

Chiar daca locuinta nu este noua si este vorba despre apartamente mai vechi, avantaje pentru client exista si aici.

Preturile de achizitie sunt mai mici, iar apartamentul poate fi personalizat cu usurinta dupa gusturile noastre.

Nu in ultimul rand este necesar sa luam in considerare faptul ca oferta de locuinte este foarte bogata si nu avem timpul necesar pentru a o cuprinde pe toata.

In aceste situatii este bine sa apelam la serviciile unei agentii imobiliare specializate pe zona unde am dori sa achizitionam locuinta.

Una dintre zonele cele mai cautate din Bucuresti este zona Piata Unirii. Ofertele pentru apartamente de vanzare Unirii sunt multiple, dar timpul pe care il avem la dispozitie este limitat.

Agentia imobiliara vine in sprijinul nostru printr-o selectie (realizata pe baza dorintelor noastre) dintr-un portofoliu vast de locuinte.

La sediul agentiei pot fi consultate actele (legalitatea acestora este verificata inainte de includerea proprietatii in oferta agentiei) si pozele locuintelor, iar recomandarile agentului imobiliar ne pot atrage atentia asupra viciilor ascunse sau a lucrurilor mai putin vizibile.

Negocierile se poarta intotdeauna prin intermediul agentului. Este stiut faptul ca vanzatorul va face tot posibilul sa ne faca sa credem ca avem nevoie de locuinta prezentata, dar agentul imobiliar nu este implicat emotional, iar prin ”negocierea la rece” pe care o poarta poate obtine cel mai bun pret.

Agentul imobiliar este in masura sa ne ajute si cu intocmirea actelor. Acestia cunosc in amanunt toate formularile juridice sau alte clauze ce apar in contractele imobiliare si pot detecta imediat daca in cadrul acestora apara ceva atipic, caz in care vom fi anuntati imediat.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro