Criteriul National

De ce este bine sa stai intr-o zona buna

 Breaking News
martie 07
07:15 2017

apartamente de vanzare unirii

In momentul in care dorim sa achizitionam o locuinta noua este recomandat sa ne stabilim o strategie pe care sa o urmam.

Este necesar sa stabilim daca ne dorim o locuinta intr-un imobil mai vechi sau mai nou, intr-o zona centrala sau la periferie, ce suprafata sa aiba imobilul si cum sa fie compartimentat, sau daca vom folosi sau nu serviciile unei agentii specializate.

Desi orice situatie mentionata mai sus prezinta avantaje si dezavantaje, ideal ar fi sa optam pentru o locuinta noua aflata in zona centrala.

Avantajele sunt multiple: cu totii dorim sa avem de parcurs o distanta cat mai mica intre domiciliu, scoala si loc de munca sau statii ale mijloacelor de transport in comun.

Aceasta inseamna ca dimineata ne vom trezi mai tarziu, iar folosirea masinii proprietate personala devine facultativa.

O locuinta amplasata intr-o zona centrala ne ofera toate aceste avantaje: proximitatea unitatilor de invamatant si sanitare, accesul facil la transportul public cantarind mult in decizia de achizitionare a unei locuinte.

O zona centrala este perceputa ca o zona sigura. Datorita fluxului mare de trecatori si a proximitatii sectiilor de politie, viata este mai linistita, iar locuitorii sunt mai protejati in fata unor eventuale agresiuni.

O locuinta noua inseamna o constructie ce nu a fost afectata de intemperii sau cutremure, instalatiile electrice si sanitare sunt noi, iar locuinta are un grad mare de eficienta energetica, datorat izolatiei pe care o are din constructie.

Chiar daca locuinta nu este noua si este vorba despre apartamente mai vechi, avantaje pentru client exista si aici.

Preturile de achizitie sunt mai mici, iar apartamentul poate fi personalizat cu usurinta dupa gusturile noastre.

Nu in ultimul rand este necesar sa luam in considerare faptul ca oferta de locuinte este foarte bogata si nu avem timpul necesar pentru a o cuprinde pe toata.

In aceste situatii este bine sa apelam la serviciile unei agentii imobiliare specializate pe zona unde am dori sa achizitionam locuinta.

Una dintre zonele cele mai cautate din Bucuresti este zona Piata Unirii. Ofertele pentru apartamente de vanzare Unirii sunt multiple, dar timpul pe care il avem la dispozitie este limitat.

Agentia imobiliara vine in sprijinul nostru printr-o selectie (realizata pe baza dorintelor noastre) dintr-un portofoliu vast de locuinte.

La sediul agentiei pot fi consultate actele (legalitatea acestora este verificata inainte de includerea proprietatii in oferta agentiei) si pozele locuintelor, iar recomandarile agentului imobiliar ne pot atrage atentia asupra viciilor ascunse sau a lucrurilor mai putin vizibile.

Negocierile se poarta intotdeauna prin intermediul agentului. Este stiut faptul ca vanzatorul va face tot posibilul sa ne faca sa credem ca avem nevoie de locuinta prezentata, dar agentul imobiliar nu este implicat emotional, iar prin ”negocierea la rece” pe care o poarta poate obtine cel mai bun pret.

Agentul imobiliar este in masura sa ne ajute si cu intocmirea actelor. Acestia cunosc in amanunt toate formularile juridice sau alte clauze ce apar in contractele imobiliare si pot detecta imediat daca in cadrul acestora apara ceva atipic, caz in care vom fi anuntati imediat.

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro