Criteriul National

De ce este bine sa stai intr-o zona buna

 Breaking News
martie 07
07:15 2017

apartamente de vanzare unirii

In momentul in care dorim sa achizitionam o locuinta noua este recomandat sa ne stabilim o strategie pe care sa o urmam.

Este necesar sa stabilim daca ne dorim o locuinta intr-un imobil mai vechi sau mai nou, intr-o zona centrala sau la periferie, ce suprafata sa aiba imobilul si cum sa fie compartimentat, sau daca vom folosi sau nu serviciile unei agentii specializate.

Desi orice situatie mentionata mai sus prezinta avantaje si dezavantaje, ideal ar fi sa optam pentru o locuinta noua aflata in zona centrala.

Avantajele sunt multiple: cu totii dorim sa avem de parcurs o distanta cat mai mica intre domiciliu, scoala si loc de munca sau statii ale mijloacelor de transport in comun.

Aceasta inseamna ca dimineata ne vom trezi mai tarziu, iar folosirea masinii proprietate personala devine facultativa.

O locuinta amplasata intr-o zona centrala ne ofera toate aceste avantaje: proximitatea unitatilor de invamatant si sanitare, accesul facil la transportul public cantarind mult in decizia de achizitionare a unei locuinte.

O zona centrala este perceputa ca o zona sigura. Datorita fluxului mare de trecatori si a proximitatii sectiilor de politie, viata este mai linistita, iar locuitorii sunt mai protejati in fata unor eventuale agresiuni.

O locuinta noua inseamna o constructie ce nu a fost afectata de intemperii sau cutremure, instalatiile electrice si sanitare sunt noi, iar locuinta are un grad mare de eficienta energetica, datorat izolatiei pe care o are din constructie.

Chiar daca locuinta nu este noua si este vorba despre apartamente mai vechi, avantaje pentru client exista si aici.

Preturile de achizitie sunt mai mici, iar apartamentul poate fi personalizat cu usurinta dupa gusturile noastre.

Nu in ultimul rand este necesar sa luam in considerare faptul ca oferta de locuinte este foarte bogata si nu avem timpul necesar pentru a o cuprinde pe toata.

In aceste situatii este bine sa apelam la serviciile unei agentii imobiliare specializate pe zona unde am dori sa achizitionam locuinta.

Una dintre zonele cele mai cautate din Bucuresti este zona Piata Unirii. Ofertele pentru apartamente de vanzare Unirii sunt multiple, dar timpul pe care il avem la dispozitie este limitat.

Agentia imobiliara vine in sprijinul nostru printr-o selectie (realizata pe baza dorintelor noastre) dintr-un portofoliu vast de locuinte.

La sediul agentiei pot fi consultate actele (legalitatea acestora este verificata inainte de includerea proprietatii in oferta agentiei) si pozele locuintelor, iar recomandarile agentului imobiliar ne pot atrage atentia asupra viciilor ascunse sau a lucrurilor mai putin vizibile.

Negocierile se poarta intotdeauna prin intermediul agentului. Este stiut faptul ca vanzatorul va face tot posibilul sa ne faca sa credem ca avem nevoie de locuinta prezentata, dar agentul imobiliar nu este implicat emotional, iar prin ”negocierea la rece” pe care o poarta poate obtine cel mai bun pret.

Agentul imobiliar este in masura sa ne ajute si cu intocmirea actelor. Acestia cunosc in amanunt toate formularile juridice sau alte clauze ce apar in contractele imobiliare si pot detecta imediat daca in cadrul acestora apara ceva atipic, caz in care vom fi anuntati imediat.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo