Criteriul National

De ce este continutul este cea mai importanta componenta in web design

De ce este continutul este cea mai importanta componenta in web design
aprilie 03
15:04 2020

Crearea unui website nu este nu este doar o chestiune de tehnica si design

O strategie inspirata de marketing digital este formata din mai multe componente diferite, fiind dificil de stabilit cu fermitate directia catre care ar trebui sa iti concentrezi atentia – retele de socializare sau motoare de cautare. Cu toate ca fiecare componenta a strategiei de marketing digital este importanta pentru promovarea eficienta a unei afaceri online, unele elemente par mai importante decat altele.

Continutul – componenta primordiala in marketingul online

Pe langa ncesitatea unor servicii web design profesionale, continutul creat este probabil cea mai importanta parte in domeniul de marketing digital. Acesta nu numai ca va ajuta sa creati incredere si sa va conectati cu publicul tinta, dar actioneaza ca un adevarat combustibil pentru celelalte tehnici de marketing.

Continutul este baza pe care va promovati afacerea online, asa ca este esential sa ii oferiti atentia pe care o merita.

Continutul informeaza audienta

Inainte de a alege, clientul trebuie sa inteleaga pe deplin optiunile disponibile. Acest lucru inseamna ca trebuie sa aveti un continut care informeaza publicul in mod corespunzator despre ceea ce puteti oferi. Acesta poate include postari pe blog, pagini de produse, recenzii sau tutoriale.

Pentru a informa corespunzator audienta prin continutul pe care il creati, Digital Craft agency recomanda concentrarea asupra intrebarilor sau preocuparilor publicului vizat. Atunci cand va adresati publicului tinta, trebuie luata in considerare problema pe care acesta incearca sa o rezolve si modul in care produsele sau serviciile dumneavoastra le pot solutiona. Continutul informativ ar trebui sa se axeze pe solutiile pe care le oferiti si pe modul in care puteti veni in sprijinul publicului tinta.

Continutul este un adevarat combustibil SEO

Pe langa respectarea unor anumite reguli in webdesign, continutul de calitate va permite sa creati pagini web care contribuie la succesul SEO. Motoarele de cautare sunt o sursa propice pentru mometul in care posibilii clienti au o intrebare sau o nelamurire si cauta informatii. Acest lucru inseamna ca optimizarea continutului dumneavoastra este esentiala pentru a aparea in cautarile relevante si va poate ajuta sa atrageti noi oportunitati. Cu toate acestea, pentru a alimenta strategia de optimizare a motoarelor de cautare trebuie sa aveti un continut puternic.

SEO se invarte in jurul plasarii cuvintelor cheie, a backlink-urilor si a numarului de vizitatori de pe site, iar continutul va permite sa creati pagini web care alimenteaza fiecare dintre aceste aspecte. Fara un continut puternic, nu ar exista cadrul adecvat pentru cuvintele cheie, paginile care sa atraga cititorii si nici informatiile despre siteurile catre care se face trimiterea.

Continutul conduce strategiile de social media

Platformele de socializare sunt una dintre cele mai bune modalitati de conectare cu publicul tinta, oferind suportul crearii unor relatii avantajoase cu clientii – posibilitatea de a conversa, de a primi feedback si de a fac directionari catre site-ul dumneavoastra. Cu toate acestea, este nevoie de un continut de calitate care sa va permita sa aprofundati conversatiile si sa trezeasca interesul publicului pentru a afla mai multe informatii, accesand site-ul.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

dca

dca

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul