Criteriul National

De ce este important să citim bloguri de parenting?

De ce este important să citim bloguri de parenting?
mai 30
12:53 2019

Trăim în era tehnologiei, o perioadă în care orice informație se află la doar un click distanță, iar părinții pot participa la ore de educație online. Tocmai de aceea, fenomenul de parenting a luat amploare și în România, tot mai multe familii alegând să caute sfaturile necesare în mediul online, formându-se astfel o comunitate solidă, alcătuită din oameni curioși și frumoși uniți de același scop, acela de a-și crește în armonie copiii.

Blogurile de parenting și importanța acestora

Din moment ce majoritatea oamenilor petrec ore în șir zilnic pe internet, este chiar benefic dacă acele ore sunt petrecute pentru a studia și pentru a analiza multitudinea de informații din diferite domenii de interes. În această categorie intră și părinții deoarece și ei pică în capcana internetului deoarece este accesibil, rapid și răspunde multor nevoi. Numărul părinților care caută un sfat util într-o situație critică pe internet a crescut, însă acest lucru nu afectează și cazurile în care este clar nevoie de ajutor specializat, precum cel al medicilor sau al terapeuților pentru binele copiilor.

Un blog de familie precum Family.ro pune la dispoziția cititorilor articole care acoperă teme vaste, astfel încât părinții să găsească în același loc răspunsurile mai multor întrebări. Articolele sunt împărțite în categorii precum sănătate, timp liber, îngrijirea bebelușului, viața de cuplu de familie și multe altele. Un astfel de portal are ca scop înglobarea a celor mai bune sfaturi pentru armonia necesară unei familii fericite și sănătoase.

Promotori ai ideii de fericire în cuplu și de importanța timpului petrecut în familie, echipa family.ro se face remarcată pe piața blogurilor de parenting din România prin dedicarea și atenția acordată unei game variate de subiecte abordate. Cu toate acestea, nu acoperă doar zona de parenting, ci mult mai multe domenii de interes pentru cuplurile proaspăt căsătorite, femeile însărcinate și chiar și pentru profesori, articolele fiind dedicate unui public larg.

Mulți părinți caută un sfat chiar în acest moment, iar portalurile precum family.ro oferă răspunsurile necesare în timp util. Un portal online oferă avantajul unei soluții găsite rapid, dar și construirea unei comunități solide, formate din părinți care trec prin situații similare și care se pot sprijini reciproc. Însă de ce ar trebui o familie să consulte un astfel de portal?

Accesarea unui portal online care să ofere sfaturi și înțelegere în sânul familiei are ca scop educarea și sprijinirea cititorilor. Deseori în viață ajungem să ne confruntăm cu situații dificile, iar faptul că putem afla că nu suntem singurii care trecem prin așa ceva și că există soluții poate însemna o adevărată ușurare și un prim pas către vindecare. Așadar, family.ro oferă sprijinul moral de care aveți nevoie pentru depășirea unei crize în familie.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei