Criteriul National

De ce este important sa fii cat mai vizibil in mediul online

De ce este important sa fii cat mai vizibil in mediul online
septembrie 24
17:52 2020

Odata ce ai lansat in online o pagina sau un magazin, scopul ei este sa devina cat mai vizibila.

Daca nu ti-ai fi dorit acest lucru in mod evident nu ar mai fi existat, pentru ca lucrurile ce nu trebuie sa fie la vedere sunt pastrate in agende sau pe foi scrise si puse la loc ferit.

Vizibilitatea din online pare sa fie tot mai importanta pentru fiecare dintre oamenii de pe Glob insa, am pune noi, nu este mereu necesara.

Daca esti o persoana fizica careia ii place sa atraga atentia, nu te va ajuta cu absolut nimic sa devii o persoana extrem de vizibila.

Insa, daca te inscrii in categoria artistilor, a celor care au un hobby pe care-si doresc sa-l monetizeze, daca ai un magazin online sau un blog, aceasta vizibilitate este mai mult decat importanta.

De ce este important sa fii cat mai vizibil in mediul online?

 

Asa cum spuneam si anterior, vizibilitatea din mediul online este benefica doar in anumite situatii.

Chiar si asa, o vizibilitate ridicata poate atrage cu sine si multe dezavantaje precum hatte-ul unor oameni carora nu le va placea ceea ce oferi si ceea ce raspandesti in mediul online, dezavantajul de a fi hartuit(a), o serie de atacuri psihologice etc.

Insa bineinteles, mai exista si seria de avantaje pe care ti-o poate oferi vizibilitatea din online, in special daca te inscrii in seria mentionata anterior.

 

Vizibilitatea din mediul online te poate face o persoana extrem de populara.

Daca ai un hobby si/sau daca ai visat vreodata sa-l transformi intr-o afacere, aceasta poate fi o modalitate prin care sa te promovezi si pasiunea ta sa ajunga la nivelul mult visat.

Nu doar ca poti ajunge catre un public mare, dar si catre persoane care te pot ajuta sau care te pot indruma sa-ti materializezi visul.

 

Fizic poti ajunge inclusiv sa-ti cresti procentul de vanzari, in special daca te inscrii in categoria business-urilor mai vechi sau a celor noi deschise, care au nevoie de un ajutor pentru a se dezvolta.

 

Totodata, un castig mai mult spiritual sau moral, va fi recunostinta celor din jur, recunostinta care de altfel va fi subiectiva (caci nu exista lucru pe placul tuturor). Insa suntem ferm convinsi ca te va bucura sa vezi ca munca si/sau pasiunea iti este apreciata si ca poti inspira mai multe persoane sa aiba curajul de a-si autodepasi limitele si de a-si transforma visele in realitate.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AbcSeo

AbcSeo

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul