Criteriul National

De ce este important sa montezi camere de supraveghere in parcarea business-ului tau

De ce este important sa montezi camere de supraveghere in parcarea business-ului tau
decembrie 08
14:50 2017

Daca detii un business si doresti sa il dotezi cu camere de supraveghere, este recomandat sa nu neglijezi parcarea. Chiar daca ti se pare mai important sa instalezi dispozitive de monitorizare la intrarea in cladire si in interiorul acesteia, este o idee buna sa montezi camere de supraveghere si in parcare. Acesta este locul in care unii hoti prefera sa actioneze, nu doar pentru a fura masini, ci si pentru a jefui persoane. Raufacatorii profita de colturile intunecate, de spatiile inguste si de randurile de masini pentru a comite infractiuni.

O parcare bine luminata, cu camere de supraveghere plasate strategic, poate spori increderea angajatilor sau a clientilor tai si, in acelasi timp, ii poate descuraja pe infractori. In momentul in care acestia observa dispozitivele de monitorizare, realizeaza ca pot fi identificati si prinsi mult mai usor si tind sa isi aleaga o alta tinta. Daca se simt in siguranta, angajatii tai vor fi mai productivi, iar clientii vor reveni si vor recomanda business-ul tau si altora.

Daca doresti sa instalezi camere de supraveghere in parcarea business-ului tau, trebuie sa iei in considerare urmatoarele aspecte:

– sa asiguri un iluminat foarte bun in zone cheie precum intrari/iesiri, lifturi, casa scarilor, cabine de taxare;

– sa folosesti camere de supraveghere color, pentru a fi mai usor de identificat oameni si vehicule.

De asemenea, camerele de supraveghere trebuie plasate in asa fel incat bataia directa a soarelui, a farurilor de la masini sau luminile din parcare sa nu afecteze imaginea video. In acest sens, este indicata folosirea functiei HLC (Highlight Compensation), care detecteaza cele mai luminate puncte si le reduce intensitatea, pentru o calitate mai buna a imaginii de ansamblu.

Avand in vedere ca vorbim despre o parcare, este indicat sa instalezi camere de supraveghere performante, cu functii care sa permita cu usurinta identificarea numerelor de inmatriculare si a fetelor soferilor, atat ziua, cat si noaptea. In cazul unui accident sau al unei infractiuni, vei avea o inregistrare a marcii autovehiculului, a modelului si a numarului de inmatriculare, dar si imagini clare cu fetele celor implicati.

Prin urmare, avantajele montarii unor camere de supraveghere in parcarea business-ului tau sunt urmatoarele:

– descurajarea hotilor de masini sau de bunuri din masina;

– descurajarea infractiunilor;

– identificarea oricarui act sau tentativa de vandalizare;

– alertarea autoritatilor in cazul oricarei activitati suspecte aparute in parcare.

Seku.ro, magazin online de camere de supraveghere si alte dispozitive de monitorizare, iti pune la dispozitie o gama larga de produse de la brand-uri de top. Pe langa camere de supraveghere, aici gasesti sisteme de alarma, sisteme de control acces si pontaj, interfoane sau detectoare de incendiu. In plus, specialistii te vor indruma astfel incat sa alegi sistemul potrivit pentru nevoile tale. De asemenea, beneficiezi de numeroase avantaje in ceea ce priveste transportul, livrarea si returul produselor.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu