Criteriul National

De ce este importantă crearea unui site web pentru promovarea unei afaceri în online?

De ce este importantă crearea unui site web pentru promovarea unei afaceri în online?
decembrie 26
22:35 2020

Afacerile dacă nu există în online, nu există, iar antreprenorii ştiu că pentru a se bucura de succes trebuie să apeleze la o agenţie web design astfel încât să se bucure de mai mulţi clienţi. La nivel global, peste 90% din cumpărători cauta bunuri şi servicii în online, iar peste 50% nu au încredere în afaceri dacă acestea nu au un site web frumos şi cu un design intuitiv. Ca şi proprietari ai afacerilor, antreprenorii trebuie să înţeleagă dependența de web, crearea unei prezenţe online şi importanța acesteia pentru succesul companiei.

Studiile recente arată că mediul online este foarte bun pentru atragerea clienţilor în magazinul fizic. Indiferent că afacerea oferă bunuri sau servicii, un lucru este cât se poate de evident- fără un site web, fără o imagine creată în online, fără o reputaţie, succesul este compromis.

Beneficiile unui site web pentru dezvoltarea afacerilor

Pentru că o afacere să fie cât se poate de vizibilă în online, pentru a avea o reputaţie bună şi mulţi vizitatori, este necesar ca antreprenorii să apeleze la serviciile de design web. Avantajele lansării unui site web pentru orice afacere includ:

 • creşterea vânzărilor – clienţii vor putea să cumpere oricând, la orice oră din z şi din noapte pentru că afacerile vor fi deschise non stop, 7 zile pe săptămână, inclusiv în zilele de sărbătoare, iar comenzile vor fi preluate rapid şi simplu;
 • consolidarea credibilităţii unei afaceri – cu cât o afacere are un site mai bine realizat, cu atât consumatorii vor avea mai multă încredere. Consumatorii considera că un site web ajută la consolidarea credibilităţii unei companii, iar afacerile care lipsesc din mediul online ajută concurenţii să atragă noi clienţi;
 • opţiuni numeroase de marketing – cu cât site-ul prezent în mediul online este mai bine realizat, cu atât va atrage un număr mai mare de potenţiali clienţi, cu un preţ mai mic decât prin metodele tradiţionale;
 • comunicarea instanţă cu clienţii – prin intermediul unui site web, administratorii nu trebuie să îşi caute telefonul, să ia legătura cu potenţialii clienţi prin scrisori formale sau pliante şi să creeze un catalog printat de prezentare. În mediul online, clienţii sunt mai uşor de informat despre noile produse sau schimbări în cadrul companiei;
 • serviciul de relaţii clienţi este mult îmbunătăţit – graţie prezenţei în online, consumatorii pot accesa informaţii importante despre afacerea care îi interesează, pot vizualiza o listă a întrebărilor frecvente şi pot contacta reprezentanţii firmei printr-un formular online în orice moment. Cu alte cuvinte, prezenta online permite păstrarea permanentă a legăturii cu clienţii, crescând şansele de fidelizare.

Servicii oferite de o agenţie de web design

Serviciile oferite de o agenţie de web design includ:

 • crearea site-urilor de prezentare;
 • crearea de magazine online;
 • servicii de mentenanţă a site-urilor;
 • servicii de găzduire web;
 • servicii de creare logo;
 • certificate SSL pentru a evita platformele de tip scam;
 • servicii de copywriting pentru articole de blog, communicate, advertoriale, texte pentru site-uri.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul