Criteriul National

De ce este indicat sa montezi camere de supraveghere in parcarea business-ului tau?

De ce este indicat sa montezi camere de supraveghere in parcarea business-ului tau?
septembrie 24
11:52 2018

Daca detii un business si vrei sa ii dotezi sediul cu camere de supraveghere, este indicat sa nu neglijezi parcarea. Chiar daca ti se pare mult mai important sa montezi sisteme de securitate la intrarea in cladire si in interiorul acesteia, este recomandat sa instalezi o camera si in parcare. Acesta este locul in care unii hoti prefera sa actioneze, nu doar pentru a fura masini, ci si pentru a jefui oameni. Raufacatorii profita de iluminarea slaba, de spatiile inguste, greu accesibile, si de coloanele de masini pentru a comite infractiuni.

O parcare bine iluminata, dotata cu camere supraveghere amplasate strategic, ii va descuraja pe hoti, dar in acelasi timp va spori si increderea angajatilor si clientilor tai. In clipa in care un raufacator observa dispozitivele de monitorizare, realizeaza ca poate fi identificat usor si prins in cel mai scurt timp, motiv pentru care, foarte probabil, nu isi va asuma niciun risc si va alege o tinta nesupravegheata. In acelasi timp, daca angajatii tai se simt in siguranta la serviciu, vor fi mai productivi, iar clientii vor recomanda business-ul tau si altora.

Daca vrei sa instalezi camere de supraveghere in parcarea business-ului tau, trebuie sa tii cont de urmatoarele aspecte:

– sa asiguri un iluminat foarte bun in zone-cheie precum intrari / iesiri, lifturi, casa scarilor, cabina de taxare etc;

– sa folosesti dispozitive care filmeaza color, pentru ca oamenii si autoturismele sa fie mai usor de identificat.

In plus, camerele de supraveghere trebuie amplasate in asa fel incat farurile masinilor, lumina soarelui si celelalte lumini din parcare sa nu afecteze calitatea imaginii. In acest sens, este recomandat sa alegi o camera dotata cu functia inteligenta HLC (High Light Compensation), care detecteaza cele mai luminoase puncte dintr-o imagine si le reduce intensitatea, pentru o calitate superioara a imaginii de ansamblu.

Intrucat vorbim despre o parcare, este recomandata achizitionarea si instalarea unor camere de supraveghere moderne, cu functii care sa permita identificarea rapida a fetelor soferilor, atat pe timpul zilei, cat si noaptea. In cazul unui accident sau al unui furt, vei avea la dispozitie imagini clare cu figurile partasilor, dar si cu marcile autovehiculelor, modelul acestora si numerele de inmatriculare.

Prin urmare, avantajele montarii unor camere de supraveghere in parcarea business-ului tau sunt urmatoarele:

– descurajarea infractiunilor;

– descurajarea hotilor de autoturisme si de bunuri din autoturisme;

– identificarea actelor si tentativelor de vandalizare;

– alertarea autoritatilor in cazul oricarei activitati suspecte desfasurate in parcare.

Seku.ro, magazin online de camere de supraveghere si alte dispozitive de monitorizare, are in oferta sa o gama larga de produse de la branduri recunoscute la nivel international. Pe langa camere analogice sau digitale performante, aici gasesti sisteme de alarma, interfoane, sisteme de control acces si pontaj si detectoare de incendiu. In plus, vei beneficia de sfaturile si ajutorul specialistilor companiei, dar si de numeroase avantaje privind transportul, livrarea si returul produselor.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul