Criteriul National

De ce este necesar sa intretii aparatul de aer conditionat?

De ce este necesar sa intretii aparatul de aer conditionat?
februarie 08
12:56 2018

Aerul conditionat a devenit deja un aparat de uz casnic aproape indispensabil, la fel ca un fier de calcat, un uscator de par sau un frigider. Aparatul de aer conditionat este unul dintre cele mai populare inventiile umane, care imbunatateste confortul existentei tale, dar in acelasi timp si in mod serios, poate sa complice si chiar sa dauneze substantial sanatatii, daca nu se respecta o serie de reguli privind utilizarea si functionarea acestuia. Ignoranta asupra modului de utilizare a aparatului de aer conditionat, are un impact deosebit de grav asupra sanatatii umane si a copiilor, in special.

 

Dureri de cap? Nas infundat?

Sigur ca te-ai plans in repetate randuri ca tu sau copilul tau simtiti de multe ori o durere de cap, ca va este frig sau aveti nasul infundat. Unul dintre motivele acestor suferinte este lipsa de intelegere a preceptelor de baza in utilizarea echipamentelor HVAC, sau neglijarea acestor reguli simple si care ar putea fi fara complicatii. Aceste informatii vor fi utile in atat pentru cei care cumpara pentru prima data un aparat de aer conditionat, cat si pentru cei care folosesc deja un astfel de dispozitiv.  Din pacate, se intampla ca de multe ori ca oamenii sa foloseasca aer conditionat ani de zile si sa-si ruineze sanatatea din cauza ignorantei unui numar de reguli.

Microclimatul confortabil in spatiile unde ne petrecem majoritatea vietii, imbunatateste eficienta si starea de spirit. Nimeni nu va nega ca este mult mai placut sa fii intr-o incapere cu aer proaspat si cu temperatura normal, decat intr-o camera fara aer, foarte calduroasa sau, dimpotriva, prea friguroasa. Aerul conditionat este un dispozitiv care este responsabil pentru crearea si mentinerea automata in interior a temperaturii ideale si a umiditatii.

 

Climat favorabil cu aparatul de aer conditionat

 Aparatul de aer conditionat este conceput pentru a crea cele mai favorabile conditii climatice pentru persoanele din apartamente, case si birouri. Pentru ca aparatul sa functioneze in conditii optime, fara riscul de imbolnaviri cu bacterii sau microorganism daunatoare, ai nevoie de un reprezentant al unei firme de servicii montaj aer conditionat, service, intretinere si igienizare. Una dintre aceste firme este si S.C. Instal Aero Cris SRL care se ocupa de montaj si instalarea aparatelor de aer conditionat cumparate din magazinul propiu, reparatii si service, igienizare si intretinere realizate cu echipele proprii, si, care folosesc instrumente la standard de calitate, cum ar fi pompe de vacuum pentru punerea in functiune a aparatelor de aer conditionat, respectand toate standardele impuse de producator.

Avantaje de lucru

Un avantaj imens de a lucra cu echipele de lucru ale acestei societati, este faptul ca efectueaza in principal instalatii pentru sisteme de ventilatie, reducand in mod semnificativ timpul si oferind garantia calitatii lucrarii.

Specialistii firmei vor realiza instalarea si punerea in functiune a sistemelor de ventilatie si climatizare de orice complexitate si scop. In arsenalul instalatorilor exista instrumente profesionale si numai consumabile de inalta calitate, precum si elemente de fixare.

Cooperarea permanenta si asistenta reciproca a specialistilor in toate etapele de lucru, de la instalare si pana la intretinere, conduc la un rezultat ideal.  Continuarea logica a cooperarii cu clientul duce la mentinerea la un nivel optim a sistemelor de ventilatie si climatizare instalate.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Ionut Barbieri

Ionut Barbieri

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro