Criteriul National

De ce este necesară urmarea unor cursuri de Google Ad? Ce avantaje aduc afacerii administrate online?

De ce este necesară urmarea unor cursuri de Google Ad? Ce avantaje aduc afacerii administrate online?
octombrie 11
11:15 2020

Din ce în ce mai mulţi antreprenori care şi-au extins afacerea în mediul online urmează  cursuri Google Ad pentru a putea fi la curent cu metodele de publicitate moderne şi pentru a învăța cum îşi pot propulsa afacerea în topul primelor căutări ale potenţialilor clienţi pe cele mai importante motoare de căutare.

Google Ads este un serviciu de publicitate pe motoarele de căutare, care oferă posibilitatea unui control foarte amănunţit asupra anunţurilor postate de companie. Astfel, antreprenorii pot stabili câţi bani doresc să cheltuiască, ce cuvinte cheie să utilizeze, în ce interval orar să apară anunţul lor şi în ce zonă, precum şi pe ce site-uri să le fie afişat anunţul.

Principalele motive pentru a urma cursuri de Google Ads

Google Ads este un instrument important şi util pentru că simplifică procesul de promovare a afacerii şi ajută orice business să ajungă în top 5 rezultate pe pagina de căutare. Această platformă oferă posibilitatea construirii de anunţuri relevante folosind cuvinte cheie şi expresii pe care le-ar folosi persoanele care caută anumite informaţii pe Google. Atunci când un cuvânt cheie este căutat pe motorul de cautare, Google Ads va activa anunţul şi îl va afişa direct persoanei care are nevoie de produsele sau serviciile respective.

Practic, piaţa Ads funcţionează ca o casă de pariuri, ca o licitaţie în care antreprenorii prezenţi şi în mediul online pot licita pentru cuvinte cheie. Google Ads combină factorul de calitate cu cel financiar şi oferă utilizatorilor cele mai bune experienţe online, dovedindu-se un instrument deopotrivă puternic şi profitabil pentru orice afacere.

Unde apar anunţurile din campaniile Google Ads?

Anunţurile din campaniile Google Ads apar pe motoarele de căutare şi pe reţelele de display, precum Youtube sau Gmail, în funcţie de ceea ce optează antreprenorii. Concret, reţelele de display îi ajută pe antreprenori să atragă atenţia utilizatorilor mult mai devreme în ciclul de căutare. Persoanele care îşi manifestă dorinţa să opteze pentru o campanie Google Ads vor fi cu un pas înaintea concurenţei şi vor genera vânzări mult mai uşor.

Cui sunt recomandate cursurile Google Ads?

Cursurile Google Ads pot fi urmate de către mai multe categorii de persoane, profesionişti sau amatori:

  • manageri de marketing;
  • profesionişti în marketing care doresc să se perfecţioneze;
  • manageri şi toate persoanele care activează în domeniul management;
  • mici antreprenori care doresc să îşi crească afacerea;
  • persoane simple care doresc o schimbare sau o avansare în carieră;
  • persoane care doresc să creeze şi să implementeze strategii de marketing digital în companiile lor sau pentru alţii.

Cursurile performante oferă cursanţilor posibilitatea de a-şi îmbunătăţi cunoştinţele de paid search, SEO, Google Ads, Microsoft Advertising, precum şi display marketing, cu opţiuni de studiu flexibile. Există acces 24/24 la conferinţe video, la prezentări, exerciţii practice și teste interactive, precum și la cunoştinţele unor experţi în mediul digital.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul