Criteriul National

De ce este nevoie de aparatura pentru laborator moderna si eficienta?

De ce este nevoie de aparatura pentru laborator moderna si eficienta?
martie 30
11:40 2020

aparatura laborator

Laboratoarele sunt locurile in care este nevoie de cele mai moderne instrumente, aparate si consumabile pentru ca personalul sa isi desfasoare activitatea in cele mai bune conditii. De aceea se apeleaza la aparatura pentru laborator de cea mai buna calitate si cat mai moderna, care sa asigure obtinerea unor rezultate de foarte buna calitate.

De ce aparatura pentru laborator este importanta pentru laboratoarele din domeniul medical

Atunci cand este vorba despre operatiuni efectuate in laboratoarele medicale, este necesara aparatura pentru laborator de ultima generatie din mai multe motive.

In primul rand aparatura pentru laborator moderna asigura rezultatele la analize mai repede decat aparatura pentru laborator veche ceea ce este foarte important pentru productivitatea laboratorului, dar si pentru sanatatea persoanelor care apeleaza la serviciile acestuia.

Cu cat sunt mai multe analize ce pot fi facute corect intr-un timp scurt, cu atat laboratorul poate deservi un numar mai mare de persoane ceea ce va duce la cresterea profitului, un detaliu extrem de important. Cel de al doilea motiv pentru care este important ca analizele sa iasa repede si cat mai aproape de realitate este faptul ca persoanele care au nevoie de tratament il vor primi mai repede, ceea ce ceste sansele de ameliorare a problemelor lor de sanatate.

De aceea, in laboratoarele medicale este cumparata si utilizata aparatura pentru laborator de cea mai buna calitate.

Un alt aspect care determina nevoia de aparatura pentru laborator este faptul ca aparatele trebuie sa furnizeze cele mai bune rezultate si cat mai apropiate de realitate pentru ca, daca aapr erori, apare si riscul ca persoana in cauza sa primeasca un diagnostic gresit sau chiar un tratament care sa ii faca rau de fapt. Pentru sanatatea si siguranta pacientilor, fiecare laborator ar trebui sa se echipeze cu cea mai moderna aparatura pentru laborator.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul