Criteriul National

De ce este o utila o multifunctionala in compania ta?

aprilie 06
07:29 2017

Inchiriere multifunctionale – o optiune pentru compania ta!

Companiile trebuie sa faca fata unui proces birocratic stufos, ce presupune foarte multe acte.Din pacate, cele mai multe dintre organismele centrale nu accepta documente trimise prin email in format word, iar termenele de predare ale documentelor sunt foarte stranse.

Acest lucru implica o cantitate de munca foarte mare din partea angajatilor, iar volumul documentelor tiparite depaseste cu mult capacitatile tuturor imprimantelor din firma.

In plus, acestea trebuie scanate, iar utilizarea unui scanner obisnuit ne poate bloca unul sau mai multi oameni o perioada indelungata de timp.

Sa nu mai vorbim despre faptul ca multe dintre institutiile statului nu accepta documentele decat trimise prin fax, iar un aparat obisnuit cu siguranta nu va face fata unui volum mare de documente, iar operarea acestuia este anevoioasa.

inchiriere multifunctionale

Cand este momentul pentru inchiriere multifunctionale?

O multifunctionala este un echipament complex care inglobeaza in aceeasi carcasa o imprimanta, un scanner, un copiator si un fax.

Este simplu de utilizat si ocupa mai putin spatiu fata de inchirierea unor echipamente separate (imprimanta, scanner-ul si copiatorul  vor ocupa un spatiu mult mai mare in firma).

Achizitia unei multifunctionale noi iese din calcul, deoarece costurile unui asemenea echipament sunt foarte mari, iar amortizarea este de lunga durata, deoarece aparatul va fi folosita rar.

In aceste momente trebuie sa luam in calcul inchirierea unei multifunctionale, in primul rand pentru a respecta termenele de predare ale documentelor, dar trebuie sa ne gandim si la faptul ca o utilizare intensiva a imprimantelor din companie poate duce la deteriorarea rapida a acestora.

In plus, utilizarea faxului este foarte simpla. Nu trebuie decat sa introducem documentele in lacasul special amenajat, sa formam numarul de telefon iar multifunctionala va face restul.

inchiriere multifunctionale

Optiunea potrivita pentru compania ta

Inchirierea unei multifunctionale este in marea majoritate a cazurilor optiunea ideala pentru compania noastra, deoarece costul nu este doar unul ce acopera inchirierea echipamentului.

In acest pret sunt incluse si consumabilele, piesele de schimb, costul deplasarilor pentru inlocuirea consumabilelor sau pentru repararea echipamentului si intretinerea acestuia.

O multifunctionala ne poate ajuta sa eficientizam timpul alocat pentru diverse activitati conexe. Astfel, o singura persoana se poate ocupa in acelasi timp de imprimarea documentelor, de scanarea si imprimarea acestora, toate aceste activitati realizandu-se cu ajutorul unui singur aparat.

Trebuie insa sa fim atenti asupra carui tip de multifunctionale ne oprim atentia, deoarece exista unele ce functioneaza cu cerneala si altele din clasa laser.

Cele din clasa laser au devenit in ultimul timp mult mai cautate fata de cele pe cerneala, deoarece prezinta numeroase avantaje:

  • calitatea imprimarii este net superioara fata de imprimantele pe jet de cerneala;
  • cartusele cu toner sunt la un pret mai mic cu aproximativ 50% fata de cartusele cu cerneala;
  • numarul de copii realizat cu un cartus este in jur de 2000 de copii, pe cand in cazul folosirii cartuselor cu cerneala acesta ajunge cu greu la 300 de copii;
  • daca o imprimanta pe jet de cerneala nu este folosita mai mult timp exista riscul de a se infunda capetele de printare cu cerneala uscata, lucru imposibil in cazul tehnologiei laser.

 

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo