Criteriul National

De ce este o utila o multifunctionala in compania ta?

aprilie 06
07:29 2017

Inchiriere multifunctionale – o optiune pentru compania ta!

Companiile trebuie sa faca fata unui proces birocratic stufos, ce presupune foarte multe acte.Din pacate, cele mai multe dintre organismele centrale nu accepta documente trimise prin email in format word, iar termenele de predare ale documentelor sunt foarte stranse.

Acest lucru implica o cantitate de munca foarte mare din partea angajatilor, iar volumul documentelor tiparite depaseste cu mult capacitatile tuturor imprimantelor din firma.

In plus, acestea trebuie scanate, iar utilizarea unui scanner obisnuit ne poate bloca unul sau mai multi oameni o perioada indelungata de timp.

Sa nu mai vorbim despre faptul ca multe dintre institutiile statului nu accepta documentele decat trimise prin fax, iar un aparat obisnuit cu siguranta nu va face fata unui volum mare de documente, iar operarea acestuia este anevoioasa.

inchiriere multifunctionale

Cand este momentul pentru inchiriere multifunctionale?

O multifunctionala este un echipament complex care inglobeaza in aceeasi carcasa o imprimanta, un scanner, un copiator si un fax.

Este simplu de utilizat si ocupa mai putin spatiu fata de inchirierea unor echipamente separate (imprimanta, scanner-ul si copiatorul  vor ocupa un spatiu mult mai mare in firma).

Achizitia unei multifunctionale noi iese din calcul, deoarece costurile unui asemenea echipament sunt foarte mari, iar amortizarea este de lunga durata, deoarece aparatul va fi folosita rar.

In aceste momente trebuie sa luam in calcul inchirierea unei multifunctionale, in primul rand pentru a respecta termenele de predare ale documentelor, dar trebuie sa ne gandim si la faptul ca o utilizare intensiva a imprimantelor din companie poate duce la deteriorarea rapida a acestora.

In plus, utilizarea faxului este foarte simpla. Nu trebuie decat sa introducem documentele in lacasul special amenajat, sa formam numarul de telefon iar multifunctionala va face restul.

inchiriere multifunctionale

Optiunea potrivita pentru compania ta

Inchirierea unei multifunctionale este in marea majoritate a cazurilor optiunea ideala pentru compania noastra, deoarece costul nu este doar unul ce acopera inchirierea echipamentului.

In acest pret sunt incluse si consumabilele, piesele de schimb, costul deplasarilor pentru inlocuirea consumabilelor sau pentru repararea echipamentului si intretinerea acestuia.

O multifunctionala ne poate ajuta sa eficientizam timpul alocat pentru diverse activitati conexe. Astfel, o singura persoana se poate ocupa in acelasi timp de imprimarea documentelor, de scanarea si imprimarea acestora, toate aceste activitati realizandu-se cu ajutorul unui singur aparat.

Trebuie insa sa fim atenti asupra carui tip de multifunctionale ne oprim atentia, deoarece exista unele ce functioneaza cu cerneala si altele din clasa laser.

Cele din clasa laser au devenit in ultimul timp mult mai cautate fata de cele pe cerneala, deoarece prezinta numeroase avantaje:

  • calitatea imprimarii este net superioara fata de imprimantele pe jet de cerneala;
  • cartusele cu toner sunt la un pret mai mic cu aproximativ 50% fata de cartusele cu cerneala;
  • numarul de copii realizat cu un cartus este in jur de 2000 de copii, pe cand in cazul folosirii cartuselor cu cerneala acesta ajunge cu greu la 300 de copii;
  • daca o imprimanta pe jet de cerneala nu este folosita mai mult timp exista riscul de a se infunda capetele de printare cu cerneala uscata, lucru imposibil in cazul tehnologiei laser.

 

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro