Criteriul National

De ce este o utila o multifunctionala in compania ta?

aprilie 06
07:29 2017

Inchiriere multifunctionale – o optiune pentru compania ta!

Companiile trebuie sa faca fata unui proces birocratic stufos, ce presupune foarte multe acte.Din pacate, cele mai multe dintre organismele centrale nu accepta documente trimise prin email in format word, iar termenele de predare ale documentelor sunt foarte stranse.

Acest lucru implica o cantitate de munca foarte mare din partea angajatilor, iar volumul documentelor tiparite depaseste cu mult capacitatile tuturor imprimantelor din firma.

In plus, acestea trebuie scanate, iar utilizarea unui scanner obisnuit ne poate bloca unul sau mai multi oameni o perioada indelungata de timp.

Sa nu mai vorbim despre faptul ca multe dintre institutiile statului nu accepta documentele decat trimise prin fax, iar un aparat obisnuit cu siguranta nu va face fata unui volum mare de documente, iar operarea acestuia este anevoioasa.

inchiriere multifunctionale

Cand este momentul pentru inchiriere multifunctionale?

O multifunctionala este un echipament complex care inglobeaza in aceeasi carcasa o imprimanta, un scanner, un copiator si un fax.

Este simplu de utilizat si ocupa mai putin spatiu fata de inchirierea unor echipamente separate (imprimanta, scanner-ul si copiatorul  vor ocupa un spatiu mult mai mare in firma).

Achizitia unei multifunctionale noi iese din calcul, deoarece costurile unui asemenea echipament sunt foarte mari, iar amortizarea este de lunga durata, deoarece aparatul va fi folosita rar.

In aceste momente trebuie sa luam in calcul inchirierea unei multifunctionale, in primul rand pentru a respecta termenele de predare ale documentelor, dar trebuie sa ne gandim si la faptul ca o utilizare intensiva a imprimantelor din companie poate duce la deteriorarea rapida a acestora.

In plus, utilizarea faxului este foarte simpla. Nu trebuie decat sa introducem documentele in lacasul special amenajat, sa formam numarul de telefon iar multifunctionala va face restul.

inchiriere multifunctionale

Optiunea potrivita pentru compania ta

Inchirierea unei multifunctionale este in marea majoritate a cazurilor optiunea ideala pentru compania noastra, deoarece costul nu este doar unul ce acopera inchirierea echipamentului.

In acest pret sunt incluse si consumabilele, piesele de schimb, costul deplasarilor pentru inlocuirea consumabilelor sau pentru repararea echipamentului si intretinerea acestuia.

O multifunctionala ne poate ajuta sa eficientizam timpul alocat pentru diverse activitati conexe. Astfel, o singura persoana se poate ocupa in acelasi timp de imprimarea documentelor, de scanarea si imprimarea acestora, toate aceste activitati realizandu-se cu ajutorul unui singur aparat.

Trebuie insa sa fim atenti asupra carui tip de multifunctionale ne oprim atentia, deoarece exista unele ce functioneaza cu cerneala si altele din clasa laser.

Cele din clasa laser au devenit in ultimul timp mult mai cautate fata de cele pe cerneala, deoarece prezinta numeroase avantaje:

  • calitatea imprimarii este net superioara fata de imprimantele pe jet de cerneala;
  • cartusele cu toner sunt la un pret mai mic cu aproximativ 50% fata de cartusele cu cerneala;
  • numarul de copii realizat cu un cartus este in jur de 2000 de copii, pe cand in cazul folosirii cartuselor cu cerneala acesta ajunge cu greu la 300 de copii;
  • daca o imprimanta pe jet de cerneala nu este folosita mai mult timp exista riscul de a se infunda capetele de printare cu cerneala uscata, lucru imposibil in cazul tehnologiei laser.

 

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul