Criteriul National

De ce este SEO atat de important pentru business?

De ce este SEO atat de important pentru business?
noiembrie 10
11:10 2022

Cum imbunatatesti SEO (optimizarea pentru motoarele de căutare) și de ce este atât de important pentru compania ta? Aducerea site-ului și a conținutului sau în fața a cât mai multor ochi este primul pas pentru a îmbunătăți traficul online al paginii tale. Nu poti lua în considerare un continut pe care nu îl vezi niciodată. Este important ca brandul tau să ajungă în fața oamenilor potriviți la momentul potrivit – acei oameni care încearcă să găsească lucrurile pe care le oferi. Iată doar câteva motive pentru care SEO este atât de important:

SEO ajuta oamenii sa te gaseasca

Atunci când conduci pe un drum aglomerat, ce te face să decizi la ce restaurant sau magazin te vei opri pentru o vizita? Este cel care are panouri publicitare mari și marketing online care te îndreaptă spre el sau cel ascuns pe autostradă, de care nu stii?

În lumea virtuală, conținutul tau va acționa ca o vitrină, semnalizare și panouri publicitare. Paginile tale web individuale se vor așeza de-a lungul „autostrăzii digitale” și vor atrage atenția oamenilor care trec pe lângă ele. Cu cât ai mai mult conținut pe internet, cu atât vei avea mai multe oportunități de a pune „semnul” în fața cuiva care iti cauta cu adevarat serviciile.

SEO inseamna un rank mai bun pe motoarele de cautare

Dar ce este seo mai exact? SEO se implementeaza prin construirea website-ului și a conținutului cu scopul de a-i îmbunătăți rank-ul în rezultatele de căutare. Atunci când cineva caută un produs sau serviciu similar cu unul ce se regaseste in conținutul tau, scopul final este să apari primul în rezultatele căutării online. Acest lucru face ca SEO să fie important, deoarece cu cât te afli mai sus pe lista rezultatelor cautarii, cu atât este mai probabil ca utilizatorii să dea clic pe website-ul tau.

Ceea ce este important de reținut despre SEO este că motoarele de căutare vor cu adevărat să ofere rezultate valoroase utilizatorilor sai. Algoritmii motoarelor de căutare sunt setați pentru a găsi site-uri care oferă valoare, conținut relevant și informațiile dorite de la experți care se potrivesc cu cautarea. Un motor de căutare trimite „roboți” pentru a parcurge codul unui site web și a-i determina autoritatea. Scopul este de a evita paginile cu conținut vechi, repetitiv sau de slabă calitate și de a le gasi pe cele mai bune. Algoritmii SEO se schimbă frecvent și nu sunt ceva ușor de înțeles, mai ales pentru că sunt în continuă schimbare.

SEO te va ajuta la atragerea unui trafic calificat

Cel mai bun mod de a-i face pe oameni să dea click pe conținutul tău este să le oferi răspunsuri la întrebările lor. Gandeste-te la întrebările frecvente pe care le primesti de la clienți. A răspunde in detaliu la acestea pe site-ul tau este un bun punct de plecare, deoarece iti arată expertiza. Include imagini pentru a crește implicarea vizuală și pentru a păstra utilizatorii pe pagina mai mult timp. De asemenea, este util să incluzi linkuri care să le permită vizitatorilor să acceseze autoritățile din domeniu și să vizualizeze alte informatii legate de afacerea ta pe site-ul tau. În acest fel, vei crește traficul calificat cu conținut pe care publicul țintă îl caută în mod activ.

SEO îi duce pe oameni în locul potrivit în pâlnia de vânzări

Vizitatorul modern al motoarelor de căutare caută răspunsuri la întrebările lor. SEO pentru business ajuta continutul paginii să acționeze ca o pâlnie de vânzări, deplasând acești oameni spre o vânzare, indiferent de stadiul în care au început procesul. Cu un conținut de înaltă calitate, SEO-friendly și orientat către utilizator, vei dovedi că esti o autoritate în industria ta și vei păstra potențialii clienți care se vor reintoarce.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul