Criteriul National

De ce este un implant dentar Fast&Fixed solutia potrivita pentru tine?

De ce este un implant dentar Fast&Fixed solutia potrivita pentru tine?
octombrie 02
14:29 2017

Implanturi_dentare_fastandfixed

Conform celor mai recente studii realizate in acest domeniu, tot mai multi pacienti isi neglijeaza dantura fie din considerente financiare, fie din cauza lipsei timpului sau a comoditatii si ajung sa isi piarda unul sau mai multi dinti tocmai din aceasta cauza.

Niciodata nu este prea tarziu sa te ocupi asa cum trebuie de sanatatea ta dentara. In cazul in care suferi din cauza dintilor lipsa, apeleaza acum la cea mai buna solutie pentru tine, care te ajuta sa economisesti timp pretios si, pe termen lung, chiar si resurse materiale: implantul dentar Fast&Fixed, disponibil in clinicile stomatologice Dr Leahu. Desi pare greu de crezut, acest tip de implant iti reda sanatatea si functionalitatea danturii in doar 24 de ore!

Ce este implantul dentar Fast&Fixed?

Implantul dentar are forma unui șurub din titan, ce are rolul de a înlocui rădăcina naturală a dintelui lipsă. Alegând o astfel de solutie pentru problema ta, alegi, de fapt, să „nu strici alți dinți”, fiind cea mai avantajoasă, durabilă și naturală soluție.

Implantul dentar Fast&Fixed, dezvoltat de catre compania Bredent, este liderul mondial in materie de restaurari de acest fel, oferindu-le tuturor pacientilor un zambet perfect sanatos si functional, in doar 24 de ore!

De asemenea, mulţumită implanturilor dentare angulate, osul nativ devine suportul perfect biomecanic pentru restaurare si astfel, procedura are o rata de succes de 100% in cadrul oricarei clinici Dr Leahu!

Asadar, de ce este implantul dentar Fast&Fixed, disponibil in clinicile Dr Leahu, solutia perfecta pentru zambetul tau?

1. Zambet frumos si complet functional, in doar 24 de ore.
In clinicile Dr Leahu, ai cele mai bune premise ale unui zambet perfect sanatos si functional, in doar 24 de ore.

2. Costuri pe care le stii de la bun inceput.
Astfel, stii cat te va costa tratamentul si iti poti planifica platile in functie de posibilitatile financiare.

3. Numar redus de sedinte.
Prin apelarea la tratamentul cu implant dentar Fast&Fixed, se reduce semnificativ numarul de sedinte necesar. Spre deosebire de alte implanturi dentare, cele Fast&Fixed presupun realizarea in doar 24 de ore a trei proceduri stomatologice: extractie dentara, inserarea implantului si protezarea imediata cu punte fixa. Imediat dupa operatia in sine, poti manca tot ce iti doresti si iti poti relua viata sociala.

4. Durabilitate garantata.
In ceea ce priveste durabilitatea, implanturile dentare Fast&Fixed iti asigura rezultate care pot dura chiar si o intreaga viata (daca respecti regulile de igiena orala si daca mergi la consult de 2 ori pe an si de fiecare data cand simti ca ceva nu este in regula).

5. Garantie extinsa si altor elemente.
In plus, protezele atasate unui astfel de implant dentar au aceeasi garantie ca sistemul Fast&Fixed si sporesc confortul pacientului pe termen lung.

Cui se adreseaza tratamentul cu implant dentar Fast&Fixed?
Aceasta metoda de tratament este potrivita pentru urmatoarele categorii de pacienti:
– cei care si-au pierdut unul sau mai multi dinti si isi doresc restaurarea danturii;
– cei care si-au pierdut toti dintii si care isi doresc o lucrare fixa de calitate;
– cei care nu mai pot sustine o lucrare fixa pe proteze dentare;
– cei care poarta proteze dentare si care isi doresc dinti ficsi.

Asadar, daca iti doresti un zambet impecabil si perfect functional, implantul dentar Fast&Fixed este solutia ideala pentru tine! Te asteptam in orice clinica Dr Leahu pentru o consultatie preliminarie! Cu ajutorul specialistilor nostri, nu a fost nicicand mai usor sa ai o dantura sanatoasa si frumoasa!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo