Criteriul National

De ce femeile devin tot mai frumoase odată cu trecerea timpului?

De ce femeile devin tot mai frumoase odată cu trecerea timpului?
octombrie 10
13:43 2018

Experiența și măiestria de a trăi viața frumos, vine o dată cu timpul. Același lucru îl putem spune și despre frumusețea omului: odată cu înaintarea în vârstă, omul își perfecționează stilurile și gusturile.

Nu știu dacă ai observat, dar majoritatea femeilor arată mai bine la 37 de ani decât la 22. Ia și tu o poza cu tine de acum 15 ani și compar-o cu felul în care arăți acum. Nu-i așa că acum te vezi mai bine și ai un simț mai bun al stilului și al îngrijirii? De ce se întâmplă așa? Echipa lifeinfo.ro explică:

Frumusețea femeii vine din faptul că e mamă.

O dată cu nașterea copilului, femeia capătă o energie și o frumusețe interioară de nedescris, capabilă să atragă atenția tuturor. Este un lucru inexplicabil, dar femeia devine mult mai frumoasă din interior, lucru care o face să iradieze.

lifeinfo.ro-de-ce-femeile-devin-frumoase

Încrederea în sine este atuul unei femei.

Dacă la 22 de ani, tinerele frivole încearcă să atragă bărbații prin comportamentul lor cochet și printr-un machiaj excentric, la 37 de ani femeia este mai sigură pe sine, are mai multă experiență și posibilități financiare. O femeie matură nu trebuie să demonstreze nimănui nimic, ea pur și simplu știe cum trebuie să se comporte cu un bărbat și știe cu ce să îl impresioneze. După 30 de ani, femeia își îngrijește mai bine tenul și investește bani în lucruri de calitate pentru ca să arate bine. Fiind mai tinere, femeile nu dau mare atenție acestui aspect, crezând, poate, că așa vor arăta toată viața.

Frumusețea vine din dragostea față de bărbatul iubit.

Ce poate fi mai frumos ca dragostea? Atunci când o femeie iubește cu sinceritate și dăruire, iar bărbatul îi oferă aceeași dragoste și afecțiune, acest lucru o face să iradieze de frumusețe.

O dată cu trecerea timpului, femeia își definitivează caracterul și stilul.

De la o anumită vârstă, femeia înțelege că isteriile și certurile în cuplu nu-și mai au rostul, iar căsnicia trebuie prețuită. Ea nu mai are nevoie să demonstreze că iubește sau că poate fi iubită, ci tinde să păstreze cu încredere ceea ce are acum. Prin formarea și definitivarea caracterului, femeia devine mai puternică, mai sigură pe sine și mai frumoasă.

Femeia matură se respectă mai mult.

Dacă o fată tânără o dă pe extreme în comportamentul său, pășind în mod frivol de la egoism la patetic, atunci o femeie matură este mai așezată, capabilă să discearnă lucrurile mai bine. Odată cu vârsta, femeia învață să nu se lase umilită, învață să aibă grijă de sine și de familia sa. Chipul unei femei grijulii, iubitoare și respectate este chipul unei femei frumoase.

Doamnelor, nu vă întristați că timpul trece, pentru că fiecare vârsta are farmecul său!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei