Criteriul National

De ce femeile devin tot mai frumoase odată cu trecerea timpului?

De ce femeile devin tot mai frumoase odată cu trecerea timpului?
octombrie 10
13:43 2018

Experiența și măiestria de a trăi viața frumos, vine o dată cu timpul. Același lucru îl putem spune și despre frumusețea omului: odată cu înaintarea în vârstă, omul își perfecționează stilurile și gusturile.

Nu știu dacă ai observat, dar majoritatea femeilor arată mai bine la 37 de ani decât la 22. Ia și tu o poza cu tine de acum 15 ani și compar-o cu felul în care arăți acum. Nu-i așa că acum te vezi mai bine și ai un simț mai bun al stilului și al îngrijirii? De ce se întâmplă așa? Echipa lifeinfo.ro explică:

Frumusețea femeii vine din faptul că e mamă.

O dată cu nașterea copilului, femeia capătă o energie și o frumusețe interioară de nedescris, capabilă să atragă atenția tuturor. Este un lucru inexplicabil, dar femeia devine mult mai frumoasă din interior, lucru care o face să iradieze.

lifeinfo.ro-de-ce-femeile-devin-frumoase

Încrederea în sine este atuul unei femei.

Dacă la 22 de ani, tinerele frivole încearcă să atragă bărbații prin comportamentul lor cochet și printr-un machiaj excentric, la 37 de ani femeia este mai sigură pe sine, are mai multă experiență și posibilități financiare. O femeie matură nu trebuie să demonstreze nimănui nimic, ea pur și simplu știe cum trebuie să se comporte cu un bărbat și știe cu ce să îl impresioneze. După 30 de ani, femeia își îngrijește mai bine tenul și investește bani în lucruri de calitate pentru ca să arate bine. Fiind mai tinere, femeile nu dau mare atenție acestui aspect, crezând, poate, că așa vor arăta toată viața.

Frumusețea vine din dragostea față de bărbatul iubit.

Ce poate fi mai frumos ca dragostea? Atunci când o femeie iubește cu sinceritate și dăruire, iar bărbatul îi oferă aceeași dragoste și afecțiune, acest lucru o face să iradieze de frumusețe.

O dată cu trecerea timpului, femeia își definitivează caracterul și stilul.

De la o anumită vârstă, femeia înțelege că isteriile și certurile în cuplu nu-și mai au rostul, iar căsnicia trebuie prețuită. Ea nu mai are nevoie să demonstreze că iubește sau că poate fi iubită, ci tinde să păstreze cu încredere ceea ce are acum. Prin formarea și definitivarea caracterului, femeia devine mai puternică, mai sigură pe sine și mai frumoasă.

Femeia matură se respectă mai mult.

Dacă o fată tânără o dă pe extreme în comportamentul său, pășind în mod frivol de la egoism la patetic, atunci o femeie matură este mai așezată, capabilă să discearnă lucrurile mai bine. Odată cu vârsta, femeia învață să nu se lase umilită, învață să aibă grijă de sine și de familia sa. Chipul unei femei grijulii, iubitoare și respectate este chipul unei femei frumoase.

Doamnelor, nu vă întristați că timpul trece, pentru că fiecare vârsta are farmecul său!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu