Criteriul National

De ce floraria online este mai buna decat una traditionala?

septembrie 13
18:50 2018

Floriile reprezinta unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le poti oferi oricand cuiva. Nu gresiti niciodata daca veti oferi flori. In plus, sunt atatea evenimente importante in viata unui om in care  ofera flori: pentru iubita sau sotie, pentru comemorarea cuiva, la nunti sau botezuri, de ziua mamei sau de ziua cuiva si lista poate continua. De cele mai multe ori, suntem in criza de timp sau nu nu gasim buchetul de flori pe care ni-l dorim si ce facem in acest caz? Apelam la o florarie online precum ImodFlowers.

Ce abilitati are un florar?

Florarul poate lucra in mai multe sectoare, dar de cele mai multe ori este independent și lucrează la proiecte comandate sau în sectorul comerțului cu amănuntul. Ca atare, ei trebuie să aibă cunoștințe de afaceri și excelente abilități interpersonale atunci când se ocupă cu clienții. Nivelul excelent al abilităților clienților și al vânzărilor este crucial. Pe măsură ce lucrările florale tematice sunt adesea comandate pentru evenimente de viață importante, cum ar fi nunți, florarul trebuie să aibă percepția și să poată oferi consultanță adecvată clientului în timp ce interpretează viziunea pentru proiectul finalizat. Pentru a-si oferi cel mai bine expertiza sa, poate face acest lucru cu ajutorul unei florarii online. Clientul poate intra si studia cu atentie ceea ce ofera floraria, poate cere consultanta florarilor despre flori, semnificatii sau alte detalii care il intereseaza. 

Florile și alte materiale botanice sunt delicate, ușor deteriorate sau răsfățate și au o durată limitată de depozitare. Floraria trebuie să respecte materiile prime cu care lucrează și să aplice cunoștințe extinse privind aprovizionarea, cumpărarea și stocarea eficientă a tuturor materialelor botanice. De aceea, este mult mai avantajoasa o florarie online pentru ca florile vor fi taiate si pregatite pentru livrare de abia in momentul comenzilor facute de clienti.  

Designul unei lucrări florale, fie că este vorba despre un buchet mic, fie despre o instalație mare pentru un eveniment major, impune florarului să fie inovator, creativ și să demonstreze talentul artistic și de design care încorporează estetica și aspectele practice. Floraria trebuie să aplice regulile și teoria compoziției, culorii și tehnicii valabile de comerțul floristic din întreaga lume și să arate idei clare (principii și elemente de design floral) în lucrările sale. 

Expertiza in cazul florariilor online

Floraria online își va folosi expertiza și cunoștințele despre flori, plante, materiale botanice și accesorii pentru a produce lucrări florale. Există o gamă largă de practici în industrie. Unii florari vor lucra in florarii traditionale și vor pregăti buchete și aranjamente speculativ pentru vânzare și, prin urmare, trebuie să fie conștienți de piața lor. La celălalt capăt al spectrului profesionist, un florar poate fi însărcinat să furnizeze afișaje florale pentru evenimente internaționale importante, care necesită interpretarea unei teme și lucrează în mod eficient cu o echipă mare și cu alți profesioniști într-o situație de presiune înaltă, cu limitări de timp limitate. De aceea, pentru a-si oferi tot talentul si expertiza, multi florari aleg sa isi creeze florarii online asfel incat sa aiba posibilitatea de a oferi buchete de flori frumoase, personalizate si conform dorintelor clientilor sai. 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Ionut Barbieri

Ionut Barbieri

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu