Criteriul National

De ce floraria online este mai buna decat una traditionala?

septembrie 13
18:50 2018

Floriile reprezinta unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le poti oferi oricand cuiva. Nu gresiti niciodata daca veti oferi flori. In plus, sunt atatea evenimente importante in viata unui om in care  ofera flori: pentru iubita sau sotie, pentru comemorarea cuiva, la nunti sau botezuri, de ziua mamei sau de ziua cuiva si lista poate continua. De cele mai multe ori, suntem in criza de timp sau nu nu gasim buchetul de flori pe care ni-l dorim si ce facem in acest caz? Apelam la o florarie online precum ImodFlowers.

Ce abilitati are un florar?

Florarul poate lucra in mai multe sectoare, dar de cele mai multe ori este independent și lucrează la proiecte comandate sau în sectorul comerțului cu amănuntul. Ca atare, ei trebuie să aibă cunoștințe de afaceri și excelente abilități interpersonale atunci când se ocupă cu clienții. Nivelul excelent al abilităților clienților și al vânzărilor este crucial. Pe măsură ce lucrările florale tematice sunt adesea comandate pentru evenimente de viață importante, cum ar fi nunți, florarul trebuie să aibă percepția și să poată oferi consultanță adecvată clientului în timp ce interpretează viziunea pentru proiectul finalizat. Pentru a-si oferi cel mai bine expertiza sa, poate face acest lucru cu ajutorul unei florarii online. Clientul poate intra si studia cu atentie ceea ce ofera floraria, poate cere consultanta florarilor despre flori, semnificatii sau alte detalii care il intereseaza. 

Florile și alte materiale botanice sunt delicate, ușor deteriorate sau răsfățate și au o durată limitată de depozitare. Floraria trebuie să respecte materiile prime cu care lucrează și să aplice cunoștințe extinse privind aprovizionarea, cumpărarea și stocarea eficientă a tuturor materialelor botanice. De aceea, este mult mai avantajoasa o florarie online pentru ca florile vor fi taiate si pregatite pentru livrare de abia in momentul comenzilor facute de clienti.  

Designul unei lucrări florale, fie că este vorba despre un buchet mic, fie despre o instalație mare pentru un eveniment major, impune florarului să fie inovator, creativ și să demonstreze talentul artistic și de design care încorporează estetica și aspectele practice. Floraria trebuie să aplice regulile și teoria compoziției, culorii și tehnicii valabile de comerțul floristic din întreaga lume și să arate idei clare (principii și elemente de design floral) în lucrările sale. 

Expertiza in cazul florariilor online

Floraria online își va folosi expertiza și cunoștințele despre flori, plante, materiale botanice și accesorii pentru a produce lucrări florale. Există o gamă largă de practici în industrie. Unii florari vor lucra in florarii traditionale și vor pregăti buchete și aranjamente speculativ pentru vânzare și, prin urmare, trebuie să fie conștienți de piața lor. La celălalt capăt al spectrului profesionist, un florar poate fi însărcinat să furnizeze afișaje florale pentru evenimente internaționale importante, care necesită interpretarea unei teme și lucrează în mod eficient cu o echipă mare și cu alți profesioniști într-o situație de presiune înaltă, cu limitări de timp limitate. De aceea, pentru a-si oferi tot talentul si expertiza, multi florari aleg sa isi creeze florarii online asfel incat sa aiba posibilitatea de a oferi buchete de flori frumoase, personalizate si conform dorintelor clientilor sai. 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Ionut Barbieri

Ionut Barbieri

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul