Criteriul National

De ce functioneaza pulberea de proteina pentru pierderea greutatii

De ce functioneaza pulberea de proteina pentru pierderea greutatii
aprilie 30
18:20 2020

În timp ce mulți oameni folosesc shake-uri de proteine, precum Chocolate Slim, ​​pentru a tonifica mușchii și pentru a obține mai mult din antrenament, shake-urile proteice pot fi de asemenea utilizate pentru a reduce aportul total de calorii și pentru a vă ajuta să vă atingeti starea de satietate mai rapid – aspecte esențiale ale oricărui plan de pierdere în greutate. Dacă încercați să pierdeți în greutate – indiferent dacă doriți să vă tonificați mușchii sau nu – shake-urile proteice ​​pot fi un plus excelent la dieta dvs.

De ce este shake-ul proteic Chocolate Slim bun pentru pierderea în greutate? Un aport adecvat zilnic de proteine ​​este esențial pentru funcțiile corpului, cum ar fi repararea mușchilor, reînnoirea pielii și vindecarea rănilor. Dieteticienii recomandă un aport zilnic de 0,8 grame de proteine /kgc. Aceasta înseamnă ca o femeie de 60 kg care nu face exerciții fizice, are nevoie de 48 de grame de proteine ​/zi, conform instrucțiunilor nutritionale.

Deși de multe ori ni s-a spus că riscăm să mâncăm prea multe proteine ​​în țările dezvoltate, realitatea este că e posibil să nu mâncăm suficient. Cerințele privind aportul de proteine ​​pot fi mai mari dacă exersezi mult sau urmezi o dietă bogată în proteine. Dietele bogate în proteine ​​s-au dovedit științific că rezultă în mai puține calorii consumate, simțindu-se mai plin și deseori ducând la o pierdere mai mare în greutate în comparație cu alte diete.

Cum te ajută shake-ul proteic să scazi in greutate? Adăugarea de praf de proteine ​​în planul tău de slăbit poate fi un instrument puternic care să te ajute să slăbești mai mult, în timp ce sculptezi un corp tonifiat și sănătos. Pudrele proteice funcționează pentru pierderea în greutate, oferind următoarele avantaje:

  1. Praful de proteine ​​te ajută să te simți mai plin. Nu există nicio modalitate de a reuși cu planul de pierdere în greutate atunci când simțiți foame tot timpul. Pierderea în greutate înseamnă să găsești un mod nou, mai sănătos de a trăi, nu să te înfometezi. Utilizarea pudrei proteice Chocolate Slim pentru a pierde în greutate se încadrează perfect deoarece s-a demonstrat științific că te ajută să te simți mai plin pentru mai mult timp. Acest lucru înseamnă mai puțin zumzeturi de burtă și pofte de mâncare nesăbuite, ceea ce face mai ușor să vă respectați obiectivele de dietă.
  2. Satisface nevoile nutriționale. Shake-urile proteice Chocolate Slim sunt special formulate pentru a conține o cantitate adecvată de proteine, împreună cu carbohidrați sănătoși și toate vitaminele și mineralele de care are nevoie organismul. Aceasta înseamnă că shake-ul proteic de înaltă calitate poate fi utilizat în siguranță pentru a înlocui mesele, oferind un mod ușor și convenabil de a reduce aportul de energie și, în final, de a pierde în greutate.
  3. Aport redus de calorii. Dacă alegeți o metodă de scădere în greutate care nu utilizează shake-uri proteice formulate profesional, va trebui să numărați calorii, să măsurați porțiile și să urmăriți aportul de vitamine și minerale pentru a vă asigura că veți atinge obiectivele de pierdere în greutate. Utilizarea shake-urilor proteice face acest lucru ușor prin plasarea a tot ceea ce corpul are nevoie într-un shake cu continut scazut de calorii.
  4. Promovează creșterea mușchilor. Folosind proteine din zer sau proteine ​​din mazăre ca parte a planului tău de slăbit, poți construi mușchi în timp ce pierzi în greutate. Cu cât corpul are mai multa masa musculara, cu atât ardeți mai multă energie, chiar și atunci când nu faceți exerciții fizice, ceea ce înseamnă că pierdeți în greutate și mai repede .
  5. Crește arderea grăsimilor. Proteina din zer continuta de Chocolate Slim este bine cunoscută a fi cel mai termogen tip de proteine ​​- ceea ce înseamnă literalmente că te ajută să arzi mai multă energie. Proteina din zer ajută la creșterea metabolismului, făcând mai ușor să arzi grăsime și să slăbești.
  6. Îți energizează mintea și corpul. Proteina din zer oferă mușchilor un „apel de trezire” care vă ajută să vă simțiți energizați și să vă bucurați mai mult de activitățile zilnice sau de antrenament. Proteina din zer reduce de asemenea triptofanul – un neurotransmițător care te face să te simți somnolent – ajutandu-te in acest fel să rămâi alert și motivat.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul