Criteriul National

De ce Galaxy S10 nu va înlocui Galaxy S9, în 2019

De ce Galaxy S10 nu va înlocui Galaxy S9, în 2019
aprilie 15
17:15 2019

Samsung va lansa noul model Galaxy S10 în aprilie, în acest an, dar cei care vor să facă un upgrade de la Galaxy S9 ar fi bine să nu se grăbească și să mai aibă puțină răbdare.

Samsung Galaxy S9 are toate caracteristicile necesare pentru a depăși celelalte telefoane foarte bune din piața de smartphone-uri din prezent. Are, dacă nu cel mai bun, atunci unul dintre cele mai bune afișaje de pe piață, așa cum Samsung reușește mereu. Are dispunere de top a camerelor foto și, de asemenea, are un afișaj mare (S9 și S9 +), care este atât luminos, cât și puternic și, mai ales, nu are „breton”.

În schimb, s-ar părea că Samsung preia modul de gândire și lansare a telefoanelor de la Apple. În loc să încerce să facă întreaga piață de cumpărători de smartphone impresionată de noile caracteristici ale telefoanelor emblematice, Samsung încearcă să vândă un produs de înaltă calitate, cu caracteristici deja dezvăluite pe telefoane mai slabe.

În schimb, Samsung face un lucru diferit față de Apple. În fiecare an după ce lansează un telefon, Apple face o pauză, în mare parte datorită ciclului standard de viață de doi ani pentru smartphone-ul mediu. Strategia Samsung, în schimb, pare să continue să se rotească în jurul unei lansări la un an distanță.

Ce va aduce Galaxy S10 față de Galaxy S9?

Galaxy S10 îl îmbunătățește pe predecesorul său Galaxy S9 în mai multe moduri, inclusiv cu un ecran cu aspect mai bun, o reproiectare aproape completă și un upgrade de performanță sănătos. Dar, de asemenea, este destul de scump dacă vei dori să cumperi unul de îndată ce apare pe rafturi. Ca atare, aș sugera să îți ții banii în portofel în continuare.

Așadar, dacă ai cumpărat un Galaxy S9 în 2018, probabil că nu vei fi impresionat de Galaxy S10 în 2019. Nu neapărat pentru că Samsung face ceva rău, ci pentru că schimbările vor fi semnificative în zone în care majoritatea consumatorilor nu se simt încă confortabil.

Un exemplu este în scanerul de amprentă pe ecran. În cazul în care Samsung va evidenția acest lucru ca un avantaj, consumatorii îl vor trata probabil cum au făcut cu ecranul inițial al Galaxy Note Edge. Fie vor crede că este drăguț, fie nu, dar nu vor cumpăra noul telefon numai pe baza acestei caracteristici. Mai ales dacă nu sunt un utilizator înfocat.

La începutul anului 2019 așteptăm următoarele trei smartphone-uri Galaxy S10:

  1. Galaxy S10R (Retro) – display de 5,8 inci, plat, cititor de amprentă montat lateral, modem 4G – circa 750 dolari
  2. Galaxy S10 – display de 5,8 inci, margini curbate, cititor de amprentă sub afișaj, modem 5G – 1.000 dolari
  3. Galaxy S10 Max – display de 6,4 inci, margini curbate, cititor de amprentă sub afișaj, modem 5G – 1.100 dolari.

Așadar, zvonurile despre viitorul val de smartphone-uri Galaxy S sugerează că proprietarii Galaxy S9 nu vor avea suficientă motivație pentru a-și schimba deja telefonul.

S10 chiar trebuie sa stearga performanta slaba a precedentului smartphone sau nu?

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul