Criteriul National

De ce Galaxy S10 nu va înlocui Galaxy S9, în 2019

De ce Galaxy S10 nu va înlocui Galaxy S9, în 2019
aprilie 15
17:15 2019

Samsung va lansa noul model Galaxy S10 în aprilie, în acest an, dar cei care vor să facă un upgrade de la Galaxy S9 ar fi bine să nu se grăbească și să mai aibă puțină răbdare.

Samsung Galaxy S9 are toate caracteristicile necesare pentru a depăși celelalte telefoane foarte bune din piața de smartphone-uri din prezent. Are, dacă nu cel mai bun, atunci unul dintre cele mai bune afișaje de pe piață, așa cum Samsung reușește mereu. Are dispunere de top a camerelor foto și, de asemenea, are un afișaj mare (S9 și S9 +), care este atât luminos, cât și puternic și, mai ales, nu are „breton”.

În schimb, s-ar părea că Samsung preia modul de gândire și lansare a telefoanelor de la Apple. În loc să încerce să facă întreaga piață de cumpărători de smartphone impresionată de noile caracteristici ale telefoanelor emblematice, Samsung încearcă să vândă un produs de înaltă calitate, cu caracteristici deja dezvăluite pe telefoane mai slabe.

În schimb, Samsung face un lucru diferit față de Apple. În fiecare an după ce lansează un telefon, Apple face o pauză, în mare parte datorită ciclului standard de viață de doi ani pentru smartphone-ul mediu. Strategia Samsung, în schimb, pare să continue să se rotească în jurul unei lansări la un an distanță.

Ce va aduce Galaxy S10 față de Galaxy S9?

Galaxy S10 îl îmbunătățește pe predecesorul său Galaxy S9 în mai multe moduri, inclusiv cu un ecran cu aspect mai bun, o reproiectare aproape completă și un upgrade de performanță sănătos. Dar, de asemenea, este destul de scump dacă vei dori să cumperi unul de îndată ce apare pe rafturi. Ca atare, aș sugera să îți ții banii în portofel în continuare.

Așadar, dacă ai cumpărat un Galaxy S9 în 2018, probabil că nu vei fi impresionat de Galaxy S10 în 2019. Nu neapărat pentru că Samsung face ceva rău, ci pentru că schimbările vor fi semnificative în zone în care majoritatea consumatorilor nu se simt încă confortabil.

Un exemplu este în scanerul de amprentă pe ecran. În cazul în care Samsung va evidenția acest lucru ca un avantaj, consumatorii îl vor trata probabil cum au făcut cu ecranul inițial al Galaxy Note Edge. Fie vor crede că este drăguț, fie nu, dar nu vor cumpăra noul telefon numai pe baza acestei caracteristici. Mai ales dacă nu sunt un utilizator înfocat.

La începutul anului 2019 așteptăm următoarele trei smartphone-uri Galaxy S10:

  1. Galaxy S10R (Retro) – display de 5,8 inci, plat, cititor de amprentă montat lateral, modem 4G – circa 750 dolari
  2. Galaxy S10 – display de 5,8 inci, margini curbate, cititor de amprentă sub afișaj, modem 5G – 1.000 dolari
  3. Galaxy S10 Max – display de 6,4 inci, margini curbate, cititor de amprentă sub afișaj, modem 5G – 1.100 dolari.

Așadar, zvonurile despre viitorul val de smartphone-uri Galaxy S sugerează că proprietarii Galaxy S9 nu vor avea suficientă motivație pentru a-și schimba deja telefonul.

S10 chiar trebuie sa stearga performanta slaba a precedentului smartphone sau nu?

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei