Criteriul National

De ce lucrez in videochat – top 3 raspunsuri surprinzatoare

De ce lucrez in videochat – top 3 raspunsuri surprinzatoare
aprilie 26
15:23 2019

Videochatul este un domeniu care fara prea mult efort atrage numaidecat foarte multe reactii. Lumea se imparte in doua si are opinii pro sau contra, dar cert este ca domeniul merge ca pe roate. Spre exemplu, multe dintre studiourile din tara angajeaza constant, au echipe mari numai de fete, care lucreaza in ture si sunt mereu axate pe mai mult, pe dezvoltare.

Este clar ca videochatul a reusit sa devina o industrie puternica pe piata locurilor de munca din tara. Pare de inteles cum s-a ajuns aici daca analizam putin oferta unui job in acest domeniu. Sunt pachete salariale generoase, conditii de munca excelente, totul este legal si – mai mult decat atat – se si lucreaza flexibil.

De ce da sau de ce nu?

Daca le intrebi pe cele care au incercat sau inca mai sunt modele de ce au ales sa lucreze in videochat, un raspuns este cu un aer rebel – de ce nu? Cumva in societatea conservatoare pe care pretindem sa o avem este loc pentru toata lumea, chiar si pentru cei si cele mai putin supuse regulilor clasice. In ideea multora succesul in viata vine asteptat, dupa ani de munca, cand trebuie sa te bucuri de un cont pe care ai reusit sa il faci si o pensie care sa iti permita trai decent. Un alt concept tolerat este cel de a gasi un partener inzestrat suficient incat sa nu duci grija zilei de maine.

Asadar, fetele care au dorit sa obtina mai mult, pe cont propriu, care nu au dorit sa isi conditioneze castigul de anii de vechime in munca au spus – de ce nu?

Este legal si se castiga mult

Cine a spus ca aproape totul in viata se rezuma la bani se pare ca nu a gresit. Veniturile obtinute sunt cele care fac diferenta la nivelul de trai si ce ne permitem sa facem. Mai cu seama in perioada tineretii cand avem si energia suficienta pentru a trai experiente unice, dorinta de a descoperi locuri exotice, de a ne bucura de tot ce se poate, conditia banilor nu trebuie sa fie o piedica.

Modelele in videochat isi justifica alegerea jobului prin faptul ca acest domeniu pare ca nici nu are competitie la veniturile ce se pot obtine. Peste asteptari, sumele mari de bani ce  ajung la mii de dolari sau euro sunt un factor puternic de decizie.

De asemenea, cadrul de munca este legal. Deja acest domeniu a marcat peste 10 de  ani existenta pe piata. Studiourile mari lucreaza in legalitate, dispunand de contracte semnate cu toate modelele, fara exceptie.

Program avantajos

Munca in sine se desfasoara in ture, permitand asadar flexibilitate pentru ca in decursul unei zile un model sa poata jongla intre viata profesionala si cea personala. Mai mult decat atat, programul poate fi unul chiar independent de studio. Unele oferte de colaborare se refera la videochat de acasa. Presupune amenajarea spatiului de munca acasa, cu ajutorul specialistilor din cadrul studioului. Oarecum este o munca pe cont propriu, colaborand doar cu cei din studio.

Videochatul are mai multe orizonturi, daca se poate spune astfel. Nu impune necesitatea ca un model sa cunoasca domeniul, sa aiba experienta. Strategia acestor studiouri este nu una experimentala, ci una ce are deja reteta de succes, dupa cum exista pe piata internationala. Orice studio sau cel putin unul care lucreaza la standarde mari dispune numaidecat de o echipa de traineri. Acestia sunt personaje cheie, pentru ca vor oferi suport, sprijin fetelor – sa se integreze, sa invete cum pot evolua mai usor, mai rapid. Asadar etapa aceasta de a acumula minimum de experienta este depasita rapid.

Sa nu uitam nici ca piata autohtona este plina de locuri de munca cu cerinte mari, cu bani putini. Daca se incadreaza la cerinte, nu convine salariul, iar pentru a castiga mai mult exista tot felul de etape. In asa context, videochatul este o alternativa deloc de speriat. Desigur, ramane in continuare valabila recomandarea ca cele care doresc sa devina modele de videochat sa aiba o gandire moderna, sa fie open minded.

Cerintele de angajare sunt de obicei expuse chiar si online, in cadrul paginii de prezentare a studioului. Cu transparenta si asumare studiourile isi prezinta oferta de job. Un exemplu de acest gen este aici.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul