Criteriul National

De ce orice barbat ar trebui sa poarte ceas

De ce orice barbat ar trebui sa poarte ceas
februarie 19
11:58 2018

A fost o vreme cand ceasurile au fost considerate accesorii de moda veche. Multi tineri au refuzat sa mai poarte ceas spunand ca „smartphone-ul imi arata ora, deci de ce as mai avea nevoie de ceas la mana?”. Este un lucru trist.

Ceasul de mana a reprezentat o parte importanta a istoriei:

Buzz Aldrin a purtat un ceas in timpul zborului in spatiu, in Apollo 11, Martin Luther King a purtat unul cand a vorbit cu presedintele Johnson si nenumarati presedinti americani le-au purtat in timpul evenimentelor importante.

Si astazi marii oameni ai planetei, precum Bill Gates, Bono, Elon Musk, Warren Buffet si Papa Francis, continua sa poarte ceasuri.

De ce intr-o perioada in care toata lumea are telefoane inteligente, mai merita sa porti un ceas de mana? Purtarea unui ceas este unul dintre cele mai importante lucruri pe care un om o poate face pentru sine. Iata 3 argumente in acest sens:

1.Ceasurile contribuie la imbunatatirea stilului tau

  Puterea si importanta unui barbat stilat au fost dovedite clar. Studiile arata ca barbatii care se imbraca bine:

  • Sunt mai atractivi pentru femei
  • Par mai competenti si mai demni de incredere
  • Este mai probabil sa fie angajati si promovati

Una dintre cele mai rapide si mai simple cai de a va imbunatati stilul este sa folositi accesorii subtile, clasice – asa cum sunt ceasurile de pe Japora.ro – la tinuta dvs.

2.Este cel mai usor si cel mai bun accesoriu pentru barbati

Chiar daca un accesoriu imbunatateste instantaneu stilul unei persoane, pentru barbati nu exista multe variante de accesorii pe care sa le poata purta. In afara de o cravata si batista de la buzunarul sacoului, cate alte accesorii poate purta un barbat? Esarfe, bretele, manusi. Totusi un ceas este un accesoriu mult mai „natural”, care poate fi purtat de orice barbati, indiferent de clasa sociala.

Ceasurile sunt in mod traditional elegante, nu atrag atentia asupra lor, ci impresioneaza cand sunt observate. Cu alte cuvinte, ceasurile sunt un accesoriu atemporal si clasic, care poate imbunatati rapid aspectul oricarui barbat.

3. Este o investitie incredibil de versatila

Nimeni nu cumpara un ceas pentru a-l purta o singura data. Il vei purta si azi si maine si in viitor. Cu alte cuvinte, este o investitie ieftina (in jur de 100 dolari) in tine si in stilul tau.

Orice investitie trebuie sa fie una rentabila. Deci, ce face un ceas o investitie buna? Nu doar ca un ceas barbatesc bun va functiona mult timp in viitor, dar este incredibil de versatil:

  • Un ceas potrivit se potriveste la orice tinuta.

Indiferent ce purtati (un costum, o geaca sport, blugi sau un tricou etc.), un ceas minimalist intotdeauna „functioneaza” si va ajuta sa aratati mai bine.

  • Puteti schimba cureaua unui ceas pentru a-i schimba complet aspectul.

Prin schimbarea curelei unui ceas (inlocuind o curea din piele neagra cu una maro) veti avea, practic, doua ceasuri, capabile sa se potriveasca la tinute diferite.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu