Criteriul National

De ce orice barbat ar trebui sa poarte ceas

De ce orice barbat ar trebui sa poarte ceas
februarie 19
11:58 2018

A fost o vreme cand ceasurile au fost considerate accesorii de moda veche. Multi tineri au refuzat sa mai poarte ceas spunand ca „smartphone-ul imi arata ora, deci de ce as mai avea nevoie de ceas la mana?”. Este un lucru trist.

Ceasul de mana a reprezentat o parte importanta a istoriei:

Buzz Aldrin a purtat un ceas in timpul zborului in spatiu, in Apollo 11, Martin Luther King a purtat unul cand a vorbit cu presedintele Johnson si nenumarati presedinti americani le-au purtat in timpul evenimentelor importante.

Si astazi marii oameni ai planetei, precum Bill Gates, Bono, Elon Musk, Warren Buffet si Papa Francis, continua sa poarte ceasuri.

De ce intr-o perioada in care toata lumea are telefoane inteligente, mai merita sa porti un ceas de mana? Purtarea unui ceas este unul dintre cele mai importante lucruri pe care un om o poate face pentru sine. Iata 3 argumente in acest sens:

1.Ceasurile contribuie la imbunatatirea stilului tau

  Puterea si importanta unui barbat stilat au fost dovedite clar. Studiile arata ca barbatii care se imbraca bine:

  • Sunt mai atractivi pentru femei
  • Par mai competenti si mai demni de incredere
  • Este mai probabil sa fie angajati si promovati

Una dintre cele mai rapide si mai simple cai de a va imbunatati stilul este sa folositi accesorii subtile, clasice – asa cum sunt ceasurile de pe Japora.ro – la tinuta dvs.

2.Este cel mai usor si cel mai bun accesoriu pentru barbati

Chiar daca un accesoriu imbunatateste instantaneu stilul unei persoane, pentru barbati nu exista multe variante de accesorii pe care sa le poata purta. In afara de o cravata si batista de la buzunarul sacoului, cate alte accesorii poate purta un barbat? Esarfe, bretele, manusi. Totusi un ceas este un accesoriu mult mai „natural”, care poate fi purtat de orice barbati, indiferent de clasa sociala.

Ceasurile sunt in mod traditional elegante, nu atrag atentia asupra lor, ci impresioneaza cand sunt observate. Cu alte cuvinte, ceasurile sunt un accesoriu atemporal si clasic, care poate imbunatati rapid aspectul oricarui barbat.

3. Este o investitie incredibil de versatila

Nimeni nu cumpara un ceas pentru a-l purta o singura data. Il vei purta si azi si maine si in viitor. Cu alte cuvinte, este o investitie ieftina (in jur de 100 dolari) in tine si in stilul tau.

Orice investitie trebuie sa fie una rentabila. Deci, ce face un ceas o investitie buna? Nu doar ca un ceas barbatesc bun va functiona mult timp in viitor, dar este incredibil de versatil:

  • Un ceas potrivit se potriveste la orice tinuta.

Indiferent ce purtati (un costum, o geaca sport, blugi sau un tricou etc.), un ceas minimalist intotdeauna „functioneaza” si va ajuta sa aratati mai bine.

  • Puteti schimba cureaua unui ceas pentru a-i schimba complet aspectul.

Prin schimbarea curelei unui ceas (inlocuind o curea din piele neagra cu una maro) veti avea, practic, doua ceasuri, capabile sa se potriveasca la tinute diferite.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro