Criteriul National

De ce părinții aleg o educație independentă pentru copiii lor

De ce părinții aleg o educație independentă pentru copiii lor
aprilie 18
12:10 2019

Pentru a-și învăța copiii abilitățile necesare pentru o lume în continuă schimbare, mulți părinți aleg o educație la o grădiniţă privată. Cu multe opțiuni, există aproape sigur o grădiniţă în Bucureşti care să se potrivească fiecărui copil. Iată motivele pentru care părinții aleg să le ofere copiilor experiența unică a școlii private și de ce merită investiția financiară.

DSC_4496

Oportunitățile academice

Un beneficiu major al școlilor private este faptul că acestea oferă experiențe educaționale excepționale și provocatoare prin activități extrașcolare, cursuri avansate şi diferite programe. Astfel, copiii învaţă de mici să îşi cultive emoția și să îşi dezvolte inteligenţa.

Implicarea părinţilor

Grădiniţele private sunt construite în jurul comunicării deschise între părinți și administrație și fac ca aceasta să devină o prioritate: implicarea părinților în comunitate. De la întâlniri între părinți și profesori, evenimente sociale, familiile devin o parte integrantă a educației copilului.

Profesori dedicaţi

Dedicarea profesorilor este principalul motiv pentru alegerea unei grădiniţe Bucureşti. Specialiştii sunt atât calificaţi și pasionați de copii, adesea deținând grade avansate în domeniul lor.

Un mediu sigur

Grădiniţele înțeleg că părinții le încredințează cu încredere copii. Școlile înțeleg, de asemenea, că, pentru ca un copil să învețe bine, trebuie să se simtă confortabil acolo, așa cum se simt acasă. Grădiniţele private au reputaţia pentru menținerea unor standarde înalte de disciplină și respect.

Mediul comunitar

Mediul școlii lor este motivant și susținător. La grădiniţă copiii îşi vor face prieteni imediat şi vor fi ca o mare familie.

Resurse ample

În grădiniţele private, veți găsi resurse incredibile pentru a sprijini învățarea copiilor la cursuri, în activităţile sportive şi în diverse activităţi. Resursele de calitate și extrașcolare le oferă copiilor posibilitatea de a-și explora pe deplin interesele și talentele.

Activităţile extra

Activitățile extrașcolare pot oferi o pauză necesară, în timp ce dezvoltă abilități și se implică în situații sociale valoroase. O grădiniţă Bucureşti le poate oferi copiilor de la activități educaționale, la activități opționale, activități interioare şi nu numai.

Dezvoltarea copiilor pentru viitor

O grădiniţă privată merge dincolo de oferirea de discipline obligatorii cerute de curriculum. O grădiniţă Bucureşti le poate oferi copiilor o gamă largă de specializări, inclusiv programe de arte, atletism, matematică, știință. Grădiniţele private sunt, de asemenea, căutate şi de părinții copiilor cu nevoi speciale.

Fiecare copil este diferit și în timp ce mulți se vor descurca într-o grădiniță publică, unii copii s-ar putea descurca mai bine într-un cadru mai mic, privat. Prin trimiterea copilului la o grădiniţă privată, utilizați mijloacele pe care le aveți – banii – pentru a le oferi copiilor educația adecvată.

Astfel, atunci când căutaţi în Bucureşti o grădiniţă trebuie să vă asiguraţi că pun pasiune în ceea ce fac şi sunt interesați deopotrivă de bogăția spiritului uman, având instrumentele necesare pentru a promova formarea de oameni care gândesc, pentru a educa emoția, pentru a lărgi orizonturile inteligenței și a crea o viață de calitate.

Gradinița Tărâmul Cunoașterii este un loc magic în care este cultivată emoția, este dezvoltată inteligența copiilor și în care copii sunt pe deplin fericiți.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei