Criteriul National

De ce părinții aleg o educație independentă pentru copiii lor

De ce părinții aleg o educație independentă pentru copiii lor
aprilie 18
12:10 2019

Pentru a-și învăța copiii abilitățile necesare pentru o lume în continuă schimbare, mulți părinți aleg o educație la o grădiniţă privată. Cu multe opțiuni, există aproape sigur o grădiniţă în Bucureşti care să se potrivească fiecărui copil. Iată motivele pentru care părinții aleg să le ofere copiilor experiența unică a școlii private și de ce merită investiția financiară.

DSC_4496

Oportunitățile academice

Un beneficiu major al școlilor private este faptul că acestea oferă experiențe educaționale excepționale și provocatoare prin activități extrașcolare, cursuri avansate şi diferite programe. Astfel, copiii învaţă de mici să îşi cultive emoția și să îşi dezvolte inteligenţa.

Implicarea părinţilor

Grădiniţele private sunt construite în jurul comunicării deschise între părinți și administrație și fac ca aceasta să devină o prioritate: implicarea părinților în comunitate. De la întâlniri între părinți și profesori, evenimente sociale, familiile devin o parte integrantă a educației copilului.

Profesori dedicaţi

Dedicarea profesorilor este principalul motiv pentru alegerea unei grădiniţe Bucureşti. Specialiştii sunt atât calificaţi și pasionați de copii, adesea deținând grade avansate în domeniul lor.

Un mediu sigur

Grădiniţele înțeleg că părinții le încredințează cu încredere copii. Școlile înțeleg, de asemenea, că, pentru ca un copil să învețe bine, trebuie să se simtă confortabil acolo, așa cum se simt acasă. Grădiniţele private au reputaţia pentru menținerea unor standarde înalte de disciplină și respect.

Mediul comunitar

Mediul școlii lor este motivant și susținător. La grădiniţă copiii îşi vor face prieteni imediat şi vor fi ca o mare familie.

Resurse ample

În grădiniţele private, veți găsi resurse incredibile pentru a sprijini învățarea copiilor la cursuri, în activităţile sportive şi în diverse activităţi. Resursele de calitate și extrașcolare le oferă copiilor posibilitatea de a-și explora pe deplin interesele și talentele.

Activităţile extra

Activitățile extrașcolare pot oferi o pauză necesară, în timp ce dezvoltă abilități și se implică în situații sociale valoroase. O grădiniţă Bucureşti le poate oferi copiilor de la activități educaționale, la activități opționale, activități interioare şi nu numai.

Dezvoltarea copiilor pentru viitor

O grădiniţă privată merge dincolo de oferirea de discipline obligatorii cerute de curriculum. O grădiniţă Bucureşti le poate oferi copiilor o gamă largă de specializări, inclusiv programe de arte, atletism, matematică, știință. Grădiniţele private sunt, de asemenea, căutate şi de părinții copiilor cu nevoi speciale.

Fiecare copil este diferit și în timp ce mulți se vor descurca într-o grădiniță publică, unii copii s-ar putea descurca mai bine într-un cadru mai mic, privat. Prin trimiterea copilului la o grădiniţă privată, utilizați mijloacele pe care le aveți – banii – pentru a le oferi copiilor educația adecvată.

Astfel, atunci când căutaţi în Bucureşti o grădiniţă trebuie să vă asiguraţi că pun pasiune în ceea ce fac şi sunt interesați deopotrivă de bogăția spiritului uman, având instrumentele necesare pentru a promova formarea de oameni care gândesc, pentru a educa emoția, pentru a lărgi orizonturile inteligenței și a crea o viață de calitate.

Gradinița Tărâmul Cunoașterii este un loc magic în care este cultivată emoția, este dezvoltată inteligența copiilor și în care copii sunt pe deplin fericiți.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul