Criteriul National

De ce referendum și nu alegeri anticipate?

De ce referendum și nu alegeri anticipate?
ianuarie 24
06:36 2017

 

 

15909612_1413186358692403_1635109577_n

 

Greu de descris in cuvinte marsaviile de care este in stare coalitia PSD-ALDE. Au amagit in campanie sarmanii diferitelor categorii bugetare cu mariri salariale si scutiri de impozite pentru pensionari, dar imediat dupa ce au castigat alegerile au anuntat ca tehnocratii ar fi furat banii pentru mariri si acum se ocupa de legi pentru a-i spala pe mai marii corupti ai tarii. Populatia a reactionat imediat in strada, presedintele a facut dovada rabdarii si a curajului de a tine bine in mana fraiele acestei crize si in clipa de fata se bucura de un val de simpatie chiar si din partea electoratului de stanga care se simte tradat la foarte scurta vreme dupa alegeri. Efortul unui referendum este foarte mare si organizatoric si financiar, iar el are doar rol consultativ, el nu poate impune guvenului respingerea celor doua proiecte de amnistie si gratiere care le poate schimba usor forma si atunci anuleaza automat votul referendumului. Este clar ca lumina zilei ca suntem in fata unei tradari de tara din partea coalitiei PSD-ALDE, asa ca presendintele este indreptatit sa demita premierul si sa ceara alegeri anticipate, care presupun aproape acelasi efort financiar din partea statului si acelasi efort din partea populatiei de a merge inca odata la urne. Asa s-ar face dreptate!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andrei Chivu

Andrei Chivu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro