Criteriul National

De ce să achiziționezi proprietăți imobiliare de pe un site de licitații specializat?

De ce să achiziționezi proprietăți imobiliare de pe un site de licitații specializat?
februarie 23
12:49 2020

Cumpararea de proprietăți este unul dintre cele mai importante demersuri din activitatea unui om de afaceri din domeniul imobiliar, precum este și pentru un investitor.

Informații generale despre platforma Imopont

Trebuie spus din start faptul că platforma online imopont.ro este una de nișă, extrem de exclusivistă, care se adresează doar profesioniștilor, nu este un site deschis marelui public.

Această realitate obiectivă o pune în categoria premium a resurselor ce se adresează unui număr restrâns de public avizat, nicidecum nu are un caracter generalist precum sunt integratorii de oferte imobiliare online cu care românii s-au obișnuit deja de foarte multă vreme.

Imopont.ro este un site adresat acelora care vor să facă profit din tranzacții imobiliare ca jucători de marcă în domeniu sau vor să facă investiții valoroase care să le aducă satisfacțiile dorite după trecerea unei anumite perioade.

Sunt puține site-uri moderne în țara noastră care pot ca să rivalizeze cu imopont.ro din punctul de vedere al interfeței, dar mai ales a misiunii pe care aceia ce l-au creat și îl administrează și-au asumat-o.

Cei interesați pot ca să găsească aici o bază de date și o sursă de oferte imobiliare de mare valoare, elemente care, dacă sunt exploatată cu multă inteligență, pot să aducă niște câștiguri impresionante.

Informațiile valoroase oferite de consultanții Imopont, elementele ce fac diferența!

Evident, afaceriștii și investitorii sunt aceia care decid în ultimă instanță cum utilizează informațiile pe care le primesc de la consilierii Imopont, dar una este când fac acest lucru bazându-se pe o imagine de ansamblu referitoare la o anumită proprietate, construită pe o multitudine de date utile și cu totul altceva, când se bazează doar pe intuiție, fără prea multe detalii pertinente de care pot ca să țină seama.

Consultanții Imopont nu doar că oferă informații complete, corecte, la zi, despre fiecare proprietate afișată pe site, punând în evidență atât aspectele pozitive, cât și pe cele negative, dar și asigură o actualizare continuă a acestora (inclusiv a informațiilor cu privire la licitația propriu-zisă).

Demn de menționat este și faptul că site-ul imopont.ro se poate accesa ușor și de pe smartphone, așa încât putem spune că orice profesionist care și-a făcut un profil pe această platforma online cu specific imobiliar are în buzunar permanent un adevărat birou la purtător.

Alege să colaborezi cu specialiștii Imopont, pentru a dezvolta un business de succes!

Prima sarcină a unui consultant profesionist este o analiză completă a obiectului pentru a determina valoarea de piață a activului imobiliar în cauză. Ca parte a analizei, se realizează o evaluare a principalelor riscuri (fluctuații) comerciale. Pentru a dezvolta o strategie, este necesar să se calculeze care rezultat este cel mai benefic pentru participantul potențial la licitație.

Depășirea problemelor emergente este un factor esențial în succesul tranzacției (în speță achiziționării prin licitație a unei proprietăți imobiliare).

Un consultant profesionist Imopont are o bază de date mare de contacte care îi permite să găsească cele mai bune oferte pe care să le introducă în catalogul de pe platformă, oportunitate pe care un profesionist nu o are la dispoziție dacă acționează pe cont propriu. De aceea colaborarea în acest domeniu este atât de importantă.

Suportul pentru tranzacții de la început până la final este de asemenea sarcina consultanților. Practica arată că mai mult de 80% din tranzacțiile făcute fără o ghidare adecvată eșuează încă din stadiul interesului preliminar, spun consultanții.

Echipa Imopont a înțeles clar potențialul pe care o astfel de platformă o poate oferi profesioniștilor (oameni de afaceri, investitori) și a anticipat posibilele obstacole în calea implementării acesteia. La fiecare moment specific, echipa a demonstrat eficiență și flexibilitate.

Iar acest lucru îi este acum de mare ajutor în interacțiunea cu userii de pe imopont.ro.

Vrei mai multe detalii despre acest subiect! Înregistrează-te pe Imopont chiar acum!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul