Criteriul National

De ce sa achizitionezi un frigider pentru autoturism?

De ce sa achizitionezi un frigider pentru autoturism?
aprilie 05
09:46 2017

Chiar daca in fiecare bucatarie trebuie sa fie cel putin un frigider si un congelator, acest fapt nu este indeajuns deoarece de multe ori avem nevoie sa ne pastram mancarea sau chiar bautura la o temperatura cat mai optima in alte locuri. Asa ca, indiferent daca ai obiceiul sa calatoresti sau nu, un frigider mic si de calitate, este foarte benefic deoarece poti sa iti salvezi de multe ori alimentele. Chiar daca notorietatea sa este destul de mica, multi soferi au inceput sa isi achizitioneze un astfel de frigider iar parerile lor le poti gasi in urmatoarele lor.

Avantajele unui frigider mic pentru autoturism

Foarte multe dintre persoanele care si-au cumparat un astfel de frigider, au mentionat prin absolut fiecare recomandare de capacitatea mare pe care o are in ciuda faptului ca poate fi integrat cu usurinta in interiorul oricarui autoturism, ceea ce inseamna ca la prima vedere nu este foarte voluminos.. Drept urmare, un astfel de frigider pentru autoturism este chiar foarte avantajos din acest punct de vedere deoarece il poti pune foarte usor in portbagajul masinii si tu sa iti vezi de drum, fara sa te deranjeze sau sa te incomodeze.

Bineinteles, trebuie mentionat ca iti poate salva absolut toate alimentele mai ales atunci cand mergi la cumparaturi si dureaza destul de mult pana ajungi acasa. Asa ca, un frigider mic pentru propria ta masina este foarte util din acest punct de vedere si il vei putea folosi de fiecare data fara sa te incomodeze, aspect care poate fi considerat cel mai mare avantaj al sau, lucru scos in evidenta de catre toti cei care l-au achizitionat. Asa ca, daca si tu ai obiceiul de a merge frecvent la cumparaturi, este foarte important sa iti cumperi si tu un mic frigider si pe care sa il folosesti de fiecare data, in special pentru peste de exemplu.

Si in ciuda faptului ca este mic, totusi un astfel de frigider iti ofera doar satisfactie deoarece are foarte multe functii incluse, si toate au rolul de a raci cat mai bine, la temperatura la care il programezi. Ba mai mult, el rezista si o perioada lunga de timp in masina fara sa il utilizezi sau sa umbli la el, lucru care este foarte benefic.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Tudor

Tudor

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo