Criteriul National

De ce sa achizitionezi un frigider pentru autoturism?

De ce sa achizitionezi un frigider pentru autoturism?
aprilie 05
09:46 2017

Chiar daca in fiecare bucatarie trebuie sa fie cel putin un frigider si un congelator, acest fapt nu este indeajuns deoarece de multe ori avem nevoie sa ne pastram mancarea sau chiar bautura la o temperatura cat mai optima in alte locuri. Asa ca, indiferent daca ai obiceiul sa calatoresti sau nu, un frigider mic si de calitate, este foarte benefic deoarece poti sa iti salvezi de multe ori alimentele. Chiar daca notorietatea sa este destul de mica, multi soferi au inceput sa isi achizitioneze un astfel de frigider iar parerile lor le poti gasi in urmatoarele lor.

Avantajele unui frigider mic pentru autoturism

Foarte multe dintre persoanele care si-au cumparat un astfel de frigider, au mentionat prin absolut fiecare recomandare de capacitatea mare pe care o are in ciuda faptului ca poate fi integrat cu usurinta in interiorul oricarui autoturism, ceea ce inseamna ca la prima vedere nu este foarte voluminos.. Drept urmare, un astfel de frigider pentru autoturism este chiar foarte avantajos din acest punct de vedere deoarece il poti pune foarte usor in portbagajul masinii si tu sa iti vezi de drum, fara sa te deranjeze sau sa te incomodeze.

Bineinteles, trebuie mentionat ca iti poate salva absolut toate alimentele mai ales atunci cand mergi la cumparaturi si dureaza destul de mult pana ajungi acasa. Asa ca, un frigider mic pentru propria ta masina este foarte util din acest punct de vedere si il vei putea folosi de fiecare data fara sa te incomodeze, aspect care poate fi considerat cel mai mare avantaj al sau, lucru scos in evidenta de catre toti cei care l-au achizitionat. Asa ca, daca si tu ai obiceiul de a merge frecvent la cumparaturi, este foarte important sa iti cumperi si tu un mic frigider si pe care sa il folosesti de fiecare data, in special pentru peste de exemplu.

Si in ciuda faptului ca este mic, totusi un astfel de frigider iti ofera doar satisfactie deoarece are foarte multe functii incluse, si toate au rolul de a raci cat mai bine, la temperatura la care il programezi. Ba mai mult, el rezista si o perioada lunga de timp in masina fara sa il utilizezi sau sa umbli la el, lucru care este foarte benefic.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Tudor

Tudor

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo