Criteriul National

De ce sa achizitionezi un frigider pentru autoturism?

De ce sa achizitionezi un frigider pentru autoturism?
aprilie 05
09:46 2017

Chiar daca in fiecare bucatarie trebuie sa fie cel putin un frigider si un congelator, acest fapt nu este indeajuns deoarece de multe ori avem nevoie sa ne pastram mancarea sau chiar bautura la o temperatura cat mai optima in alte locuri. Asa ca, indiferent daca ai obiceiul sa calatoresti sau nu, un frigider mic si de calitate, este foarte benefic deoarece poti sa iti salvezi de multe ori alimentele. Chiar daca notorietatea sa este destul de mica, multi soferi au inceput sa isi achizitioneze un astfel de frigider iar parerile lor le poti gasi in urmatoarele lor.

Avantajele unui frigider mic pentru autoturism

Foarte multe dintre persoanele care si-au cumparat un astfel de frigider, au mentionat prin absolut fiecare recomandare de capacitatea mare pe care o are in ciuda faptului ca poate fi integrat cu usurinta in interiorul oricarui autoturism, ceea ce inseamna ca la prima vedere nu este foarte voluminos.. Drept urmare, un astfel de frigider pentru autoturism este chiar foarte avantajos din acest punct de vedere deoarece il poti pune foarte usor in portbagajul masinii si tu sa iti vezi de drum, fara sa te deranjeze sau sa te incomodeze.

Bineinteles, trebuie mentionat ca iti poate salva absolut toate alimentele mai ales atunci cand mergi la cumparaturi si dureaza destul de mult pana ajungi acasa. Asa ca, un frigider mic pentru propria ta masina este foarte util din acest punct de vedere si il vei putea folosi de fiecare data fara sa te incomodeze, aspect care poate fi considerat cel mai mare avantaj al sau, lucru scos in evidenta de catre toti cei care l-au achizitionat. Asa ca, daca si tu ai obiceiul de a merge frecvent la cumparaturi, este foarte important sa iti cumperi si tu un mic frigider si pe care sa il folosesti de fiecare data, in special pentru peste de exemplu.

Si in ciuda faptului ca este mic, totusi un astfel de frigider iti ofera doar satisfactie deoarece are foarte multe functii incluse, si toate au rolul de a raci cat mai bine, la temperatura la care il programezi. Ba mai mult, el rezista si o perioada lunga de timp in masina fara sa il utilizezi sau sa umbli la el, lucru care este foarte benefic.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Tudor

Tudor

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu