Criteriul National

De ce sa achizitionezi un frigider pentru autoturism?

De ce sa achizitionezi un frigider pentru autoturism?
aprilie 05
09:46 2017

Chiar daca in fiecare bucatarie trebuie sa fie cel putin un frigider si un congelator, acest fapt nu este indeajuns deoarece de multe ori avem nevoie sa ne pastram mancarea sau chiar bautura la o temperatura cat mai optima in alte locuri. Asa ca, indiferent daca ai obiceiul sa calatoresti sau nu, un frigider mic si de calitate, este foarte benefic deoarece poti sa iti salvezi de multe ori alimentele. Chiar daca notorietatea sa este destul de mica, multi soferi au inceput sa isi achizitioneze un astfel de frigider iar parerile lor le poti gasi in urmatoarele lor.

Avantajele unui frigider mic pentru autoturism

Foarte multe dintre persoanele care si-au cumparat un astfel de frigider, au mentionat prin absolut fiecare recomandare de capacitatea mare pe care o are in ciuda faptului ca poate fi integrat cu usurinta in interiorul oricarui autoturism, ceea ce inseamna ca la prima vedere nu este foarte voluminos.. Drept urmare, un astfel de frigider pentru autoturism este chiar foarte avantajos din acest punct de vedere deoarece il poti pune foarte usor in portbagajul masinii si tu sa iti vezi de drum, fara sa te deranjeze sau sa te incomodeze.

Bineinteles, trebuie mentionat ca iti poate salva absolut toate alimentele mai ales atunci cand mergi la cumparaturi si dureaza destul de mult pana ajungi acasa. Asa ca, un frigider mic pentru propria ta masina este foarte util din acest punct de vedere si il vei putea folosi de fiecare data fara sa te incomodeze, aspect care poate fi considerat cel mai mare avantaj al sau, lucru scos in evidenta de catre toti cei care l-au achizitionat. Asa ca, daca si tu ai obiceiul de a merge frecvent la cumparaturi, este foarte important sa iti cumperi si tu un mic frigider si pe care sa il folosesti de fiecare data, in special pentru peste de exemplu.

Si in ciuda faptului ca este mic, totusi un astfel de frigider iti ofera doar satisfactie deoarece are foarte multe functii incluse, si toate au rolul de a raci cat mai bine, la temperatura la care il programezi. Ba mai mult, el rezista si o perioada lunga de timp in masina fara sa il utilizezi sau sa umbli la el, lucru care este foarte benefic.

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro