Criteriul National

De ce să alegem o husă personalizată?

De ce să alegem o husă personalizată?
iulie 20
11:06 2021

Folosirea unei huse de telefon prezintă niște avantaje de necontestat în protecția telefonului. Adesea husele din silicon sunt foarte apreciate de oamenii care cred că frumusețea este simplă. Acestea au un aspect simplu, elegant, curat, aspect care ne place! Sunt moderne, actualizate și de top, potrivite pentru toate mediile, de la întâlniri de birou până la viața de noapte. Carcasele din silicon sunt foarte simplu de comercializat și produse în culori monocromatice, cum ar fi negru, albastru, roșu sau alb. Aceste culori, precum și o varietate de modele și texturi, sunt alegerile perfecte pentru persoanele care doresc să surprindă prin huse mai specifice.

Prețul – unul din avantajele carcaselor pentru telefon

Husa din silicon a telefonului este adesea la un preț mai rezonabil decât cel al husei din plastic dur sau cel din plastic moale, cum ar fi poliuretanul termoplastic. De asemenea, husele din silicon au un preț mai mic decât husele din piele. Ca rezultat, oamenii sunt obișnuiți să aibă mai multe culori la husa telefonului. De asemenea, oamenii care își vor schimba ocazional husele din diferite motive se vor bucura să aibă o gamă variată. Husele din silicon transparent care au o calitate superioară față de alte huse sau carcase de marcă sunt opțiuni mai scumpe. Totodată astfel de huse personalizate pot fi achiziționate de pe site-ul oficial Etuo.

Alte avantaje ale carcaselor pentru telefon

Utilizarea de Carcase personalizate din silicon, care nu au adesea nici un fel de accesorii suplimentare, cum ar fi inele, curele sau cleme pentru a fi atașate la centură, caracteristică care face ca ramele din silicon să fie printre cele mai simple și discrete huse de pe piață. Cu toate acestea, pentru persoanele care au nevoie de acest accesoriu suplimentar și de piese de schimb, au fost introduse pe piață multe tipuri de huse care includ aceste dispozitive în structura lor. De asemenea, întrucât carcasele din silicon sunt atașate la telefon și au dimensiunea exactă, este posibil ca acestea să poată fi scoase ușor din buzunar sau din geantă, iar această caracteristică este pentru oameni precum sportivii care au un stil de viață activ și vibrant.

În loc de concluzie

Tipurile de protecții din silicon sunt disponibile într-o gamă largă de modele și modele disponibile pe piață. Husele și carcasele din silicon au mai multe avantaje față de alte huse disponibile pe piață. Cea mai populară caracteristică a unei huse din silicon este acea de a avea o dimensiune perfectă pentru a se lipi ca o mănușă de telefonul pentru care a fost creată, ceea ce o face moale și compactă. De asemenea, husele din silicon au o putere mare de protecție și, în plus, sunt metoda de protecție anti-căldură, anti-praf și, în unele cazuri, chiar impermeabile. Siliconul generează o atingere delicată atunci când atingeți telefonul, menținându-l confortabil în mână. Este foarte rezistent, indiferent că e un telefon cu tehnologie mai nouă sau unul mai vechi. Aceste cadre arată simplu, atractiv și elegant și sunt disponibile într-o mare varietate de culori, modele și texturi. În majoritatea cazurilor, acestea sunt foarte potrivite ca preț.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

dca

dca

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul