Criteriul National

De ce să alegeți servicii de catering pentru un eveniment organizat la cort?

De ce să alegeți servicii de catering pentru un eveniment organizat la cort?
iunie 12
11:54 2019

Organizarea, planificarea și găzduirea unui eveniment de orice dimensiune este o sarcină mare. Există o listă lungă de lucruri pe care trebuie să le faceți și, de cele mai multe ori, un timp foarte limitat. Această listă lungă poate transforma întregul eveniment într-o perioadă stresantă și aglomerată. Toate evenimentele trebuie să fie distractive și plăcute – atât înainte de event, cât și în ziua respectivă. O mare parte din planificarea unui eveniment o ocupă meniul – este important să cunoașteți numărul de persoane de la event, dar și preferințele acestora în materie de mâncare. Totuși, este dificil să țineți cont de preferințele fiecăruia, de aceea puteți face un meniu mai variat, care să include mai multe preparate, precum purcel, miel sau berbecuț la proțap.

Pentru a fi siguri că veți avea un meniu variat și proaspăt este recomandat să apelați la firme de catering care au experiență și livrează preparate calitative și gustoase.

Iată cinci motive importante pentru a lua în considerare angajarea unui furnizor de catering:

Mai puțin stres

După cum am spus, planificarea unui eveniment necesită mult timp și efort. De la decorațiuni și invitații la alimente și băuturi – există multe lucruri care trebuie făcute pentru ca evenimentul să fie complet și memorabil. O companie de catering vă poate ajuta să vă planificați meniul. Companiile de catering pot ușura foarte mult stresul creat pentru crearea meniului.

Economisiți timp

Când angajați servicii de catering, dacă nu trebuie să planificați, să preparați și să serviți alimente, imaginați-vă cât timp veți economisi. Atunci când planificați un eveniment, timpul este prețios.

Oferă un meniu versatil

Nu știți ce să serviți la evenimentul dvs.? Nu sunteți sigur cum să pregătiți sau să prezentați ceea ce doriți să faceți? Cu o companie de catering, aceste întrebări au răspunsuri simple.

Discutați cu cei de la catering fiecare detaliu referitor la ceea ce vreți să serviți oaspeților dvs. Indiferent dacă alegeți ceva dintr-un meniu detaliat sau aveți anumite solicitări, aceștia se pot adapta pentru a vă face viziunea reală.

Sau poate vă doriți un eveniment 100% românesc și vă doriți miel la proțap sau purcel la proțap sau berbecuț la proțap, care sunt niște preparate absolut delicioase dacă sunt gătite profesionist. Pentru astfel de preparate este recomandat să apelați la niște specialiști. Sugestia noastră pentru un meniu tradițional o găsiți aici: http://www.petrecerilacort.ro/protap/.

Atenție la detalii

Echipa de catering acordă un timp special pentru a perfecționa și pentru a prezenta opțiunile pentru alimente și băuturi într-un mod care va uimi oaspeții. Serviciile de catering au abilitățile, experiența și răbdarea pentru a vă face viziunea reală. Meniul poate fi adaptat la orice mediu de întâlnire, deci puteți fi sigur că mâncarea și băuturile se potrivesc evenimentului și arată perfect.

Serviciile de catering sunt de înaltă calitate

Sunt de înaltă calitate pentru că echipa are experiență și știe cum să gestioneze evenimentul respectiv. Din punct de vedere culinar poate oferi o gamă bogată de alimente și băuturi și servicii relaxante, care asigură că toată lumea se bucură de eveniment. Cu alte cuvinte, atunci când aveți o echipă de specialiști care vă pregătește meniul, evenimentul nu va fi doar ușor și distractiv, ci și memorabil.

Când vă planificați următorul eveniment, luați în considerare timpul și modul în care veți face în mod realist totul. Catering-ul vă poate permite să vă concentrați asupra altor aspecte importante ale planificării evenimentului – bucurați-vă de petrecerea dvs. și petreceți timp de calitate cu oaspeții dvs.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul