Criteriul National

De ce sa alegi mobila la comanda pentru bucataria ta

De ce sa alegi mobila la comanda pentru bucataria ta
iunie 10
12:46 2020

La fel cum imbracamintea cu o marime universala este foarte rar potrivita pentru ocaziile speciale, asa si mobila de bucatarie, pe care o gasim gata facuta in magazinele de specialitate, au un potential limitat de a-i fascina pe privitori.

In timp ce mobila standard poate fi functionala si economica in bucataria oricarei gospodine, cea personalizata, facuta la comanda, este varianta cea mai potrivita.

Iata de ce:

Optiuni nelimitate. Alegand mobila la comanda, nu mai ai restrictii de dimensiuni, putand astfel sa imbratisezi solutii creative pentru spatii ciudate sau nevoi extraordinare. Dulapurile personalizate pot exploata orice spatiu din bucatarie, permitandu-ti sa-ti exprimi personalitatea in orice mod doresti. Mai mult, angajatii magazinelor care ofera mobila la comanda pot sa lucreze cu clientii pentru a coordona alte aspecte arhitecturale din bucatarie sau din alte incaperi ale casei.

Calitate si valoare. De regula, mobila personalizata este confectionata din materiale de calitate, in special din MDF sau din lemn masiv. In plus, poate satisface aproape orice cerinta a clientului. Daca preferi mobila simpla, evidentiata de finisaje metalice si sticla opaca, un magazin de mobila la comanda iti poate oferi acest lucru. Si, deoarece dulapurile comandate vor veni in acelasi timp, poti fi sigur ca toate finisajele vor fi uniforme.

Aspect placut si durata lunga de viata. Nu exista niciun inlocuitor pentru mobila personalizata atunci cand vine vorba de maiestrie. In plus, mobila facuta la comanda dureaza mult mai mult decat una standard, uneori chiar o viata intreaga, daca este ingrijita in mod corespunzator.

Spatiu optimizat. In general, mobilierul ocupa spatiu. Insa optand pentru mobilierul facut la comanda, vei reusi sa optimizezi cat mai bine spatiul de care dispui, apeland la idei creative si indraznete care sa iti permita sa realizezi noi locuri de depozitare acolo unde nici nu ti-ar trece prin cap, pastrand aspectul estetic si unitar al intregului mobilier.

Mobilier 100% personalizat. Apeland la ajutorul unor specialisti in mobilier facut pe comanda, ai posibilitatea de a porni de la zero. Practic, poti lua o foaie alba si sa schitezi pe ea bucataria pe care ai visat-o dintotdeauna, avand mana libera in a alege orice material, textura, finisaje, culori si accesorii doresti. Mai mult, specialistii in mobila la comanda te pot sfatui in asa fel incat rezultatul final sa fie asa cum iti doresti.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul