Criteriul National

De ce sa alegi o cabina de dus pentru baia ta

De ce sa alegi o cabina de dus pentru baia ta
aprilie 08
12:43 2022

Vrei sa optezi pentru o cabina de dus practica si economica pentru baia ta. Cabina de dus este ideala pentru cei care isi doresc o baie cu un design ingrijit, elegant si practic.

Este adevarat ca aceste cabine de dus au multe avantaje fata de cada. Acest lucru este cu atat mai adevarat cu cat acestea devin din ce in ce mai elaborate si mai estetice!

De ce o cabina de dus in baia ta?

Cabinele de dus sunt acum capabile sa iti transforme cu adevarat interiorul, sa iti ofere confortul si bunastarea necesare si multe altele.

Practicarea sesiunilor de stare de bine acasa este acum posibila datorita producatorilor de cabine de dus personalizate, pentru a fi instalate in baia ta.

Iti plac hamamul, sauna, hidromasajul, cupolele de ploaie…? Cabina ta de dus cu hidromasaj iti ofera toate aceste posibilitati. O vei aprecia in mod deosebit dupa o saptamana sau o zi grea, sau dupa ce ai culcat copiii. Bucura-te de calmul coconului tau si relaxeaza-te in ritmul bulelor si jeturilor.

De ce o cabina de dus in baia ta?

Baia este prin definitie un loc umed, si este si un loc foarte frecventat in casa. Prin urmare, nu este niciodata de prisos sa te gandesti la noi modalitati de a-ti perfectiona interiorul si de a optimiza spatiul.

Pentru a crea un spatiu de locuit practic si accesibil tuturor membrilor familiei, devine interesant sa te gandesti la punctul tau principal de apa sub forma unei cabine de dus integrale.

Un spatiu de dus este in mod natural mai putin lacom in ceea ce priveste spatiul disponibil decat o cada. In general sunt bine sigilate, ceea ce pastreaza restul incaperii departe de umiditate si stropi.

Pe masura ce diferitele tipuri de cabine de dus integrale sunt din ce in ce mai sofisticate, persoanele cu mobilitate redusa pot gasi ceea ce cauta, datorita modelelor echipate cu o cada de dus extraplata, de exemplu. Devine astfel mult mai usor de spalat decat intr-o cada!

Alte progrese tehnice si tehnologice iti permit, de asemenea, in functie de modelul de cabina de dus integrala, sa ai functionalitati extinse, precum functii de hidromasaj, comenzi manuale si automate pentru reglarea si preincalzirea apei etc…

Care sunt caracteristicile unei cabine de dus?

O cabina de dus este cea mai simpla optiune. Acest tip de cabina de dus vine cu un pachet complet de instalare care include cadita de dus, peretii, armaturile etc.

Aceasta cabina de dus este usor de instalat prin simpla conectare a robinetelor la apa calda si rece. Principalul avantaj al acestei cabine de dus consta in usurinta cu care poate fi montata. Nu efectuezi lucrari de terasament sau renovare. Instalarea acesteia este o joaca de copii.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul