Criteriul National

De ce sa alegi o perie rotativa in toamna anului 2017?

De ce sa alegi o perie rotativa in toamna anului 2017?
octombrie 29
22:29 2017

Aspectul nostru fizic aproape niciodata nu ne multumeste si din aceasta cauza, mereu incercam sa il imbuntatatim, fapt deja confirmat de atatea femei. Si pentru ca tendintele in moda sunt din ce in ce mai multe, trebuie sa fi la curent cu acestea daca vrei sa atragi privirile cand iesi pe strada. Din aceasta cauza, femeile, fie ca sunt la birou, pe drumuri sau prezente la diferite evenimente, ele trebuie sa se asigure ca parul le scoate in evidenta, acesta fiind foarte important pentru orice persoana, dar in special pentru barbati.

In mod normal, ar fi multe lucruri pe care le-ai putea folosi pentru ati ingriji parul, insa iti vom dezvalui una, si care, face ca viata femeilor sa fie mult mai comoda, acestea putand sa iasa intre oameni cu o mai mare relaxare. Astfel, daca vrei sa beneficiezi de aceste lucruri, trebuie sa iti alegi o perie rotativa buna si care sa fie aleasa in functie de nevoia si posibilitatile tale. Din aceasta cauza, ar trebui sa stii de ce ar trebui sa faci asta, bazandu-te strict pe necesitatea ta.

Motivele principale pentru care o perie rotativa reprezinta o investitie buna

Chiar daca aproape suntem in 2018, totusi aceste ustensile pentru par, au ramas la fel de cautate pe piata ca si acum 10/15 ani. Femeile din toata lumea continua sa le aleaga in primul rand din simplul fapt ca, sunt multifunctionale. Majoritatea dintre acestea au diferite functii speciale, in special cea pentru uscarea parului. Acest lucru pur si simplu demonstreaza ca poti sa eviti o alta achizitie, iar din punct de vedere financiar, vei putea sa economisesti o suma considerabila tot la cateva luni.

Un alt motiv intemeiat pentru care femeile apreciaza aceste produse, se datoreaza tocmai faptului ca au o calitate foarte buna, si cei doi ani in care functioneaza fara probleme au ajuns la 5, si asta in cel mai rau caz. Cu sinceritate, acesta ar trebui sa fie cel mai bun motiv pentru care un produs rezista pe piata, iar in acest caz, tot procesul a fost respectat de producatori. In felul acesta, peria rotativa este un produs nemuritor pana in acest moment.

Si deoarece partea financiara este importanta, reprezinta un alt motiv pentru care, periile rotative se mentin in topul celor mai vandute ustensile pentru par, daca nu pe primul loc ca si vanzari. Cu niste preturi foarte mici, in special in comparatie cu placile de intins parul sau uscatoarele, ustensilele de care ti-am povestit in acest articol, pot fi accesibile pentru orice clasa sociala si din acest punct de vedere, producatorii merita toata lauda.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo