Criteriul National

De ce sa alegi un set nou de anvelope moto 180/55zr17?

De ce sa alegi un set nou de anvelope moto 180/55zr17?
iunie 11
23:26 2020

 

Anvelopele moto sunt o componenta esentiala pentru buna functionare a motocicletei tale, indiferent de marca detinuta. Cand vine vorba despre anvelope moto 180/55zr17, trebuie sa stii ca lucrurile nu sunt deloc de glumit.

Inspectarea periodica a setului de anvelope moto 180/55zr17 , precm si verificarea regulata a presiunii din pneuri sunt operatiuni standard de realizat in momentul in care te gandesti sa abordezi un traseu mai lung cu motocicleta ta.

Asa ca, daca ai un set de anvelope moto 180/55zr17, este momentul sa le acorzi atentie maxima, pentru a observa, din timp, eventualele uzuri si pentru a le inlocui cu o pereche noua de cauciucuri, mai ales ca acum poti profita si de ofertele avantajoase venite din partea unor dealeri autorizati de piese moto, cum ar fi Uniform SRL.

Asadar, daca nu esti, inca, decis sa achizitionezi un set de anvelope moto 180/55zr17 , iti expunem chiar acum 3 motive pe care sa le iei in calcul in momentul in care faci alegerea finala. Iata care sunt acestea:

  1. Avelopele uzate sunt o sursa de consum suplimentar de carburant

Este stiut, inca de la bun inceput, ca anvelopele moto aflate intr-un grad avansat de degradare constituie un motiv in plus de a aloca mai multi bani alimentarii cu carburant. Pe masura ce anvelopele moto 180/55zr17 se uzeaza, consumul de carburant creste, asa ca tu esti nevoit sa faci mai multe drumuri la pompa pentru a face plinul, dar si pentru a ajunge la destinatie fara emotii.

In concluzie, acum ai inca un motiv in plus daca iti propui sau nu sa achizitionezi un set nou de anvelope moto 180/55zr17: un consum redus de combustibil, bani mai putini alocati alimentarii vs alocarea unui buget pentru o noua pereche de cauciucuri. Vei observa, foarte clar, ca balanta inclina in favoarea celei de-a doua variante, asa ca merita sa faci un mic efort pentru a avea cauciucuri care sa te ajute sa rulezi in deplin confort.

  1. Anvelopele noi au o aderenta mult mai buna pe carosabil

Un alt motiv pentru a alege anvelope 180/55zr17 de la UNIMOTORS, dealer autorizat, este si faptul ca un set nou de cauciucuri asigura o aderenta crescuta pe carosabil. Astfel, deplasarea este mult mai echilibrata, mai stabila, iar riscul derapajelor este mult mai mic, comparativ cu folosirea unor anvelope uzate pentru o durata mai lunga de timp. De aceea, te indemnam prieteneste sa ai mare grija si sa acorzi o atentie sporita anvelopelor motocicletei tale. Acestea te vor ajuta sa ai o vacanta lipsita de griji, indiferent de traseu ales: la mare, la munte pe Valea Prahovei sau in Transilvania. Cu alte cuvinte, cheia unei vacante reusite este acum in mainile tale!

  1. Anvelope moto noi pentru o tractiune mai buna

Anvelopele trebuie sa fie de aceeasi marca, model si dimensiune, sa aiba acelasi indice de incarcare si simbol de viteza, bineinteles in conformitate cu specificatiile producatorului vehiculului. Anvelopele noi sunt recomandate si pentru ca faciliteaza oprirea, deplasarea, precum si rotirea vehiculului.

Se recomanda in special deoarece au modele mai bune de rulare care le ajuta sa aiba o mai buna aderenta pe suprafata drumului. Astfel ca, daca pe drumul pe care calatoriti exista noroi, zapada sau doar apa, un set de anvelope noi va impiedica masina sa derapeze.

Urmarind cu atentie motivele pentru a alege un set nou de cauciucuri, crezi ca este momentul sa cumperi o pereche noua de anvelope moto 180/55zr17?

 

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul