Criteriul National

De ce sa alegi transportul de persoane cu microbuzul in locul avionului

De ce sa alegi transportul de persoane cu microbuzul in locul avionului
ianuarie 26
01:31 2022

Transportul de persoane cu microbuzul incepe sa devina din ce in ce mai popular in randul romanilor, datorita beneficiilor pe care astfel de servicii le ofera clientilor. Asadar, in momentul in care te-ai decis sa investesti intr-un bilet de microbuz este important de stiut faptul ca ai facut, cel mai probabil, cea mai buna alegere datorita numeroaselor beneficii. Totusi, in cazul in care nu stii care sunt acestea, noi ti le vom prezenta, pentru ca tu sa fii sigur ca ai facut cea mai buna alegere, in special in momentul in care ai ales un astfel de mijloc de transport.

Costuri

In special atunci cand vine vorba de trasee care se desfasoara pe o ruta foarte luga, noi iti recomandam sa alegi intotdeauna metoda de transport Romania Germania cu microbuzul, deoarece vei putea ajunge in siguranta la destinatia ta. In momentul in care achizitionezi biletul vei putea fi sigur cu privire la acoperirea tuturor costurilor, precum benzina, mententa masinii, salariul soferilor si asa mai departe. In astfel de situatii este important sa ai toate costurile acoperite direct de la inceputul cursei, datorita faptului ca vei putea fi sigur ca nu va mai fi nevoie sa platesti anumite servicii in plus.

Mai mult de atat, in costul biletului, de cele mai multe ori, este cuprins inclusiv bagajul tau. Asadar, nu va trebui sa achiti sume extra in cazul in care valiza ta este mult prea voluminoasa sau este mai grea, deoarece poti lua cu tine un bagaj de pana la 50 de kg, oferta pe care o gasiti la companii de transport precum rennen.ro. In cele din urma, vei putea fi sigur ca toate bunurile tale vor ajunge in completa siguranta deoarece nimeni nu va avea acces la accestea decat soferii si tu, fara costuri extra.

Astfel ca, in momentul in care doresti sa aduci cu tine anumite produse, poti sa le plasezi cu grija in portbagajul autocarului, fara ca anumite episoade neplacute sa aiba loc.

Alimente

In cazul microbuzelor, vei putea lua cu tine alimente aduse direct de acasa, precum gustari sau alte tipuri de produse pe care le poti savura in momentul in care calatoresti. Nu va mai fi nevoie sa te gandesti la orele de masa, ca si in cazul curselor cu avionul. De fiecare data cand iti este foame tot ceea ce trebuie sa faci este sa deschizi geanta si sa servesti gustarile pe care le-ai adus de acasa.

Nimeni nu te va opri in momentul in care doresti sa urci in microbuz pentru a iti confisca produsele pe care le ai.

Timp de calitate

Persoanele care aleg sa calatoreasca cu microbuzul in locul avionului, fac aceasta alegere datorita faptului ca pot sa vizualizeze diferite peisaje si locatii interesante din tarile care se afla pe ruta catre destinatie. De cele mai multe ori este nevoie doar de o camera foto si o retea buna la internet pentru a crea continut nou pentru contul tau de Instagram.

In acest mod nu va mai fi nevoie sa platesti costuri extra pentru a vizita mai multe zone din Europa. Le vei putea vedea pe toate in mod gratuit, direct de la geamul microbuzului.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul