Criteriul National

De ce sa alegi tura de noapte in videochat?

De ce sa alegi tura de noapte in videochat?
decembrie 12
11:43 2018

Desi cele mai multe locuri de munca implica desfasurarea activitatii pe timp de zi, sunt unele domenii in care munca este impartita pe ture. Este vorba si despre videochat, care incurajeaza modelele sa aleaga turele de noapte, dintr-o multime de motive. Desi putine cunosc beneficiile acestui regim de lucru, cele care l-au ales au la dispozitie suficient timp pentru a-si pune la punct fiecare aspect important din viata lor. Se organizeaza astfel incat sa duca la bun sfarsit toate obiectivele pe care le au in plan si au implinirea ca gestioneaza cu brio atat viata profesionala, cat si cea personala.

Multe dintre modelele de succes prefera turele de noapte, nu doar pentru ca le convine din punct de vedere al orarului, ci si pentru ca veniturile in acest interval ating sume fabuloase. Cel putin asta are loc la Luxury Studio, unde s-a constatat ca un model care castiga in medie 4000 de euro lunar a inceput sa depaseasca suma de 6000 de euro, atunci cand a trecut pe tura de noapte.

Avantajele pe care le ofera tura de noapte, spre deosebire de cele de zi

Este binecunoscut faptul ca in prezent tinerii au un program de somn ce incepe la ore tarzii sau isi pierd noptile fara a castiga ceva din asta. Deci, de ce sa nu transformi acest obicei intr-unul care iti aduce bani? Fara indoiala, tura de noapte este cea mai productiva in aceasta activitate, intrucat traficul de membri este atunci cel mai ridicat. De asemenea, fluxul de membri din zona Americii si a Europei este cel mai mare.

La inceputul turei de noapte membrii vor fi in prepoderenta europeni. Daca intrarea in tura nu a fost atat de profitabila cum ti-ai imaginat, trebuie sa stii ca urmeaza intervalul de dimineata in care exista un flux mare de membri din America. Acestia sunt de fapt cei mai activi pe site-urile de videochat.

Daca inveti sa iti eficientizezi timpul, iti dai seama ca lucrand pe tura de noapte iti vei putea dedica mai mult timp tie. La iesirea din tura te poti odihni 6-8 ore, asa cum de altfel recomanda si specialistii, urmand ca restul timpului ramas sa il aloci tabieturilor tale, studiilor sau iesirilor cu prietenii tai. Important este ca scapi de chinul trezirii de dimineata, care te face sa fii morocanoasa inca 2-3 ore, pana iti revii.

Ce implica tura de dimineata si cea de amiaza

De regula, tura de dimineata incepe de la ora 6:00 si se termina dupa-masa, la 14:00. O aleg in general tinerele cu un stil de viata matinal sau cele care sunt acomodate cu programul corporatist.

In momentul in care tu intri online pentru membrii din zona Americii este deja seara, astfel ca acestia isi vor da seama ca tocmai te-ai trezit si nu ai tocmai dispozitia necesara sa ii binedispui.

Cat priveste tura de amiaza, aceasta se desfasoara in intervalul cuprins intre 14:00 – 22:00. Si aceasta poate fi profitabila daca activezi pe site-urile unde predomina membrii europeni. De obicei, cine se acomodeaza cu aceasta tura, nu o mai schimba. Este ideala pentru cele care se pun tarziu la culcare si urasc trezitul de dimineata. Pe de alta parte, fluxul cel mai mare de admiratori incepe abia spre sfarsitul turei.

Desi exista flexibilitate, Luxury Studio recomanda sa respecti pentru o perioada cat mai mare de timp tura de lucru pentru care ai optat. Astfel vei reusi sa iti fidelizezi membrii, care vor sti intervalul de timp cand te gasesc online. In schimb, daca faci din schimbatul turelor un obicei, iti va lua mult timp pana ce iti creezi o baza de membri fideli, iar oboseala isi va spune cuvantul.

Desigur, legat de tura de lucru pe care o prefera fiecare model in parte acest aspect este discutat in cadrul interviurilor de angajari videochat Bucuresti. Important este sa o alegi pe cea care se completeaza cu stilul tau de viata, astfel incat sa faci performante in intervalul in care te simti cea mai productiva. Fiecare tura devine profitabila atunci cand tratezi acest job cu seriozitate si dedicare.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu