Criteriul National

De ce sa Alegi un Fotograf Profesionist?

De ce sa Alegi un Fotograf Profesionist?
iunie 22
16:06 2020

fotograf-profesionist-nunta-catalin-ion

Studioul si arta in mainile unui fotograf profesionist devin capodopere care evoca admiratie si emotii pozitive. Cel mai bun fotograf, creaza o noua realitate, pentru a arata lumii oameni frumosi si entuziasti, extraordinari si individuali.

Principalul lucru este sa-i comunici profesionistului fotograf pentru ce anume doresti fotografiile, iar el va gasi modalitati de rezolvare a acesteia. Cel mai bun fotograf nu numai ca are experienta si abilitati in manuirea celor mai complexe echipamente fotografice, ci are si o atitudine de respect fata de munca sa, iar acest lucru este foarte important aici.

De ce este dificil sa alegi fotografi profesionisti?

Fiecare fotograf profesionist este o persoana creatoare, care ofera individualitate, are o viziune speciala si secrete ale artei fotografice care, intr-un fel sau altul, vor afecta rezultatul final. Atunci cand alegi cel mai bun fotograf, trebuie sa acorzi atentie stilului si manierei specialistului. Un zambet si o dispozitie buna la finalul vizionarii lucrarilor finalizate ale fotografului profesionist, sunt cea mai buna dovada ca alegerea este corecta.

La studioul fotografului profesionist poti urmari lucrari profesionale realizate la  nunti, evenimente, botezuri, cununii, fotografie de studio si fotografii in aer liber. Pentru un eveniment crucial din viata ta sau pentru fotografii private, ai nevoie de un fotograf care este cel mai bun in domeniul sau.

In randul fotografilor profesionisti nu exista generalisti, deoarece un maestru trebuie sa fie un specialist in domeniul sau. Pentru a crea o sedinta de fotografie creativa sau fotografii artistice intr-un stil romantic, cu siguranta vei avea nevoie de un specialist in domeniu. Acest lucru nu este dificil, deoarece astazi, fotografii profesionisti isi prezinta cele mai bune lucrari in portofoliu.

Gandeste-te, de ce un profesionist are fotografii bune?

Pentru ca acesta acorda atentie culorilor, luminozitatii, stilului si compozitiei imaginilor.

Atunci cand alegi un fotograf profesionist, evalueaza raportul dintre valoarea si calitatea portofoliului sau. Discuta cu fotograful, lasa-l sa iti spuna toate nuantele si detaliile procesului de fotografiere. Atunci iti va fi clar de ce merita sa alegi un fotograf profesionist.

Fotografii profesionisti nu fac compromisuri pentru calitate. Cumpara echipamente profesionale, cheltuiesc mii si mii de dolari, achizitioneaza mai multe camere, aleg cele mai bune lentile, aleg blitul pentru orice situatie, stiu ce trepied sa foloseasca, stiu ce decor al studioului sa aleaga si au grija serios de a transporta si depozita toate echipamentele lor de fotografiere. Si nu numai atat. Fotografii profesionisti cumpara licente software si multe altele. Ai incredere in fotograful profesionist.

 

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul