Criteriul National

De ce sa alegi un videointerfon in locul unui interfon clasic

De ce sa alegi un videointerfon in locul unui interfon clasic
februarie 15
15:12 2018

Interfonul iti asigura acel sentiment de siguranta, insa, uneori, el poate avea si anumite dezavantaje. Ti s-a intamplat probabil cel putin o data sa sune interfonul, sa intrebi cine e, sa afli ca e o ruda sau un prieten venit intr-o vizita inopinanta si sa nu mai ai alta varianta decat sa il inviti sus. Mai rau este atunci cand suna la interfon tot felul de agenti de vanzari de care nu poti sa scapi orice ai face. Interfonul iti ofera acel sentiment de siguranta, insa, de multe ori te si pune in fata unor situatii pe care ai dori mai degraba sa le eviti. Numarul producatorilor este destul de mare, astfel un videointerfon produs astazi asigură o comunicare buna cu persoanele din exteriorul cladirii, dar iti permite si sa vezi cine este persoana care suna la interfon, inainte de a raspunde. Iata care sunt cele 5 motive pentru care ar trebui sa optezi pentru un videointerfon in locul unui interfon clasic:

 

Restrictionarea accesului

Dupa cum spuneam mai devreme, un videointerfon iti permite sa restrictionezi accesul persoanelor care vor sa urce in cladire, fara sa fii nevoit sa raspunzi. Practic, atunci cand cineva suna la videointerfon, nici nu mai este nevoie sa intri intr-o conversatie cu persoana respectiva, ci pur si simplu sa privesti ecranul videointerfonului, sa vezi cine e si sa decizi apoi daca permiti sau nu accesul.

 

Rezistenta in timp

Interfoanele sunt supuse factorilor externi, iar daca acestea sunt de o calitate indoielnica, s-ar putea sa aiba nevoie de lucrari de reparatii mai des decat ai crede. Atunci cand vine vorba de un videointerfon, majoritatea persoanelor considera ca acestea sunt mult mai sensibile si se strica mai repede in prezenta unor conditii de mediu nefavorabile. Adevarul este ca un videointerfon este rezistent la socuri mecanice si la temperaturi extreme, atat in sezonul rece, cat si in sezonul canicular si sunt mult mai rezistente decat un interfon clasic.

 

Monitorizare video

Stiai ca un videointerfon are si functia de monitorizare video? Acest lucru este probabil cel mai mare avantaj pe care ti-l poate oferi un videointerfon in fata unui interfon clasic. Practic, poti actiona functia video a interfonului oricand doresti si iti poti stoca imaginile pe un card SD sau pe o memorie interna, in functie de modelul videointerfonului. Poti avea astfel o supraveghere a perimetrului in care locuiesti fara a mai fi nevoie sa investesti in tot felul de sisteme de supraveghere costisitoare. Acest lucru va duce si la o diminuare a incidentei furturilor sau a actelor de vandalism din jurul cladirii in care locuiesti.

 

Pretul

Nu te gandi ca un videointerfon costa o avere. Videointerfoanele sunt fabricate in asa fel incat ofera un raport calitate-pret extraordinar, ele fiind accesibile tuturor. Daca locuiesti intr-un bloc si iti convingi vecinii sa opteze pentru un astfel de videointerfon, pretul pe un apartament va fi de maxim 300-400 de lei, in functie de functiile pe care vi le doriti. Desigur, acest pret poate fi mai mare sau mai mic in functie de numarul de apartamente dintr-o scara. Lucrurile sunt mai simple atunci cand locuiesti la casa si vrei sa investesti intr-un videointerfon care sa iti asigure siguranta necesara pentru ca nu va mai trebui sa tii cont de dorintele celorlati, ci pur si simplu sa il alegi pe cel care ti se potriveste cel mai bine.

Alege un videointerfon performant in locul unui interfon clasic si vei vedea ca nu vei regreta!

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro