Criteriul National

De ce să apelaţi la web designeri profesionişti?

De ce să apelaţi la web designeri profesionişti?
mai 28
19:36 2018

În ciuda importanței din ce în ce mai mări a prezenței online a întreprinderilor multe companii mai mici nu își adaptează strategia în consecință. De fapt, potrivit unui raport recent de cercetare, 60% din întreprinderile mici din Europa nu au prezență online.

Dar de ce este semnificativ? Are chiar importanță?

Mulți proprietari de afaceri mici văd afacerea lor ca entitate total offline, urmărind mijloacele tradiționale de a se promova și de a câștiga noi clienți. Cu toate acestea, în ceea ce privește orice afacere (de la cea mai mare întreprindere la comerciantul unic sau orice altceva), este o strategie riscantă de luat în considerare atunci când clienții dvs. petrec din ce în ce mai mult timp online.

Folosirea web-ului ca instrument de afaceri este importantă, chiar și pentru firmele care se consideră a fi în primul rând offline. Întreprinderile de frumusețe, întreprinderile de fitness, instructorii de conducere și orice număr de alte întreprinderi de servicii în cele din urmă măsoară succesul prin capacitatea lor de a construi relații offline – iar web-ul poate juca un rol imens în acest sens. Deci, indiferent de modul în care afacerile dvs. sunt offline, este esențial să obțineți elementele de bază ale serviciului online. Puteţi face acest lucru prin secţiunea cere oferta realizare site. Făcând acest lucru vă puteţi bucă şi dvs. De succes, chiar dacă site-ul este predestinat vânzărilor, blogurilor de frumuseţe, sport, wellness, etc.

De ce să apelaţi la web designeri profesionişti?

Cea mai importanta parte a web designului este optimizarea grafică precum şi cea SEO. Dacă doriţi deja să vă sporiţi afacerea în mod benefic, va trebui să apelaţi la mediul online.

Cheia pentru a profita la maximum de web face ca afacerea dvs. să fie cât mai accesibilă, permițând oamenilor să interacționeze cu dvs. într-un mod care eficient, ori de câte ori doresc. Clienții dvs. sunt online 24/7 și, ca atare, se așteaptă să poată interacționa cu companii și organizații ori de câte ori oriunde sunt online. Desigur, asta nu înseamnă că trebuie să aveți o prezență pe fiecare canal online; înseamnă să fii inteligent în selectarea celor care sunt cele mai importante pentru publicul tău. Aici vă sărim din nou în ajutor, fiind bine să apelaţi la secţiunea creare site.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul