Criteriul National

De ce sa apelezi la Clinicile Dr. Leahu pentru un tratament cu implant dentar

De ce sa apelezi la Clinicile Dr. Leahu pentru un tratament cu implant dentar
iulie 11
17:07 2018

Pierderea unuia sau mai multor dinti inseamna, deseori, si pierderea increderii in sine! Din cauza faptului ca nu mai avem o dantura completa si, prin urmare, un zambet aspectuos, viata sociala ne este afectata in mod grav: nu mai avem curajul sa zambim cu toti dintii si, totodata, nu ne mai putem permite confortul de a consuma alimentele preferate. Toate aceste probleme pot fi insa rezolvate cu ajutorul unui tratament cu implant dentar inovator, de ultima generatie, care sa-ti redea o dantura frumoasa si perfect functionala.

Indiferent de complexitatea cazului tau, trebuie sa stii ca acum exista solutii in materie de tratamente cu implant dentar pentru orice problema: fie ca suferi de pierderea unui singur dinte, fie ca te confrunti cu pierderea unei intregi arcade sau chiar a ambelor! Astfel, tehnica de implant dentar Sky Fast&Fixed de la Bredent este solutia salvatoare pentru restaurarea intregii danturi si alternativa ideala la protezele mobile si incomode, pe cand tratamentul cu implant dentar One Day iti inlocuieste unul sau mai multi dinti lipsa intr-o singura zi.

Surprinzator, nu? Iar daca te intrebi unde poti beneficia de asemenea tratamente, iti recomandam cu incredere Clinicile Dr. Leahu din Bucuresti si Pitesti. Afla in continuare de ce:

1. Tehnologie de ultima generatie
Bineinteles, tehnologia de ultima ora, precum implantologia digitalizata, este principalul motiv pentru care sa apelezi la specialistii acestor clinici. Spre exemplu, sistemul de implant dentar One Day este format dintr-un software care utilizeaza scanner si printer 3D, aparatura de frezaj computerizat si platforma electronica de varf. Prin urmare, eroarea umana este inlaturata in totalitate – iar tu vei beneficia de rezultate garantate, atat din punct de vedere estetic, cat si functional.

2. Rapiditate si eficienta
Atat tehnica de implant dentar Sky Fast&Fixed, cat si One Day, se desfasoara in timp record, cu un numar minim de vizite la medicul stomatolog. In felul acesta vei economisi timp si energie. In plus, nu vei fi nevoit sa astepti pentru o lucrare finala chiar si pana la un an, deoarece dupa 3-6 luni de la operatie va avea loc montarea coroanei definitive. Mai mult decat atat, in cazul dintilor frontali vei primi pe loc o lucrare provizorie.

3. Recuperare rapida
Datorita tehnologiei factorilor de crestere PRGF disponibile in premiera la Clinicile Dr. Leahu, vei avea parte de o vindecare a tesutului de 7 ori mai rapida. De asemenea, rapiditatea cu care se desfasoara interventia de inserare a unui implant dentar iti permite reluarea activitatilor obisnuite chiar din a doua zi dupa operatie.

4. Eliminarea riscurilor post-operatorii
Acest lucru se datoreaza materialelor de calitate superioara folosite pentru realizarea implantului, 100% compatibile cu organismul uman: titan, zirconiu, ceramica.

5. Garantie pe termen lung
Rata de succes a osteintegrarii unui implant dentar efectuat la Clinicile Dr. Leahu este de 100%. Asadar, asigurandu-ti profesionalism si toate conditiile pentru reusita unui tratament de inlocuire a dintilor lipsa, aceste clinici sunt solutia potrivita pentru tine, indiferent de problema pe care o ai.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu