Criteriul National

De ce sa apelezi la un specialist cand vrei sa inchiriezi un imobil?

De ce sa apelezi la un specialist cand vrei sa inchiriezi un imobil?
ianuarie 17
15:46 2019

Esti foarte interesat de inchirierea unui imobil, fie pentru ca ai nevoie urgent de o noua locuinta, fie esti antreprenor, la inceput de drum sau iti dezvolti afacerea si ai nevoie de un spatiu comercial, iar timpul disponibil si priceperea ta in domeniul tranzactiilor imobiliare sunt limitate.

Si daca in pofida perseverentei de care dai dovada, a cautarilor istovitoare in vederea identificarii spatiului potrivit planurilor tale, rezultatul asteptat intarzie sa apara, nicio oferta vizionata nu te-a convins pe deplin, atunci este cazul sa predai aceasta misiune de care te-ai convins pana acum ca te depaseste unui consultant imobiliar. Pentru ca un specialist care stapaneste acest tip de activitate va sti sa procedeze eficient in acest sens.

Asa ca, intereseaza-te cu privire la un specialist cu experienta sau apeleaza la prieteni care sa-ti recomande pe cineva cu care au colaborat bine in privinta efectuarii unor tranzactii imobiliare, vezi hale industriale Cluj si solicita-i serviciile in acest sens.

La prima intrevedere cu acesta, explica-i exact ce tip de imobil cauti, in ce scop il vei utiliza, eventualele particularitati pe care tii neaparat sa le aiba acel spatiu pe care iti doresti sa-l inchiriezi, pentru ca acesta sa-si faca o imagine cat mai clara cu privire la ceea ce cauti.

De asemenea, cu aceasta ocazie, consultantul imobiliar, lamurindu-se cu privire la criteriile pe care iti doresti sa le intruneasca spatiul pe care intentionezi sa-l inchiriezi,  avand suficienta experienta si cunoastere a pietei imobiliare, va fi capabil, chiar inainte de a incepe efectiv demersurile propriu-zise, sa iti explice cu profesionalism la ce sa te astepti la final si in ce masura criteriile tale sunt realiste si poate fi identificat imobilul potrivit preferintelor tale.

Totodata, va putea face o prima estimare cu privire la costurile necesare si te poate sfatui sau chiar sa-ti schimbe, cu argumente profesioniste, modalitatea in care priveai pana acum spatiul de inchiriat potrivit pentru tine.

Avand experienta necesara, cunoscand dinamica pietei imobiliare si fiind antrenat constant in negocieri, specialistul imobiliar nu numai ca te va degreva de aceasta sarcina dificila pentru care n-ai expertiza necesara, ci va reusi cu siguranta sa incheie tranzactia intr-o maniera satisfacatoare pentru tine, iar timpul in care se va derula acest demers va fi cu siguranta mult mai scurt decat cel in care tu ai fi reusit sa-l finalizezi cu succes.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei