Criteriul National

De ce sa Contactezi un Fotograf Profesionist?

De ce sa Contactezi un Fotograf Profesionist?
iunie 20
03:04 2020

Iata doua motive care incurajeaza oamenii sa contacteze fotograful profesionist:

Au nevoie de un profesionist constient in ceea ce face. Pentru oamenii de profesie creatoare, fotografia este o carte de vizita: modele, actori, toata lumea care se roteste in show business si in lumea reala. Profesia publica necesita un portofoliu si o performanta profesionala si de preferinta cat mai creativa. Doar un fotograf profesionist este capabil de acest lucru. Un alt motiv este simpla dorinta umana de a vedea si de a arata perfect.

Oamenii obisnuiti fara aspect de model, vor sa fie modele frumoase in fotografie. Acest lucru ridica starea de spirit, stima de sine, creste intr-o oarecare masura statutul in randul cunoscutilor si chiar poate contribui la contactul cu persoane interesante pe internet. Sedinta foto poate opri timpul, poate schimba modul in care esti acum. Prin urmare, oamenii nu economisesc, ci aleg calitatea.

Echipa sau polivalenta?

Daca vorbim despre echipa, atunci cel putin sapte persoane ar trebui sa participe la profesia de fotograf profesionist: un fotograf, asistentul sau, make-up artist, coafor, hair stilist, decoratori si specialisti in prelucrarea computerelor. Totusi, un fotograf profesionist executa singur intregul proces. Desigur, avand un astfel de suport, sedinta foto ar trebui sa fie extraordinara. Un fapt interesant este ca un fotograf profesionist in strainatate expune doar lumina, face o poza si directioneaza modelul.

In tara noastra, totul se face cu propriile maini. Procesul de filmare al profesionistului este complet dezvoltat. Idei de imagine, selectia unui costum, decorul unei imagini, fundal, peisaj si adesea chiar ajustare in Photoshop – toate acestea sunt realizate de o singura persoana.

Fotograf profesionist – Experienta fara compromisuri

Fotografii profesionisti nu fac compromisuri. Iti vor oferi tot ce este mai bun pentru ca pot. Profesionistii nu renunta la sarcini dificile, ci cauta solutii. Un fotograf profesionist iti va oferi cat mai mult timp necesar. Si te poti astepta ca sarcina sa fie finalizata cat mai repede posibil in principiu. Profesionistii nu raman niciodata in urma cu progresul si incearca sa tina pasul cu cea mai noua tehnologie. Investitia in echipamente nu este un capriciu, ci o necesitate vitala.

Experienta este singurul lucru care poate invinge totul. Iar profesionistii au o experienta bogata. Pe langa fotografiere, isi pot sfatui clientii pe parcursul intregului proces despre masa lucrurilor dificil de rezolvat de unul singur. Ei stiu ce este corect si ce poate merge rau. Fiecare fotograf profesionist are propriul sau stil unic. Si fiecare fotografiaza in moduri diferite. Calitatea fotografiilor, chiar si cu cele mai incredibile experimente si idei ale clientilor, ramane la cel mai inalt nivel.

Descopera un astfel de profesionist, fotograf Bucuresti – Catalin Ion.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Claudiu

Claudiu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul